Elektrisk varevogn

Ford E-Transit - elektrisk og med plads til det hele

Få maksimal plads og elektrisk kørsel med erhvervsleasing af Ford E-Transit, som er den elektriske udgave af Transit. Den har en rækkevidde op til hele 317 km.

Book møde

Til alle transportopgaver

Erhvervsleasing af Ford E-Transit – kraftfuld, rummelig og elektrisk varevogn

Ford E-Transit er det seneste skud på Transit-stammen, og den kører på ren el. Det er en stor fordel, hvis du har meget bykørsel, hvor strenge miljøzoner ellers kan sætte en stopper for kørslen. E-Transit er bygget til hårdt arbejde og tunge læs, og den rummelige varevogn kan have op til 15,1 m³ i lastrummet.

Batteriet i E-Transit er på 68 kWh, og den har en rækkevidde op til 317 km på én opladning og er med automatgear. E-Transit kan tilpasses på samme måde som Transit, og du kan derfor bruge den i mange sammenhænge.

Skal E-Transit være din nye varevogn, kan du lease den hos LEASING DK. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov, og den kan også inkludere både service, brændstofkort og forsikring.

Kontakt os

Priser for leasing af Ford E-Transit

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

All New Ford E Transit 13

Ford E-Transit er en fuldelektrisk varevogn

Ford har lanceret sin første fuldelektriske varevogn Ford E-Transit. Udviklet til virksomheder, der vil være mere bæredygtige og uden at gå på kompromis med styrke, evne eller alsidighed. Den fås i samme størrelser som Transit, så der er helt op til 15,1 m³ i lastrummet. Der er 25 måder at sammensætte E-Transit, så der er også en til din virksomhed.

Den elektriske E-Transit har et 68 kWh batteri, som giver 232-317 km på en opladning. Med en hurtiglader kan du oplade 15-80% på 34 minutter, så du er hurtigt videre.

Den er med automatgear, og med en elektrisk varevogn skal du ikke længere bekymre dig om miljøzoner i byerne. Den udleder nemlig ikke CO2 under kørslen, og derfor kan den køre alle steder. Så har du meget bykørsel, er E-Transit et oplagt valg.

Ford 2022 E Transit Cockpit 3

Trend er standard og eneste udstyrsniveau på E-Transit

E-Transit fås i ét udstyrsniveau nemlig Trend. Men udstyrslisten er til gengæld lang. Du får blandt andet tripcomputer, kabinevarmer, opvarmet forrude, Sync4 med 12" skærm og navigation, dobbelt passagersæde med opbevaringsrum og foldebord, elektronisk aircondition for, fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser, parkeringssensor for og bag, Lane Keeping Aid, Lane Change Warning og nødbremse med fodgængergenkendelse.

Derudover er det muligt at lave forskellige tilvalg som for eksempel lys i varerummet, venstre skydedør og forskellige pakker som førerassistancepakker og sikringspakker.

Førerassistancepakkerne dækker over forskellige teknologier, der gør kørslen nemmere, mens sikringspakkerne øger sikkerheden ved for eksempel at forstærke låsecylindrene i bilen.

Ford 2022 E Transit Lastrum 2

Klassisk varevogn, ladvogn eller kassevogn med ekstra sæderække

Ford E-Transit fås i forskellige udgaver som den klassiske varevogn, hvor lastrummet nemt kan tilgås med de dobbelte bagdøre, der kan åbnes til 270 grader eller ved at bruge skydedøren i siden. Der er næsten lodrette sider og fladt varerumsgulv, som gør det nemt at laste bilen.

Du kan også få den som single chassis ladvogn, der kan opbygges efter behov. Den fås også som kassevogn med en ekstra sæderække kaldet double cab-in-van. Her er der plads til ekstra mandskab, og til gengæld er varerummet lidt mindre.

Derudover fås de tre modeller med forskellige længder og højder, så der er altså mange muligheder for at finde en varevogn præcis til dit formål.

Se nærmere på Ford E-Transit

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Ford E-Transit

Hvorfor skal jeg lease Ford E-Transit hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Ford E-Transit, og vi kan sammensætte en aftale med både service, forsikring og brændstofkort, hvis du ønsker. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi erhvervsleasingaftalen til din virksomhed.

Hvilke mål har Ford E-Transit?

Ford E-Transit fås i tre længder (L2 553 cm, L3 598 cm og L4 670 cm) og to højder (H2 247-253 cm og H3 271-278).

Den er 247 cm bred med sidespejle.

Hvor stort er lastrummet på Ford E-Transit?

Der kan være 9,5-15,1 m³ i lastrummet på Ford E-Transit.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Ford Transit

  • "Takket være markante mekaniske optimeringer kan Transit klare tungere arbejdsopgaver end nogensinde før."
  • "Årets varebil i 2020 er nu også Danmarks mest solgte bil siden årsskiftet – Ford Transit Custom sælger bedre end selv Ford Kuga."
  • "Ny Ford E-Transit - Endelig en el-varevogn med rækkevidde"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.