Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Når leasingbilen skal på værksted

Med privatleasing hos LEASING DK har du altid en serviceaftale med i leasingprisen. Det betyder, at du kan tage på værksted og til service, når der er brug for det, uden der kommer en regning. 

Værksted og service på din leasingbil

Når du privatleaser hos LEASING DK, er der altid en serviceaftale med. Det betyder, at du er dækket ind, når bilen skal til service, har brug for værkstedsbesøg eller skal til syn. Der kommer altså ingen ekstra regninger, når der er brug for værkstedet.

Du skal altid anvende et autoriseret værksted, når du har en leasingbil hos os. Men du vælger selv, om det skal være et af vores værksteder i Bjarne Nielsen eller Bilernes Hus, eller om du hellere vil bruge et andet autoriseret værksted. Vi har samarbejdsaftaler med alle autoriserede værksteder, og det er derfor, der er frit værkstedsvalg, så længe det er et autoriseret værksted.

 

Serviceaftalen dækker det meste

Med serviceaftalen på din leasingbil undgår du uventede værkstedsregninger. Her får du nemlig:

  • Service
    Service på bilen, herunder skift af filtre, olie og sliddele er inkluderet i prisen.
  • Syn
    Leaser du en brugt bil, skal den sandsynligvis til syn undervejs i leasingaftalen. Det er inkluderet i aftalen og koster ikke dig noget.
  • Andre reparationer
    Skulle der mod forventning opstå mekaniske problemer på bilen, der kræver reparationer, er det også med i aftalen.

Det er altså kun, hvis der sker noget udefrakommende som et trafikuheld, parkeringsskade eller lignende, hvor forsikringen vil dække det, at du kommer til at betale for det. Her vil du betale selvrisikoen, og så dækker forsikringen resten. 

 

Vaerkstedsbilleder 2023 BH (5)

Frit valg mellem autoriserede værksteder

Det skal være nemt for dig at få serviceret og repareret leasingbilen, og derfor er der frit værkstedsvalg, så længe det er et autoriseret værksted. 

Du er altid velkommen til at benytte værkstederne hos Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, men vil du anvende et andet autoriseret værksted, er det også muligt.

Du afleverer blot en kopi af vores servicebetingelser til dit foretrukne værksted, som kan se, hvordan de skal kontakte os. Vi ordner papirarbejdet – nemmere bliver det ikke at få service, hvor du ønsker.