Polestar 2 2023 Forende

Erhvervsleasing

Få den populære Polestar som firmabil

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også Polestars populære elbil hos os. 

Polestar 2 2023 Forsaede Fra Siden

POLESTAR 2

Den elektriske performance-fastback

Se mere om Polestar 2

Polestar 2 2023 Hjul Forende

Erhvervsleasing af Polestars populære elbil

Polestar er hurtigt blevet et populært valg, hvis du er på jagt efter en elbil. Polestar er et undermærke til Volvo, og der er tydelige designmæssige ligheder, men Polestar er mere sporty og lidt mere dristige end det bundsolide svenske mærke. Med deres markante gule seler er det bare et punkt, hvor de skiller sig ud fra mængden. Det er et moderne valg af firmabil.

Derudover leverer de velkørte elbiler, der er en fornøjelse at sidde bag rattet i. Der er masser af hestekræfter, teknologi og komfort, og der er mange grunde til, at det er en eftertragtet bil. Polestar kom til Danmark i 2021, og det er Polestar 2, der har været med til at slå navnet fast på bilmarkedet. Polestar 3 er på vej, og så kommer der løbende nye modeller. Det er altså et relativt smalt modelprogram, men det er stadig en bil, der taler til mange.

Her på siden kan du se alle Polestar, som du kan lease hos LEASING DK. Hvordan beskatningsgrundlaget er, kan du se på bilmodellens side. Og så kan du læse mere om bilen og finde ud af, om det er den rette for dig.

Polestar 2 2023 Forfra Grå

Find din Polestar firmabil hos LEASING DK

Skal Polestar være din kommende firmabil, så kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi kan sammensætte en fleksibel leasingaftale, som passer til netop din virksomhed og medarbejder. Du kan selv bestemme, hvor lang tid kontrakten skal løbe, og angive antallet af kilometer der køres. Vi kan regne på alle kørselsbehov.

Der er mange fordele ved erhvervsleasing som virksomhed. Man slipper blandt andet for at binde likvide midler i biler, og omdanner i stedet bilerne til en løbende driftsomkostning. Serviceaftale, forsikring og ladeløsning kan også indgå i leasingaftalen, så alle udgifter er kendte, og det giver en stor tryghed.

Er der en bestemt udgave, udstyrsniveau eller ekstra udstyr, som du ønsker, kan vi hjælpe dig hos LEASING Dk. Vi er bilfolk og ikke bankfolk, og det betyder, at vi har et rigtig stort netværk i bilbranchen, og derfor har vi adgang til et bredt udvalg af biler. Også særligt udstyrede modeller, så vi kan altid finde en firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.