LDK Woman In Car

Alt du skal huske

Når du privatleaser, forpligter du dig til at passe på bilen og blandt andet sørge for, at den er forsikret. Her kan du blive klogere på, alt du skal have styr på.

Tjekliste til dig, der privatleaser

Når du privatleaser en bils hos os, forpligter du dig til at passe på den. Det vil sige, at du skal overholde service og give besked, hvis der er fejl på bilen, så vi kan få det løst, inden det udvikler sig til større reparationer.

Fordelen ved privatleasing er, at du kender den månedlige pris for at have bilen, og du undgår uventede værkstedsregninger. Der er et par faste udgifter, som du derudover skal betale. Det er forsikring og ejerafgift, som begge er faste udgifter, og du har derfor et fuldt overblik over din biløkonomi. 

Herunder har vi samlet alt, hvad du selv har ansvaret for, når du leaser hos os.

LDK Webikoner 12 Forsikring

Forsikring

Vi samarbejder med forsikringsselskaber og giver dig gerne et tilbud på forsikring af din leasingbil. Det vigtigste er, at bilen er forsikret, og skifter du selskab undervejs, skal vi have besked.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Vejhjælp

På nogle mærker får man vejhjælp, når man overholder sit autoriserede service, men som udgangspunkt er det ikke en del af aftalen.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Service

Service skal overholdes på bilen, og det medfører heller ingen udgifter til dig. Service er nemlig inkluderet i din leasingaftale. Du kan besøge et autoriseret værksted efter eget valg – nemmere bliver det ikke.

LDK Webikoner 16 Andre Skader

Andre skader

Opstår der skader på bilen, så skal du selv dække dem. Det kan være parkeringsskader eller større skader efter et uheld. Vi hjælper gerne med udbedring af skader, hvis du kører forbi et af vores værksteder.

LDK Webikoner 15 Daek

Dæk

Vi anbefaler altid at køre med dæk efter årstiden. Som udgangspunkt er dæk, dækskifte og dækhotel ikke inkluderet i leasingaftalen, men det kan tilvælges. Kontakt os for mulighederne.

LDK Webikoner 17 Ejerafgift

Ejerafgift

Grøn ejerafgift eller CO2-ejerafgift er periodiske afgifter på bilen, og det betales af den primære ejer eller bruger af bilen. Det er altså noget, du skal betale ved siden af leasingydelsen, og det opkræves automatisk af Motorstyrelsen.