Leasing af Skoda Octavia

Skoda Octavia var en decideret revolution, da den blev sat i produktion i 1996. Modellen er søsterbil til Volkswagen Golf, Audi A3 og Seat Leon, men der sammenlignet med de modeller en større bil, fordi akselafstanden er længere.

Som en af de største biler i c-segmentet er Skoda Octavia også en af de bedst sælgende modeller. Bilen er - som en af de få - blevet kåret hele to gange til Årets Bil i Danmark. Første gang var med den første udgave, som vandt titlen i  1997 - og anden gang var som Årets Bil i Danmark 2014 med den nuværende tredje generation.

Skoda Octavia fik et gennemgribende facelift så sent som i 2017 og er fortsat en stor succes også på det danske marked, hvor bilen er ganske populær som firmabil.

Skoda Octavia er en bil uden svagheder

Den store bil byder på masser af udstyr og sikkerhedsløsninger, og den nye Skoda Octavia lever naturligvis højt på, at man deler masser af effekter med de øvrige medlemmer af Volkswagen-koncernen. 

Du skal lease Skoda Octavia, hvis du vil have en firmabil, der er uden svagheder af nogen art. Skoda Octavia er en bil, som du gerne vil kører langt i, for du sidder rigtig godt placeret. Ikke mindst i førersædet, hvor du også nyder godt af, at bilen er fantastisk godt støjdæmpet.

Køreoplevelsen er yderst behagelig, og selve kabinen opleves nærmest som gigantisk, hvilket ikke kan siges om søstermodellerne Audi A3, Volkswagen Golf og Seat Leon.

Skoda Octavia kan leases i en lang række forskellige udgaver og kombinationer, og hos LEASING DK sidder vores professionelle og erfarne konsulenter klar med masser af vejledning og gode råd samt en skarp leasing-løsning - kontakt os for yderligere information.

Kend dit køretøj på detaljen

Tal og fakta om din måske kommende firmabil fra LEASING DK er på vej.

Det mener eksperterne

Du kan læse en række danske bilanmeldelser, omtaler og tests af Skoda Octavia her:

Nem og enkel leasing af firmabiler
- kom hurtigt i gang!

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt at lease din kommende firmabil.

Du kan lease Skoda Octavia via en forskellige former for leasingaftaler. 

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en aftale fuldstændig efter dine behov med mulighed for at få dine specifikke ønsker til bil, motor og udstyrsniveau opfyldt.

 

Få et tilbud  Book et møde
Læs mere om leasingtyper

 

Når du handler med LEASING DK får du altid

  • En fast kontaktperson
  • De skarpeste leasingpriser
  • Mulighed for en skræddersyet løsning, der er tilpasset din virksomhed
  • 15 års erfaring og et stort netværk

 Skoda Octavia

Her kan du lease bil med et smil