CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Front 3

DESIGNPERLE

CUPRA Formentor: Coupé-SUV som plug-in hybrid

CUPRAs første egenudviklede bil er Formentor. Med erhvervsleasing af CUPRA Formentor får du en coupéformede crossover SUV med et sportsligt design.

Sporty performance

Erhvervsleasing af CUPRA Formentor som firmabil
- med attraktiv beskatning

Formentor har fordelen ved en øget SUV-frihøjde, men det er samtidig tydeligt, at Seats søstermærke CUPRA er gået deres egne veje og med det sportslige coupédesign har givet Formentor en stærk identitet, som ikke længere blot er en kopi af en lignende Seat-model.

Formentor blev lanceret i slutningen af 2020. Teknikken bag Formentor er dog velkendt og gennemprøvet. Den deler nemlig platform med VW Golf og også plug-in hybridmotoren (e-Hybrid) er identisk med den i Golf. Her stopper lighederne dog også – for design, interiør og udstyr gør den til en ener og en af markedets pt bedste bud på en helstøbt plug-in hybridbil.

Vi har gjort erhvervsleasingleasing af CUPRA Formentor nemt. Når du leaser firmabiler hos os, får du Danmarks mest fleksible leasingløsning der både kan indeholde serviceaftale, forsikring eller brændstofkort i den månedlige pris.

Priser for leasing af CUPRA Formentor

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Cupra Formentor 2022 Thumbnail
  Formentor
  F

  Udvalgt standardudstyr til Formentor

  • 18” letmetalfælge
  • Full LED forlygter med fjernlysassistent
  • KESSY nøglefri start/stop
  • 10,25” digitalt cockpit
  • Parkeringsassistent med sensorer bag
  • 10” infotainment touchskærm inkl. Apple Carplay
  • Sportsforsæder
  • Opvarmet rat
  • Adaptiv fartpilot
  • 1.5 eTSI DSG F
   48 måneder, 15.000 km per år, 53.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.568 kr./md.
   Beskatning fra 362.110 kr.
 • Cupra Formentor 2022 Thumbnail
  Formentor
  F

  Udvalgt standardudstyr til Formentor

  • 18” letmetalfælge
  • Full LED forlygter med fjernlysassistent
  • KESSY nøglefri start/stop
  • 10,25” digitalt cockpit
  • Parkeringsassistent med sensorer bag
  • 10” infotainment touchskærm inkl. Apple Carplay
  • Sportsforsæder
  • Opvarmet rat
  • Adaptiv fartpilot
  • 1.5 eTSI DSG F
   48 måneder, 15.000 km per år, 53.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.568 kr./md.
   Beskatning fra 362.110 kr.
CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Front

Kraftige TSI-motorer med DSG-automatgear og som plug-in hybrid

Formentor fås ikke som diesel. Til gengæld fås den i fem forskellige varianter med TSI-benzinmotorer. Den mest populære har tilnavnet e-Hybrid og her er benzinmotoren kombineret med en elmotor og et batteri. Det er en 1,4 TSI-motor med et 6 trins DSG-automatgear som sammen med elmotoren yder samlet 204 hk (350 Nm). Batteriet på 13 kWh giver en opgivet elektrisk rækkevidde op til 58 km.

Den kan også opgraderes til en hurtigere VZ e-Hybrid med 245 hk og elektrisk rækkevidde på 54 km.

Er du ikke til den velkørende plug-in hybrid, kan du også vælge en 1,5 TSI-udgave med 150 hk eller 2,0 TSI med 190 hk. Begge med 7 trins DSG-automatgear. Skal det være endnu vildere, kan sidstnævnte motor også opgraderes med firehjulstræk og hele 310 hk.

CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Cockpit

Et udstyrsniveau til e-Hybrid eller Formentor Veloz VZ

Formentor har ét højt udstyrsniveau. Standardudstyret tæller blandt andet 18” letmetalfælge, Full LED forlygter med fjernlysassistent, velkomstlys, KESSY nøglefri start/stop, ambientbelysning, 10,25” digitalt cockpit, parkeringsassistent med sensorer for og bag, 10” infotainment touchskærm inkl. Apple Carplay, sportsforsæder, opvarmet rat og sikkerhedsudstyr som adaptiv fartpilot, Front Assist automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, automatisk nødopkald og Rear Traffic Alert blindvinkelalarm.

I VZ får du yderligere blandt andet 19” letmetalfælge, KESSY advanced nøglefri betjening, sort lofthimmel, Safe & Driving L med 12” touchskærm med navigation, trafikskiltegenkendelse, Travel Assist vognbaneassistent og Wrap around ambient light kabinebelysning.

CUPRA Formentor 2022 VZ5 Dynamic Bagende 4

Stort bagagerum og anhængertræk til over 1700 kg

Formentor har en længde på 445 cm og højden er 151 cm.

Bagagerummet kan klare 345 liter som plug-in hybrid. Med ren benzinmotor betyder mindre teknik, at kapaciteten øges til 450 liter (420 liter med firehjulstræk).

Som plug-in hybrid må Formentor trække op til 1700 kg på krogen. 2,0 TSI med 190 hk må trække 1800 kg og den helt store med 310 hk må klare 2000 kg.

Se nærmere på CUPRA Formentor

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om CUPRA Formentor

Hvorfor skal jeg lease CUPRA Formentor hos LEASING DK?

Hos LEASING DK ved vi, at alle virksomheder er forskellige, og derfor skal leasingløsninger også være det. Skal CUPRA Formentor være din nye firmabil, sammensætter vi en aftale, som matcher dine behov. Serviceaftale, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på CUPRA Formentor?

Beskatningsgrundlaget på CUPRA Formentor afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes CUPRA Formentor som hybrid eller elbil?

Ja, CUPRA Formentor findes som plug-in hybrid, hvor der ved siden af benzinmotoren er en elmotor og batteri på 13 kWh. Den findes i to udgaver: Den ene yder 204 hk og har en elektrisk rækkevidde op til 58 km, mens den anden yder 245 hk og har en elektrisk rækkevidde op til 54 km. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på CUPRA Formentor?

Bagagerummet på CUPRA Formentor kan rumme 345 liter som plug-in hybrid, mens den med benzinmotor kan rumme 450 liter. 

Vælger du udgaven med firehjulstræk, kan der være 420 liter.

Hvor meget må CUPRA Formentor trække?

Hvor meget der må være på anhængertrækket på CUPRA Formentor afhænger af motorstørrelsen. Plug-in hybriden kan have op 1700 kg, 2,0 TSI med 190 hk må trække 1800 kg, mens den helt store med 310 hk må klare 2000 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om CUPRA Formentor

 • "Cupra Formentor er den mest helstøbte plugin-hybrid for tiden. Den er ikke bedst til det hele, men den er god til alt. Med smart teknik, flot udstyr og et meget lækkert design kører den fra konkurrenterne."
 • "Design, kvalitet og temperament hæver Cupra Formentor over de ordinære konkurrenter. Som ladehybrid er prisen stærk."
 • "Spansk og spændende. Cupra, et mærke brudt ud af Seat, leverer med sin første selvstændige model en fremragende crossover med power og pondus for alle pengene."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.