VW Crafter 2016 Front

OVER 85 VARIANTER

Volkswagen Crafter er en alsidig og fleksibel kassevogn

Med erhvervsleasing af VW Crafter får du en meget alsidig varevogn. Den fås som ladvogn og som elektrisk e-Crafter. I hele tre forskellige længder og højder, og der findes derfor en Crafter til ethvert behov.

Book møde

Få den som du vil

Erhvervsleasing af VW Crafter - kassevogn, ladvogn og fuldelektrisk

Volkswagen Crafter delte fra begyndelsen i 2006 platform med Mercedes Sprinter, men med anden generation i 2017 overgik produktionen til VW selv. I dag deler Crafter platform og motorer med MAN TGE.

Med erhvervsleasing af VW Crafter får du en varebil, der kan fås i et hav af forskellige varianter med en totalvægt mellem 3000-3500 kg. Den kan tilpasses ethvert behov i forhold til varerumsstørrelse og antallet af skydedøre eller almindelige døre. Den kan også fås med enten to eller tre forsæder. Vælger du den som ladvogn med chassis har den igen et utal af muligheder med enten enkelt eller dobbeltkabine og med for eksempel tippelad, kran, mandskabslift eller boks med lift. 

Du kan også få en fuldelektrisk e-Crafter med en elmotor på 136 hk (290 Nm) og en opgivet rækkevidde på 115 km, der især henvender sig til bynære kurerer, ekspresbude og pakkedistributører.

Når du handler med LEASING DK, handler du ikke med bankfolk, men bilfolk. Vi har en af Danmarks største bilkoncerner at trække på, så vi kan hjælpe dig med kyndig rådgivning omkring opbygning og indretning, lifte, kraner osv. Vi har prøvet det meste før.

Kontakt os

Priser for leasing af Volkswagen Crafter

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

VW E Crafter 2018 Profil Front

Dieselmotor med automatgear eller firehjulstræk

Crafter fås kun med en firecylindret 2.0 liters TDI-dieselmotor. Den mindste er med 6-trins manuelt gear og 102 hk.

Herefter kan du vælge en udgave med 140 hk eller 177 hk (410 Nm). Begge motorstørrelser kan kombineres med et 6 trins manuelt gear eller 8-trins automatgear og forhjulstrækket (FWD) kan erstattes med 4Motion firehjulstræk (AWD).

VW Crafter 2016 Cabine

Masser af standardudstyr: Vælg Crafter, Comfort eller Pro

I Crafter får du standardudstyr som Climatic aircondition, radio med TFT-display og bluetooth, fartpilot, kørecomputer plus, dobbelt passagerbænksæde, dobbelte bagdøre, højre skydedør, fjernbetjent centrallås og sikkerhedsudstyr som Front Assist automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, sidevindsassistent og igangsætningsassistent.

Vælger du Comfort får du blandt andet adaptiv fartpilot, 8” touchskærm med app-opkobling, parkeringsvarmer med timer, vægtafhængigt AGR-komfortførersæde med 4-vejs elektrisk lændestøtte og armlæn, sædevarme, parkeringssensor for og bag, bakkamera, beklædt varerumsadskillelse, multifunktionsrat, træbund i varerummet, træthedsregistrering, Lane Assist vejbaneassistent og anhængertræk med slingrekontrol.

Med Pro-udstyr får du yderligere 8” touchskærm med DAB+, navigation og trådløs app-opkobling, LED forlygter, Climatronic klimaanlæg, el-klapbare sidespejle, Trailer- og Park Assist med aktiv sidebeskyttelse, regnsensor, fjernlysassistent, multifunktionslæderrat med varme, sidemarkeringslygter, 16” stålfælge, ekstra batteri med skillerelæ, Blind Spot sensor blindvinkelalarm og udkørselsassistent. 

VW Crafter 2016 I Brug

Find dine mål: Standard, lang eller ekstra lang med stort varerum og anhængertræk

Crafter fås i tre forskellige længder – også benævnt Standard L3, Lang L4 og Ekstra lang L5. Længderne er henholdsvis 599 cm, 684 cm og 739 cm. Selve varerummets længde er henholdsvis 345, 430 og 485 cm.

Du kan vælge tre forskellige taghøjder. Normalt/Standard tag (H2), højt tag (H3) og superhøjt tag. Her er højden henholdsvis 235,5 cm, 259 cm eller 280 cm og højden i lastrummet henholdsvis 172, 196 eller 219 cm.

Totalvægten kan enten være 3000 kg, 3025 kg eller 3500 kg. Nyttelasten varierer alt efter variant mellem 704-1295 kg.

I Standardudgaven med normalt tag kan varerummet rumme fire europaller eller 9,9 m3 (L3H2) og 11,3 m3 med højt tag (L3H3). Den lange udgave rummer seks europaller og kan med højt tag (L4H3) klare 14,4 m3. Vælger du den ekstra lange udgave, kan varerummet mønstre seks europaller. Med højt tag 16,4 m3 (L5H3) eller hele 18,4 m3 med superhøjt tag (L5H4).

Crafters tilladte anhængervægt med bremser er 3000 kg. Den samlede vogntøjsvægt er op til 6000 kg.

Se nærmere på Volkswagen Crafter

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volkswagen Crafter

Hvorfor skal jeg lease Volkswagen Crafter hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Volkswagen Crafter. Vi sammensætter en attraktiv erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov, og du kan få både serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i aftalen. Så kender du biløkonomien måned for måned.

Hvilke mål har Volkswagen Crafter?

Volkswagen Crafter fås i tre længder og tre højder, som kan kombineres.

De tre længder er 599 cm, 684 cm og 739 cm.

De tre højder er 235,5 cm, 259 cm eller 280 cm. 

Bredden er 204 cm.

Findes Volkswagen Crafter som hybrid eller elbil?

Nej, Volkswagen Crafter fås kun med dieselmotor.

Hvor meget må Volkswagen Crafter trække?

Volkswagen Crafter må have op til 3000 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Volkswagen Crafter?

Lastrummet på Volkswagen Crafter kan være 9,9-18,4 m³.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen Crafter

  • "Med Crafter har VW formået at bygge en stor varebil med en fornem kørselskomfort, fine køreegenskaber og klasens højeste grad af sikkerhed."
  • "VW's første hjemmebyggede Crafter er i den mest basale version en af de bedste varebiler i den tunge klasse. Med alt tilgængeligt ekstraudstyr er den i en liga for sig"
  • "Volkswagen Crafter kører upåklageligt i by såvel som på motorvej. Varevognen er en ægte arbejdshest, hvor der både er lagt vægt på komfort og funktionalitet."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.