Leasing af Fiat varebiler

Fiat er i virkeligheden en forkortelse for Fabbrica Italiana Automobili Torino, som betyder noget i retning af den italienske bilfabrik fra Torino.

Fiat-koncernen blev etableret i 1899 og har altså i runde tal 120 år på bagen.

Hos LEASING DK har du mulighed for leasing af samtlige varebiler fra Fiat til en særdeles attraktiv ydelse og ganske gunstige vilkår.

I dag - efter forskellige fusioner, overtagelser og frasalg - hedder virksomheden Fiat Chrysler Automobiles, hvilket er en understregning af, at man over en femårig periode overtog samtlige aktier i amerikanske Chrysler.

Kærlighed fra danskerne

Hvis der er et mærke, som altid har mærket stor kærlighed fra de danske bilkøbere, så er det italienske Fiat, som siden lanceringen af især 127 og 128 har haft et glimrende bilsalg på det danske marked. 

Op gennem 1980erne og 1990erne tog modeller som Panda, Ritmo og Uno over - og senest har især den genopfundne Fiat 500 og Punto/Grande Punto gjort det godt. 

Fiat er det bilmærke, der har vundet Årets Bil i Danmark-kåringen flest gange.

Faktisk har man hentet den eftertragtede og ærefulde titel intet mindre end ni gange - første gang i 1970 med Fiat 128, og senest i 2000 med den iøjnefaldende Multipla.

En magtfaktor på varebiler

Den italienske bilproducent har med andre ord været dominerende på det danske marked i mange år - også inden for varebiler, hvor man har høstet masser af roser for modeller som Ducato og Doblo.

Også her har man vundet priser i stor stil.

Fiat har fortsat stor fokus på området for gulplade- og varebiler - og har et bredt sortiment, med mange forskellige udgaver af hver enkelt model.

Derfor skal du lease hos LEASING DK:

  • Vi har næsten 15 års erfaring som leasing-selskab
  • Vi opererer udelukkende med leasing hos LEASING DK - og bliver ikke ”forstyrret” af andre former for bilforretninger
  • Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne - og er vant til at lave de mest skarpe leasingaftaler
  • Vi har et enormt netværk og kan finde den leasing-løsning, der passer bedst til dig og dit behov
  • Vi sætter kunden i centrum - og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du kan blive så godt kørende som overhovedet muligt
  • Når vi taler om at være godt kørende, så handler det både om selve køretøjet - men det handler også om, at din totaløkonomi skal være i orden. Det der dér, at du mærker forskellen på LEASING DK og andre selskaber.

 

De forskellige FIAT-modeller:


Her kan du lease bil med et smil