TOYOTA FIRMABILER

Toyota har mange bud på forrygende fede firmabiler - fra Auris og Avensis til C-HR og RAV4. LEASING DK er klar med det mest skarpe leasing-tilbud.

Toyota har i mange år været blandt de største bilproducenter i verden - og har i et par tilfælde evnet at indtage førstepladsen.

Virkomheden blev grundlagt i 1937 og har siden 1963 været til stede på det danske marked.

Faktisk blev Danmark det første land i Europa, som begyndte at importere Toyota. Det skete med modellene Toyota Crown, som importselskabet Erla Auto Import fik til Danmark.

Legendarisk model vender tilbage

Det blev indledningen til en gigantisk succesfortælling, og især op igennem 1980'erne eksploderede salget herhjemme med modeller som Toyota Corolla og Toyota Carina. Toyota Rav4

Begge biler blev bestsellere - og faktisk er Corolla-navnet så legendarisk, at det nu atter kommer til Danmark og Europa.

De seneste mange år har Toyota slået sig op på produktionen af hybridbiler - og man har siden årtusindeskiftet sendt mere end 11 millioner hybridbiler på gaden.

Mange miljøvenlige hybrid-modeller

En hybridbil kan sagtens blive din næste firmabil - og med modeller som Toyota Auris, Toyota C-HR. Toyota RAV4 og Toyota Prius er der et bredt udbud af de miljøvenlige modeller.

Uanset hvilken Toyota-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Toyota herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil