VW Transporter 2019 6.1 Pro Front

GULD I SIKKERHED

Volkswagen Transporter 6.1: Kort eller lang kassevogn eller ladvogn

Erhvervsleasing af VW Transporter 6.1 giver dig en fleksibel varevogn, der også fås med lad. Den findes i to længder og to højder og kan tilpasses og indrettes helt efter dine ønsker og behov.

Book møde

Det sikre valg

Erhvervsleasing af VW Transporter - fleksibel varevogn

Med erhvervsleasing af Volkswagen Transporter får du en af de mest populære varebiler herhjemme. Den forener på fornemste vis både et stort varerum med en meget jordnær kørekomfort. Og så bringer den dig sikkert frem med de nyeste sikkerhedssystemer. Faktisk har den vundet en Euro NCAP-guldmedalje i sikkerhed i en test blandt 19 varevogne.

Transporteren har eksisteret I over 70 år med den ikoniske T1 fra 1949 som den første. I dag er det sjette generation, også kaldet T6, fra 2016 som regerer. Den fik et facelift i 2019 og dermed det nuværende tilnavn 6.1 med primært nye sikkerhedsfeatures som den største forskel.

Hos LEASING DK er vi Danmarks (måske) mest fleksible leasingselskab. Finansiel eller operationel leasing – valget er dit. Du vælger også selv om du ønsker serviceaftale, forsikring eller brændstofkort inkluderet i den månedlige pris.

Kontakt os

Priser for leasing af Volkswagen Transporter

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

VW Transporter 2020 6.1 Koerebillede

Dieselmotor med automatgear eller firehjulstræk

Transporter fås kun med en firecylindret 2.0 liters TDI-dieselmotor. De mindste er med 5-trins manuelt gear og enten 90 eller 110 hk. Herefter kan du vælge en 150 hk version med 6 trins manuelt gear. Denne kan også fås med 4Motion firehjulstræk.

Endelig kan du vælge en 150 hk (340 Nm) eller 204 hk (450 Nm) udgave. Begge fås kun med 7 trins DSG dobbeltkoblings automatgear og begge kan tilvælges med 4M firehjulstræk.

VW Transporter 2019 Multivan T6.1 Forsaede

Masser af udstyr: Vælg Comfort eller Pro

Som Transporter-udgave får du udstyr som Climatic aircondition, 16” stålfælge, DAB+ radio med mobilopkobling, fartpilot, LED-lys i kabine og varerum, dobbelt passagersæde, bagklap uden rude, fjernbetjent centrallås og sikkerhedsudstyr som multikollisionsbremse, sidevindsassistent og igangsætningsassistent.

Vælger du Comfort får du en komfortpakke med blandt andet adaptiv fartpilot, 6,5” touchskærm med app-opkobling, multifunktionslæderrat, førersæde med to armlæn og varme, bakkamera, kørecomputer plus med træthedsregistrering, Front Assist automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgodkendelse og anhængertræk.

Med Pro-udstyr får du yderligere indfarvede stødfangere, dørhåndtag og sidespejle, LED forlygter, parkeringssensor for og bag, el-klapbare sidespejle, parkeringsvarmer med timer, regnsensor, opvarmelige sprinklerdyser, automatisk nedblændeligt bakspejl, gulvtæppe i førerkabine, træbund og sidebeklædning i varerum og ekstra batteri med skillerelæ.

VW Transporter 2020 6.1 Bagfra

Kort eller lang model med stort varerum og anhængertræk

Transporter fås i to længder og to taghøjder. Kort model er 490 cm og lang model er 530 cm. Varerumsarealet er på henholdsvis 4,3 eller 5 m2. Totalvægten er 3025 kg, men den kan også opvejes til 3200 kg. Nyttelasten svinger alt efter variant mellem 749-1133 kg.

Den korte udgave fås kun med normalt tag og her er højden 199 cm. Det giver et varerum med plads til 5,8 m3. I lang udgave er varerummet 6,7 m3, og i lang udgave med højt tag er der plads til 9,3 m3.

Med højt tag er bilens højde knap 248 cm. I den korte udgave er der plads til to europaller og i lang model er der plads til tre europaller. Læssekantshøjden er knap 57 cm.

Den tilladte vægt på anhængertrækket med bremser er 2500 kg.

Se nærmere på Volkswagen Transporter

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Volkswagen Transporter

Hvorfor skal jeg lease Volkswagen Transporter hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Volkswagen Transporter med en attraktiv erhvervsleasingaftale. Vi sammensætter en aftale, der matcher din virksomhed. Serviceaftale, forsikring og brændstof kan inkluderes, og så er der styr på biløkonomien måned for måned. 

Hvilke mål har Volkswagen Transporter?

Volkswagen Transporter fås i to længder og to højder, som kan kombineres.

De to længder er 490 cm og 530 cm.

De to højder er 199 cm og 248 cm.

Bredden er 230 cm med sidespejle.

Findes Volkswagen Transporter som hybrid eller elbil?

Nej, Volkswagen Transporter fås kun med dieselmotor. 

Hvor meget må Volkswagen Transporter trække?

Der kan være 2500 kg på Volkswagen Transporters anhængertræk. 

Hvor stort er lastrummet på Volkswagen Transporter?

Der kan være 4,3-9,3 m³ i lastrummet på Volkswagen Transporter.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen Transporter

  • "Volkswagen Transporter 6.1 er navnet på en markant opdateret version af den eksisterende Transporter. Volkswagen har lyttet til brugerne, og transporteren har fået et gevaldigt løft."
  • "Alt i alt er det første indtryk af Volkswagen Transporter 6.1 godt. Opdateringen af instrumenteringen god, sikkerheden er opgraderet til et højt niveau og på falderebet af modellens levetid er 6.1 et godt bud sin klasse af varebiler."
  • "Mange vil nok have svært ved at se forskel på den nuværende og den nye Transporter fra VW. Designet på den nye VW T6 Transporter er ganske vist blevet skarpere end tidligere – men der er mere tale om evolution end revolution."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.