Toyota Yaris 2020 Front

Velkørende minibil

Toyota Yaris – ideel til byen

Brændstoføkonomisk, kompakt og pålidelig. Med erhvervsleasing af Toyota Yaris får du en sikker makker på landevejene – og den ideelle bil til bykørsel.

Book møde

Økonomisk bybil

Erhvervsleasing af Toyota Yaris - populær og pålidelig

Toyota Yaris blev lanceret i 1999, og den har siden været en virkelig populær model. Kombinationen af størrelse, pris og brændstoføkonomi har været med til at gøre den til et hit. Og kombineret med lave vedligeholdelsesomkostninger og pålidelige motorer, så er den et godt valg til mange formål.

Yaris er en minibil, og den fås i flere forskellige udgaver, som også tæller en Cross-variant, der er en SUV-udgave. Den kan du også lease hos os, men her på siden handler det om den almindelige Toyota Yaris, der blev kåret som Årets Bil i Europa 2021, da den var kommet i fjerde generation.

Skal Toyota Yaris være din nye firmabil, kan du erhvervslease den hos LEASING DK. Vi tilbyder fleksible leasingløsninger, og vi kan skræddersy dem til netop jeres virksomhed. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor gør vi alt for, at løsningen passer til netop jer.

Kontakt os

Priser for leasing af Toyota Yaris

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Toyota Yaris 2020 V Front

Toyota Yaris med benzin- eller hybridmotor

Toyota Yaris fås med enten en 125 hk 1.5 liters benzinmotor eller 116 hk 1.5 liters hybridmotor. Begge motorer er brændstoføkonomiske, men fordi hybridmotoren ved lave hastigheder kan køre på el, er den mest brændstoføkonomisk. Så selvom prisen er højere, kan det måske svare sig på sigt at have den i stedet.

Benzin-udgaven kan fås med både manuelt gear og automatgear, mens hybridmotoren er med automatgear.

Uanset hvad du vælger, får du en pålidelige motor, der nemt klarer hverdagens mange kilometer.

Toyota Yaris 2020 Forrude

Flere udstyrsniveauer – få det helt rigtige udstyr

Der er flere forskellige udstyrsniveauer på Toyota Yaris. Lige fra standarden Active til Style. Du får det vigtigste udstyr i Active lige fra 8” multimedieskærm til bakkamera, Apple CarPlay, Android Auto og sikkerhedsteknologi som nødbremse, vognbaneassistent, skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot.

Vælger du Style er der større skærm, trådløs Apple CarPlay, LED-forlygter og head-up display.

Dertil kan tilvælges forskellige pakker. Vi finder den helt rigtige kombination sammen med dig.

Toyota Yaris 2020 Bagagerum

Godt bagagerum og mulighed for anhængertræk

Der er et godt bagagerum i Toyota Yaris, som kan rumme op til 286 liter. Der er derfor fin plads til det vigtigste i hverdagen.

Det er muligt at få anhængertræk på bilen, og den må trække op til 850 kg, hvis anhængeren er med bremser.

Se nærmere på Toyota Yaris

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Toyota Yaris

Hvorfor skal jeg lease Toyota Yaris hos LEASING DK?

Toyota Yaris er en velkørende minibil, der er og har været virkelig populær, siden den kom på markedet. Den opfylder mange forskellige behov, og den er størrelsesmæssigt lige lidt større end mikrobilerne. Det giver et større bagagerum og er generelt med til at gøre bilen endnu mere anvendelig, særlig hvis man har mange kilometer på landevejene.

Hos LEASING DK kan du erhvervslease Toyota Yaris som din nye firmabil. Vi tilbyder fleksible leasingløsning og kan helt sikkert også hjælpe jeres virksomhed.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Toyota Yaris?

Beskatningen på Toyota Yaris afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Toyota Yaris?

Der er plads til 286 liter i bagagerummet på Toyota Yaris.

Hvor meget må Toyota Yaris trække?

Toyota Yaris må trække op til 850 kg på anhængertrækket, afhængig af modellen.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Toyota Yaris

LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.