IVECO Daily 2022 Cab Tipper Front 2

Erhvervsleasing

Stort udvalg i IVECO varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også IVECO's populære modeller hos os. 

IVECO Daily 2022 Van Cockpit

Praktiske løsninger

IVECO Daily
- en god makker i hverdagen

Se mere om IVECO Daily

IVECO Daily 2022 Van Side

Erhvervsleasing af populære Iveco varevogne

Iveco er specialister indenfor varebiler og lastbiler, og modsat mange andre mærker er varevognene den mindste bil, de tilbyder i sortimentet. De er altså eksperter i varevogne og transport, og derfor kan du trygt vælge Iveco som varevogn i din virksomhed.

Daily er en nærmest ikonisk varevogn fra Iveco, og den kan tilpasses alle opgaver. Med lift, lad eller kasse kan den bruges til mange forskellige erhverv, og dens alsidig gør den meget anvendelig til alle virksomheder.

Her på siden kan du se varevogne fra Iveco, og hvis du ønsker en anden model, har vi hos LEASING DK et stort netværk i bilbranchen og kan derfor hjælpe med de fleste modeller og udstyrsvarianter.

IVECO Daily 2022 Van Front Detalje

Leasing af elektrisk Iveco varebil hos LEASING DK

Med fokus på at transportere mere og forbruge mindre har Iveco lavet en serie af mere bæredygtige varebiler, heriblandt Iveco Daily Electric, som er en fuldelektrisk udgave af Iveco Daily. I den kan man komme ind i selv de strengeste miljøzoner i byerne, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel. En stor fordel, hvis du har meget bykørsel.

Hos LEASING DK kan du lease din nye Iveco varebil, og en af de store fordele ved at lease er, at du ikke binder likvider i en vognpark, men i stedet gør biludgifter til en løbende driftsomkostning. Få serviceaftale, brændstofkort og forsikring med i aftalen, og så er du altid godt kørende.

Vi tilbyder nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger – også med korte leasingperioder, hvis du akut har brug for en ekstra varebil. Kontakt os hos LEASING DK, og vi hjælper med at finde den rette varebil.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.