Luksuriøs firmabil eller lækker cabriolet?

- vi finder en premiumbil til dig.

Leasing af premiumbiler
- lækre biler fra øverste hylde

 

CF060395 00003

Fortæl os om dine drømme

Hos LEASING DK kan drømmen om en premiumbil blive til virkelighed. Det meste kan faktisk lade sig gøre, og vi står klar til at hjælpe dig. Lad os tage en uforpligtende snak om dine bildrømme, og så finder vi bilen til dig og kan lave et udkast til en leasingaftale.

Det er den nemmeste måde at gøre det konkret, hvordan dine bildrømme kan gå i opfyldelse. For med en leasingaftale kan drømmene være indenfor rækkevidde.

Kontakt os på telefon eller send en mail, så ringer vi dig op og gør dig klogere.

Kontakt os i dag

En premiumbil til alle sæsoner

DJI 0071

Cabriolet om sommeren...

Vil du mærke vinden i håret, når du kører afsted på en varm sommerdag? Så er en cabriolet selvfølgelig svaret. Drømmer du om sommerdage i en åben bil, så hjælper vi dig gerne med at finde den og skrue en leasingaftale sammen, som matcher dit behov.

Med sæsonleasing kan du nemlig nøjes med at have bilen i den sæson, det giver mening. Så du kan køre i cabriolet om sommeren og bytte den ud til en mere vintervenlig bil som en SUV. 

Sæsonleasing betyder, at du kan have bilen på plader i for eksempel et halvt år, hvor det kun er den periode, du betaler registreringsafgift. Det gør det væsentligt billigere at have en lækker sommerbil og en praktisk vinterbil.

Cabriolet? Kontakt os

CF055392

...SUV om vinteren

Når vintervejret rammer, skal bilen være sikker, og her er en stærk SUV et godt bud. Du får den høje indstigning, et godt overblik og når det er en premiumbil, får du også et lækkert design og masser af køreglæde. Det behøver ikke at være kedeligt, selvom det er praktisk.

Med sæsonleasing kan du nemt vælge en bil i kortere perioder, som passer til sæsonen. Om vinteren en praktisk SUV, mens du om sommeren kan drøne rundt i en åben cabriolet. Der er mange muligheder, og leasingaftalerne er korte for eksempel et halvt år. 

Når du sæsonleaser, betaler du kun registreringsafgift i den periode, du har bilen, og det gør det væsentligt billigere at have en velkørende vinterbil og samtidig skifte til en mere sommervenlig bil, når vejret er til det.

Lækker SUV? Kontakt os

Audi RS5 2022 Sportback Front

Specialister i at finde din drømmebil

Går du og drømmer om en firmabil, der signalerer lidt mere af det hele? Måske en model med tyske aner i den bedre ende af skalaen? Eller en italiensk sportsvogn, der sætter alle på plads?

Uanset, hvilke bildrømme du går med, så kan vi hjælper dig hos LEASING DK. Vi er bilfolk og ikke bankfolk, og det betyder, at vores passion for biler er stor. Vi er uafhængige af mærker og banker og kan rådgive dig ud fra dine ønsker uden at skulle tage hensyn til andet.

Derfor tror vi også på, at vi er de bedste til at hjælpe dig i mål med bildrømmene. Vores dedikerede konsulenter er utroligt dygtige til at "tyde" netop dine drømme - og vi har specialiseret os i at identificere og importere lettere brugte luksusbiler til vores kunder.

BMW 4 Serie Coupé Koerebillede

Flexleasing er vejen til premiumbiler

Når vi siger, at din drømmebil kan være indenfor rækkevidde, skyldes det muligheden for at flexlease. Vi ved alle, at registreringsafgiften på biler er høj, og jo dyrere bil, desto mere skal du betale i registreringsafgift. Med flexleasing betaler du kun registreringsafgift i den periode, du har bilen. Hver måned betaler du altså en del af afgiften og slipper for at betale den fulde afgift.

Vælger du en bil, der er mere end 36 måneder gammel, skal du desuden betale mindre i registreringsafgift, og derfor kan du med fordel se på biler, der er mere end tre år gamle. På den måde får du mest muligt bil for dine penge. 

Vi guider dig selvfølgelig og laver en gennemskuelig leasingaftale, så du har det fulde overblik over, hvad du betaler for, og hvor meget du betaler.

Læs mere om flexleasing

LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 5 Telefon (1)

Ring til os på 70 70 11 70

Hverdage 08.00-20.00.
Weekend 09.00-16.00.

LDK Webikoner 6 Chat (1)

Skriv til os

Du kan skrive til os på [email protected]. Vi svarer typisk samme dag.

LDK Webikoner 7 Book Møde (1)

Book møde

Du kan booke et møde med vores leasingkonsulenter

Book her