Nissan New QQ Image7

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Nissan firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Er du til Nissan erhvervsleasing, finder du alle de populære modeller hos os. 

Nissan New QQ Image1

Nissan erhvervsleasing af de populære modeller

Nissan satte nye standarder for crossover-segmentet, da de præsenterede Qashqai. Den populære SUV blev i 2019 den mest solgte bil i Danmark, og Nissan har virkelig markeret sig med den højbenede model. Som firmabil har den også været populær, fordi komfort, rummelighed og udstyr går op i højere enhed.

Det er dog ikke kun Qashqai, som har sat Nissan på bilkortet. Micra, Note og Leaf er nogle af de bilmodeller, som er særligt kendte, og også i fremtidens bilmarked spiller de en rolle med den fuldelektriske crossover Nissan Ariya.

Her på siden kan du et udvalg af Nissans bilmodeller, som du kan erhvervslease hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere og se, hvad beskatningsgrundlaget er, så du kender beskatningen på din nye firmabil.

Nissan New QQ Image2

Leasing af Nissan som firmabil hos LEASING DK

Skal Nissan være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor sammensætter vi en leasingaftale, der matcher dine behov. Skal der være service, forsikring og brændstofkort med i aftalen, klarer vi naturligvis også det.

En af de største fordele ved Nissan erhvervsleasing er, at der ikke bliver bundet likvider i virksomhedens vognpark. Biludgifter bliver i stedet en købende driftsomkostning.

Er der en bestemt model eller noget særligt udstyr, du er på jagt efter i din nye firmabil, så kan vi hjælpe dig hos LEASING DK. For selvom modellen eller udstyret ikke er angivet her på siden, kan vi via vores store netværk i bilbranchen, sikkert finde bilen alligevel. Vi har desuden adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så du kan få præcis den bil, som du ønsker.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.