NISSAN FIRMABILER

Vil du være godt kørende, så er en leasing-aftale via LEASING DK på en Nissan Qashqai den helt rette løsning. Vi er klar på at skaffe dig en ny firmabil.

Nissan blev grundlagt i 1914 - men det var dog først i 1933, at det skete under det nuværende navn.

Nissan var i mange år udelukkende til stede i Danmark i kraft af Datsun-modellerne, som var nogle af de første succesfulde japanske biler i Danmark.

De første biler fra Nissan blev introduceret i Danmark i slutningen af 1960'erne, og op gennem 1970'erne og 1980'erne blev Datsun-mærket ganske udbredt herhjemme.

Nissan Qashqai er eftertragtet

Det skete blandt andet i kraft af Datsun Cherry og Datsun Sunny - som siden ændrede "fornavn" til Nissan. Nissan X-Trail

De senere år har modeller heddet Nissan Micra, Note og ikke mindst Qashqai, der virkelig har været storsællerter herhjemme.

Især Nissan Qashqai er eftertraget som firmabil, hvis man er til højbenede SUV-modeller, som også har komforten i fokus.

Verdens bedst sælgende

I dag er Nissan bundet sammen med Renault og Mitsubishi på internationalt plan - og i 2017 blev koncernen verdens bedst sælgende bilmærke.

Uanset hvilken Nissan-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Nissan herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil