Praktisk varebil

Ford Transit Connect er fleksibel og rummelig

Med erhvervsleasing af Ford Transit Connect få du en varebil, der er både funktionel og fleksibel. Med 2,9-3,6 m³ i varerummet er der masser af plads at byde på.

Book møde

Funktionel og veludstyret

Erhvervsleasing af Ford Transit Connect – rummelig varebil bygget til hårdt arbejde

Ford Transit Connect er en mellemstor varebil og en del af Transit-familien, som er varevogne bygget til hårdt arbejde. Kombineret med innovative funktioner og avanceret teknologi kan du holde dig forbundet til omverdenen, når du er farten.

Transit Connect fås i to længder, og med 2,9-3,6 m³ i varerummet er der god plads til værktøj, varer eller hvad du har brug for at have med. Et praktisk tilvalg er en luge i vareadskillelsen, som giver plads til lange genstande op til 3,4 meter i den største udgave.

Med erhvervsleasing af Ford Transit Connect hos LEASING DK får du en velkørende varevogn, og vi er klar til at hjælpe dig. Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af erhvervsleasingaftalen, så økonomien er kendt måned for måned.

Kontakt os

Priser for leasing af Ford Transit Connect

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Ford Transit Connect Eksterioer 2019 Koerer Som Personbil (2)

Ford Transit Connect med kraftfuld motor og automatgear

Lad ikke det flotte ydre snyde – Ford Transit Connect er bygget til hårdt arbejde, ligesom resten af Transit-familien fra Ford. Connect er en mellemstor varebil, og den har plads til 2,9-3,6 m³ i varerummet afhængig af model. Den kan udstyres med avanceret teknologi, så du kan holde forbindelsen på landevejene.

Ford Transit Connect fås med EcoBoost benzinmotor med 100 hk og sekstrins manuelt gear, og den kan også fås med TDCI EcoBlue dieselmotor med 100 hk og enten sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear.

Ford Transit Connect Interioer 2019 Overblik Veludstyret

Få det rette udstyr – vælg mellem Trend, Limited og Active

Ford Transit Connect fås i tre forskellige udstyrsniveauer startende ved Trend, som er standardudstyr. Her får du aircondition, elbetjente og opvarmede sidespejle, varme i forruden, varme i forsæder, tågeforlygter, ratbetjent radio, Bluetooth, DAB+, modem, USB-port, kabinelys med 2 kortlamper og varerumsbund i plast.

I Limited er der derudover 16" alufælge, klimaanlæg, DAB-radio med 4,2” TFT-skærm og Bluetooth, LED-lys i varerum, parkeringssensor bag og fartpilot med fartbegrænser. Vælger du Active får du desuden 17" alufælge, Sync3 med 6" touchskærm, Apple CarPlay, tagræling og Active trim. 

Der kan også vælges ekstra udstyr som Lane Keeping Aid, skydedør i venstre side, trådløs opladning af smartphone, lastluge i varerumsadskillelse eller adaptiv fartpilot.

Fordconnect4

Masser af plads og muligheder med Transit Connect

Ford Transit Connect fås i to længder: L1 på 442,5 cm og L på 482,5 cm. Afhængig af hvilken længde du vælger, kan der være 2,9 eller 3,6 m³ i varerummet. Det giver plads til to Europaller. Der er en lav læssehøjde, som gør det nemt at få adgang til varerummet.

Gulvet er beskyttet med plast, og der er surrekroge til at fastgøre lasten.

Har du brug for at transportere længere genstande, så kan du få plads til dem ved at tilvælge lastluge i varerumsadskillelsen. Det giver plads til 3 meter i L1-udgaven og 3,4 meter i L2-udgaven.

Se nærmere på Ford Transit Connect

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Ford Transit Connect

Hvorfor skal jeg lease Ford Transit Connect hos LEASING DK?

Ford Transit Connect er en mellemstor varebil, som fås i to længder med plads til 2,9-3,6 m³ i varerummet.

Som en del af Transit-familien er den bygget til hårdt arbejde, og den kan udstyres med avanceret teknologi, så du kan holde forbindelsen undervejs.

Hos LEASING DK kan du erhvervslease Transit Connect, og vi hjælper med at sammensætte en aftale, der passer til din virksomhed.

Hvilke mål har Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect fås i to længder: L1 på 442,5 cm og L på 482,5 cm.

Den er 183 cm høj og 214 cm bred (med sidespejle).

Findes Ford Transit Connect som hybrid eller elbil?

Nej, Ford Transit Connect fås ikke som hybrid eller elbil. 

Hvor stort er lastrummet på Ford Transit Connect?

Ford Transit Connect har plads til 2,9-3,6 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Ford Transit Connect

  • "Ford Transit Connects lave forbrug udleder samtidig mindre CO2 og reducerer driftsomkostningerne. Flere varianter af varebilen tilbydes nu med en totalvægt (GVM) på 2.501 kg, som øger nyttelastens kapacitet til næsten 1 ton (982 kg)."
  • "Så elegant har vi aldrig set en varebil i denne klasse før"
  • "Den nye Transit Connect Active skiller sig ud over den øgede frihøjde ud med SUV-inspireret styling og muligheden for at tilkøbe mekanisk spærredifferentiale (mLSD) som ekstraudstyr."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.