Fiat Ducato 2022 Front 2

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Fiat varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også Fiats populære modeller hos os. 

Fiat Ducato 2022 Interioer

Masser af plads

Fiat Ducato
- rummelig følgesvend

Se mere om Fiat Ducato

Fiat Ducato 2022 Skaerm

Erhvervsleasing af populære Fiat varevogne

Fiat har været dominerende på det danske marked i mange år – også indenfor varebiler, hvor man har høstet mange roser for modeller som Ducato og Doblo. Også her har det italienske bilmærke vundet priser i stor stil.

Fiat har fortsat stor fokus på området for gulplade- og varebiler og tilbyder et bredt sortiment med mange forskellige udgaver af hver enkelt model. Med mulighed for at tilpasse varevognene, som virksomheden har brug for, er Fiat et populært valg, når der skal findes en ny varevogn.

Her på siden kan du se de mest populære modeller fra Fiat, og leder du efter en model, der ikke er vist, kan vi hos LEASING DK hjælpe dig. Vi har nemlig et stort netværk i bilbranchen, som vi kan gøre brug af.

Fiat Ducato 2022 Front

Leasing af elektrisk Fiat varebil hos LEASING DK

Fiat har lanceret den elektriske varebil e-Ducato, og hvis du har meget bykørsel, kan det være en fordel at se nærmere på den elektriske udgave. Den udleder nemlig ikke CO2 under kørsel, og det betyder, at den kan køre i selv de strengeste byzoner. Samtidig kan der være fordelagtige parkeringspladser til elbiler.

Hos LEASING DK kan vi hjælpe dig med at finde den rette varebil til din virksomhed. Ingen virksomheder er ens, og vi sammensætter en aftale, der matcher dine behov og ønsker. Service, forsikring og brændstofkort kan indgå i aftalen, så du har det fulde overblik over biløkonomien måned for måned.

En af de store fordele ved leasing er, at du ikke binder likvider i vognparken, men gør biludgifter til en løbende driftsomkostning. Samtidig kan du lease varebiler for kortere perioder, hvis der opstår et akut behov.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.