PEUGEOT 2008 2020 Bykørsel (1)

Robust SUV

Peugeot 2008 – kompakt crossover med markant design

Med erhvervsleasing af Peugeot 2008 får du en kompakt SUV med hævet frihøjde, skarpt look og innovativ teknologi. Vælg mellem benzin- eller dieselmotor eller ren elbil med modellen e-2008.

En gennemført SUV

Erhvervsleasing af Peugeot 2008 – kompakt, alsidig og banebrydende firmabil

Crossoveren Peugeot 2008 er den mindste i Peugeots serie er SUV’er, men lad ikke størrelsen narre. Den høje indstigning, det gode udsyn og den rummelige kabine og bagagerum giver stadig rigtig god komfort til både fører og passagerer.  

Peugeot e-2008 er den elektriske udgave af crossoveren, og den kan klare både korte og længere ture med en rækkevidde op til 330 km. Batteriet er 50 kWh, og det kan lades op til 80% på 30 minutter, så du hurtigt er videre.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Peugeot 2008, og vi hjælper dig gerne med en erhvervsleasingaftale. Aftalen sammensættes efter dine behov, og herunder kan du se eksempler på, hvordan aftalen og beskatningsgrundlaget kan se ud for de forskellige modeller.

Priser for leasing af Peugeot 2008

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Peugeot 2008 E 2022 Thumbnail
  2008
  F Allure

  Allure giver dig alt det udstyr, du har brug for.

  Udvalgt standardudstyr til Allure-udgaven.

  • 10" Touchskærm
  • Nøglefri adgang inkl. startknap
  • 17" aluminiumsfælge
  • Sort loftbeklædning
  • Bakspejl med automatisk nedblænding
  • Apple CarPlay / Android Auto
  • Blind-Spot-Detection
  • Adaptiv fartpilot
  • Skiltegenkendelse
  • F Allure PureTech 130 EAT8
   48 måneder, 15.000 km per år, 41.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.777 kr./md.
   Beskatning fra 270.138 kr.
 • Peugeot 2008 E 2022 Thumbnail
  2008
  F Allure

  Allure giver dig alt det udstyr, du har brug for.

  Udvalgt standardudstyr til Allure-udgaven.

  • 10" Touchskærm
  • Nøglefri adgang inkl. startknap
  • 17" aluminiumsfælge
  • Sort loftbeklædning
  • Bakspejl med automatisk nedblænding
  • Apple CarPlay / Android Auto
  • Blind-Spot-Detection
  • Adaptiv fartpilot
  • Skiltegenkendelse
  • F Allure PureTech 130 EAT8
   48 måneder, 15.000 km per år, 41.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 2.777 kr./md.
   Beskatning fra 270.138 kr.
PEUGEOT 2008 2020 E2008 Koersel Forfra (1)

Peugeot 2008 med automatgear og rummeligt bagagerum

Peugeot 2008 er den mindste i Peugeots serie af SUV’er, og det kompakte design gør den nem at komme omkring i, når du kører i byen. Med den hævede frihøjde, vandrette motorhjelm og markante lyssignatur skiller crossoveren sig ud.

Selvom den er kompakt, er der stadig god plads i bilen til alle passagerer, og der er masser af opbevaringsrum i hele kabinen. Bilens bagagerum rummer 434 liter og lægges sæderne ned, er der plads til 1015 liter. Den kan have op til 1200 kg på anhængertrækket.

Peugeot 2008 fås med Puretech benzinmotor eller BlueHDi dieselmotor. Ved begge typer af motor kan du vælge mellem sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear.

PEUGEOT 2008 2020 E2008 Model (1)

Peugeot e-2008 er en elektrisk SUV med lang rækkevidde

Peugeot har lavet 2008 i en ren elektrisk udgave – Peugeot e-2008. Hurtig acceleration, støjsvag kørsel og lang rækkevidde er nogle af de fordele, du får med Peugeot e-2008. Elbilen har 136 hk, et 50 kWh batteri, som giver en rækkevidde op til 330 km, og et moment på 260 Nm.

Det tager ikke lang tid at få ladet e-2008 op. Med en hurtiglader kan den på 30 minutter lade 0-80%, så du nemt kan komme videre. Den har samme størrelse i kabinen som Peugeot 2008, mens bagagerummet har plads 405 liter og 1044 liter, når sæderne er lagt ned.

Peugeot har lavet nogle designmæssige forskelle på elbilen, så den er nem at genkende. Logoet på fronten er grønt og blåt, kølergitteret er indfarvet, og der er et e-monogram på forskærmene og bagklappen. Indtrækket er lavet af Alcantara og er forsynet med grønne og blå stikninger. 

PEUGEOT 2008 2020 Cabine (2) (1)

Fra Active til GT Line – Peugeot 2008 er godt udstyret

Peugeot 2008 fås i flere forskellige udstyrsniveauer lige fra standarden Active til den sporty GT Line. Med Active får du manuel aircondition, parkeringssensor bag, 7” touchskærm med Apple CarPlay, Peugeot i-Cockpit instrumentpanel, vejbaneassistent, automatisk nødbremsesystem og træthedsovervågning. Med Active Pack får du derudover LED forlygter, automatisk klimaanlæg, fartpilot med fartbegrænser, bakkamera Peugeot i-Cockpit 3,5” instrumentpanel og skiltegenkendelse.

Næste niveau er udstyrsvarianten Allure, som dog ikke har bakkamera, men byder på 17” alufælge, elektronisk håndbremse og 7” touchskærm med 4 USB. Herefter følger Allure Pack med nøglefri adgang, bakkamera, Peugeot i-Cockpit 3D digitalt instrumentpanel, adaptiv fartpilot og aktiv vejbaneassistent.

GT Line har sporty detaljer som dørpanelbeskyttelse, sidespejle med LED-blinklys og Black Diamond tag. Den har et særligt GT læderrat, sportsæder, rammeløst bakspejl, 10” touchskærm med Apple CarPlay, parkeringssensor for og bag, blindvinkelassistent samt mulighed for at tilvælge ekstra højttalere, panoramasoltag og halvautomatisk parkeringsassistent.

Se nærmere på Peugeot 2008

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot 2008

Hvorfor skal jeg lease Peugeot 2008 hos LEASING DK?

Peugeot 2008 er en rummelig SUV med høj indstigning og godt udsyn over vejen.

Bilen har en god kørekomfort, som er vigtig, når man bruger mange timer på landevejene.

Med attraktive udstyrspakker kan du nemt blive godt kørende med denne crossover.

Vil du lease Peugeot 2008 som din næste firmabil, kan du gøre det hos LEASING DK. Vi hjælper med at sammensætte en erhvervsleasingaftale efter dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Peugeot 2008?

Beskatningsgrundlaget på Peugeot 2008 afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Peugeot 2008 som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot 2008 findes som ren elbil i versionen e-2008. Den har en elmotor, som yder 136 hk og har et 50 kWh batteri. Rækkevidden er op til 330 km. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Peugeot 2008?

Peugeot 2008 har et bagagerum på 434 liter, og hvis bagsæderne lægges ned, er der plads til 1015 liter.

Peugeot e-2008 har plads til 405 liter i bagagerummet, og når bagsæderne lægges ned, er der plads til 1044 liter. 

Hvor meget må Peugeot 2008 trække?

Peugeot 2008 kan have op til 1200 kg på anhængertrækket. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot 2008

Peugeot 2008 har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot 2008 er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede biler i Danmark.

 

 • "Den flyvende crossover – ny Peugeot 2008 overrasker positivt"
 • "Vi har sagt det før, og vi siger det gerne igen: Peugeot er inde i en god stime. Vi ser nærmere på den populære crossover Peugeot 2008, der er en tyk streg under god stime."
 • "Den nye Peugeot 2008 er dejlig komfortabel at køre langt i, men også sjov på de små snoede veje."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.