DJI 0036

Skal leasingaftalen ændres?

Du kan her læse om mulighederne for at opsige eller ændre i din nuværende leasingaftale som erhvervskunde.

Opsigelse og ændring af erhvervsleasingaftale

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at ændre eller opsige din erhvervsleasingaftale: Medarbejderen har sagt op, der er brug for en anden bil, eller kørslen har ændret sig. 

Som udgangspunkt er alle erhvervsleasingaftaler uopsigelige, og dermed skal du overholde aftalen på de betingelser, der er opsat. I LEASING DK er vi til at snakke med, og ønsker du at komme ud af aftalen før tid, så finder vi en løsning. Det vil som regel være, at vi bliver økonomisk kompenseret for det, du skulle have betalt for aftalen.

Kontakt os og lad os tage en snak om dine muligheder, hvis du ønsker at opsige eller ændre aftalen.

Kontakt os

DSC03331

Ændring af leasingaftale

Ønsker du at skifte bilen eller ændre antallet af kilometer i aftalen? Det svarer faktisk til at opsige din nuværende aftale. Derfor gælder de samme betingelser, som hvis du vil ud af aftalen før tid.

Vi vil selvfølgelig gerne være imødekommende, og en ændring af antallet af kilometer vil typisk godt kunne lade sig gøre mod en højere leasingydelse. 

Kontakt os, hvis du ønsker ændringer til din nuværende erhvervsleasingaftale.

DSC03819

Opsigelse af leasingaftale

Som sagt er det sådan, at alle erhvervsleasingaftaler som udgangspunkt er uopsigelige. Modsat privatleasingaftaler, der kan opsiges efter et år, er aftaler mellem virksomhed og leasingselskab altså mere låste. 

Siger en medarbejder op, eller er der andet, der gør, at du gerne vil ud af leasingaftalen før tid, skal vi som leasingselskab kompenseres økonomisk. Vi giver dig dermed en pris for at komme ud af aftalen før tid. Du kan også vælge at beholde bilen i virksomheden og fortsætte aftalen. 

Kontakt os, hvis du er nuværende kunde, der ønsker at opsige aftalen.