Leasing af Volkswagen Passat

Volkswagen Passat er virkelig en klassiker inden for firmabil-segmentet. Alene det faktum at modellen blev introduceret første gang helt tilbage i 1973 og at den nuværende model er ottende generation, sætter virkelig tingene i relief.

Der er angiveligt solgt mere end 20 millioner eksemplarer af den store folkevogn, og det er intet under, at mange branchefolk betegner d-segmentet som Passat-klassen.

I Danmark har bilen også været populær i stort set hele dens levetid, og Volkswagen Passat er en af de mest eftertragtede modeller på markedet. Faktisk er bilmodellen blevet så populær i Danmark, at den er det mest brugte køretøj som patruljevogn hos det danske politi.

Passat kan fås i mange varianter

Det gør politiet blandt andet, fordi Volkswagen Passat er en yderst pålidelige personvogn, samtidig med at den er veludstyret, fuld af overskud og har god plads både på forsædet og bagsædet.

Volkswagen Passat bør blive din næste firmabil, hvis du prioriterer sikkerhed og komfort højt. Modellen kan leases hos LEASING DK i en lang række forskellige udgaver - blandt andet som enten sedan eller stationcar - og kombinationer med diverse motorer og niveauer af udstyr. 

Kontakt os

Hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar til at gode råd og en skarp leasing-løsning på en Volkswagen Passat - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Volkswagen Passat her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Volkswagen Passat via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Volkswagen Passat

Her kan du lease bil med et smil