Toyota Proace 2021 Front

PRAKTISK OG RUMMELIG

Toyota Proace: Kassevogn eller Verso minibus – og som electric

Proace er Toyotas varebil til erhvervslivet, og den fås også som minibus med plads til ni personer. Den kan rumme langt det meste og har samtidig et højt kvalitetsniveau.

Passer til alle behov

Toyota Proace som erhvervsbil
- med operationel eller finansiel leasing

Toyota Proace er nutidens Hiace som er blevet solgt i millionvis de seneste årtier og en model, der går helt tilbage til 1967. Proace er den europæiske udgave af varevognen, og den deler i dag platform og motorer med Peugeot Expert, Citroen Jumpy og Opel Vivaro. Den fås også som ren elektrisk udgave med en opgivet rækkevidde på op til 318 km.

Proace fås i én højde men i en Medium og Lang udgave. Se mere om mål og rummelighed længere nede på denne side. Proace fås også som Platform Cab med lad og såkaldt Verso i den lange udgave med enten manuelt gear og plads til 9 personer eller som Family-version med en større motor med automatgear og plads til 8 personer.   

Når du handler med LEASING DK, handler du ikke med bankfolk, men bilfolk. Vi har en af Danmarks største bilkoncerner at trække på, så vi kan hjælpe dig med kyndig rådgivning omkring opbygning og indretning. Vi har prøvet det meste før.

Leasingpriser på Toyota Proace

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Toyota Proace 2021 Siden

Diesel- eller elmotor med automatgear

Som kassevogn kan Proace i Medium længde fås med to størrelser dieselmotor. En 1,5 liters med 120 hk og manuelt gear eller en 2,0 liters med 144 hk med enten manuelt eller automatgear.

Vælger du Long-udgaven kan du kun vælge 2,0-udgaven med 144 hk med eller uden automatgear. Som MPV-minibus (Proace Verso) har du også muligheden for en 177 hk udgave med automatgear.

Proace fås også som elektrisk udgave i både Medium og Long-udgave. Begge har en elmotor med 136 hk og enten et batteri på 50 kWh med en opgivet rækkevidde på op til 222 km eller et større batteri på 75 kWh som giver en opgivet rækkevidde op til 318 km.

Toyota Proace 2021 Cockpit

Udstyrsvariant: Vælg mellem Comfort eller Master

Comfort indeholder standardudstyr som aircondition, fartpilot, DAB+-radio med bluetooth, passagerbænk til 2 personer, armlæn, varerumsbelysning, højdejusterbart førersæde og lændestøtte, sædevarme, bremseassistent, Trailer Sway Assist, el-sidespejle med varme, front- og sideairbags, parkeringssensor bag, regnsensor og fjernbetjent centrallås.

Comfort Master inkluderer yderligere motorkabinevarmer med fjernbetjening, smartphone-integration med Apple Carplay, læderrat, elektrisk foldbare sidespejle, tågeforlygter, parkeringssensor for og bag, bakkamera og Blind Spot Detection (blindvinkelalarm).

I Verso-udgaven (minibus) hedder udstyrsniveau Combi og Family og især sidstnævnte er bedre udstyret end Comfort Master.

Toyota Proace 2021 Varerum

Bagagerum med masser af plads og anhængertræk til traileren

Proace Medium har en længde på 496 cm og en højde på 194 cm. I Long-udgaven er længden udvidet til 531 cm.

Medium har en lastlængde i varerummet på 251 cm, lastbredden er knap 163 cm og højden knap 140 cm. Varerummet kan rumme 5,8 m3. I Long er varerumslængden 286 cm, hvilket hæver varerumsvolumen til 6,6 m3. I begge er den maksimale lasteevne 1400 kg. Målene er de samme for den fuldelektriske udgave.

Med den mindste dieselmotor må Proace trække 1800 kg på anhængertrækket. Med den større dieselmotor med 144 hk må den maksimalt trække 2500 kg (2200 kg med automatgear). Electric-udgaven er begrænset til 1000 kg.

Se nærmere på Toyota Proace

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Toyota Proace

Hvorfor skal jeg lease Toyota Proace hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Toyota Proace som varevogn. Vi ved, at alle virksomheder er forskellige, og derfor tilbyder vi Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Vi tilpasser aftalen til din virksomhed, og så kender du biløkonomien måned for måned.

Hvilke mål har Toyota Proace?

Toyota Proace fås i en medium- og long-udgave.

Medium har en længde på 496 cm og højde på 194 cm. 

Long har en længde på 531 cm og en højde på 194 cm. 

Bredden er 199 cm på begge. 

Findes Toyotal Proace som hybrid eller elbil?

Ja, Toyota Proace findes i en fuldelektrisk udgave kaldet Proace Electric. Elbilen kører op til 318 km på én opladning.

Hvor meget må Toyota Proace trække?

Toyota Proace må have 1800 kg på anhængertrækket, hvis du vælger den mindste dieselmotor. Vælger du den største, må den trække 2500 kg. 

Proace Electric må have 1000 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Toyota Proace?

Der er 5,8-6,6 m³ i lastrummet på Toyota Proace.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Toyota Proace

  • "Toyota går efter guldet med den nye Proace. På det danske marked slår den resten af familien med længder, men der er gået lige lovligt meget Hiace i den"
  • "Toyota Proace - Effektiv slider med masser af luksus"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.