PEUGEOT 208 2020 Gtline Front (1)

Designet til bykørsel

Peugeot 208 og e-208 er den sporty bybil

Med erhvervsleasing af Peugeot 208 får du en bil med et ungt og sporty design. Den kompakte 5-dørs fås med både benzin-, diesel- og elmotor. Elbilen e-208 kører op til 362 km på én opladning.

Sporty og kompakt

Erhvervsleasing af Peugeot 208 og e-208
– bybil med karakter

Peugeot 208 er en bil, man lægger mærke til. Den originale gule farve, det sportslige design og de bløde kurver giver bilen karakter. Det er en 5-dørs, der med sin kompakte størrelse er det oplagte valg til bykørsel.

Bilen fås med både benzin-, diesel- og elmotor. Den elektriske udgave hedder e-208, og har et 50 kWh batteri, som giver en rækkevidde op til 362 km. Med e-208 får du en støjsvag kørsel med automatisk gearskifte, og den kommer nemt i alle byens miljøzoner, fordi kørslen er uden emissioner.

Hos LEASING DK tilbyder vi erhvervsleasing af Peugeot 208 som din kommende firmabil, og vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible erhvervsleasingaftaler. Skal der være service, brændstofkort og forsikring med i aftalen, klarer vi også den.

Priser for leasing af Peugeot 208

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

PEUGEOT E208 2020 Koersel (2) (1)

Peugeot 208 med benzin- eller dieselmotor og automatgear

Peugeot 208 er med sit sportslige design og kompakte størrelse med en længde på fire meter den oplagte bybil. Lav silhuet, lang motorhjelm og bløde kurver giver bilen karakter, og den originale farve Gul Faro liver op og gør sig bemærket. Bilen blev kåret som Bedste Bybil 2021 af Women’s World Car of the Year.

Peugeot 208 fås med PureTech benzinmotor (75 eller 100 hk) eller BlueHDi dieselmotor (100 hk). Det er muligt at få automatgear (EAT8), hvis du vælger benzinmotoren. Det automatiske gearskifte sker let og flydende og giver en behagelig køreoplevelse. Alle motorer er med Stop & Start system, så den automatisk slukker for motoren, når du for eksempel holder for rødt. Det er blandt andet med til at reducere brændstofforbruget.

Bagagerummet er på 311 liter, og når sæderne er lagt ned, kan der være 1106 liter. Den kan have op til 1200 kg (med bremser) på anhængertrækket.

PEUGEOT E208 2020 Detalje (1)

Elektrisk Peugeot e-208 med lang rækkevidde

Peugeot e-208 er den elektriske udgave af Peugeot 208. Bilens elmotor har 136 hk og et moment på 260 Nm. Batteriet er på 50 kWh, og bilen har en rækkevidde op til 362 km. Kørslen er uden emissioner, og derfor kan bilen komme ind i selv de strengeste miljøzoner i byerne. 

Med en elbil får du støjsvag kørsel, og den er med automatgear, som gør kørslen endnu mere behagelig. Du kan desuden vælge mellem 3 køreprogrammer: Eco, normal og sport.

Designmæssigt adskiller e-208 sig fra 208’eren ved at have et tydeligt e-emblem, løve-logoet på fronten er 2-farvet, og kølergitteret er indfarvet. Den har samme rummelighed og bagagerumsplads som versionerne med benzin- eller dieselmotor.

PEUGEOT E208 2020 Forsaede (1)

Mange udstyrsvarianter: Fra Active og Allure til GT-linjen

Der er masser af udstyrsvarianter at vælge mellem, når du skal have en Peugeot 208 eller e-208. Active, Active Pack, Like, Allure samt den sportslige GT-linje, som findes i to varianter til e-208. Der kan være forskelle på indholdet i udstyrspakkerne mellem Peugeot 208 og e-208.

Active er standardudgaven, og her får du aircondition, fartpilot med fartbegrænser, 7” touchskærm med Apple CarPlay, Peugeot i-Cockpit instrumentpanel og sikkerhedsteknologi som automatisk nødbremsesystem og træthedsovervågning. Active Pack indeholder derudover 16” alufælge, parkeringssensor bag, varme i forsæderne, Peugeot i-Cockpit 3,5” instrumentpanel og skiltegenkendelse.

Med Like-udgaven (kun benzin/diesel) er der LED-forlygter og mørktonede ruder bagerst. Allure byder på LED-baglygter, Open & Go nøglefri adgang, automatisk klimaanlæg, bakkamera og elektrisk håndbremse. GT-udgaven har sportslige detaljer som 17” alufælge, full LED-forlygter og sportssæder.

Se nærmere på Peugeot 208

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot 208

Hvorfor skal jeg lease Peugeot 208 hos LEASING DK?

Peugeot 208 er en kompakt og karakterfuld bil, som er velegnet til bykørsel. Den fås med både benzin-, diesel- og elmotor. Udgaven med elmotor kaldes e-208, og den kan køre op til 362 km på én opladning.

Med sin markante gule farve skiller den sig ud, og vælger du den som firmabil, kan du få skræddersyet en erhvervsleasingaftale hos LEASING DK med for eksempel service, forsikring og brændstofkort.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Peugeot 208?

Beskatningsgrundlaget på Peugeot 208 afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Peugeot 208 som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot 208 fås i en fuldelektrisk udgave, som hedder Peugeot e-208. Den har et batteri på 50 kWh og en rækkevidde op til 362 km. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Peugeot 208?

Peugeot 208 kan have 311 liter i bagagerummet, og når sæderne er lagt ned, kan der være 1106 liter. 

Hvor meget må Peugeot 208 trække?

Peugeot 208 må have op til 1200 kg på anhængertrækket. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot 208

Peugeot 208 har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget. Peugeot 208 er nemlig oftest blandt de mest erhvervsleasede biler i Danmark.

 

  • "Peugeot e-208 ser godt ud, kører godt og lader relativt hurtigt."
  • "Lavere pris har kun gjort den lille Peugeot e-208 til en endnu mere interessant elbil. Lækker kabine, kvik ladning og fin køredynamik gør den sjov i hverdagen, hvis man kan leve med pladsforholdene."
  • "Du skal knibe øjnene sammen for at se, at her er tale om en elektrisk Peugeot 208. Det er nemlig kun få detaljer, der adskiller den elektriske e-208 fra en benzindrevet. Det er dog ikke dovenskab men en veludtænkt strategi fra Peugeot."
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.