Opel Movano 2023 V Side

Effektiv varevogn

Opel Movano – løser alle opgaver

Selv de største krav til plads og alsidighed kan løses med erhvervsleasing af Opel Movano. Den største varebil fra Opel med op til 13 m³ og mulighed for ladopbygning med Chassis-udgave.

Book møde

10-13 m³ i varerummet

Erhvervsleasing af Opel Movano – Opels største varevogn

Alsidig, rummelig og velkørende. Det er tre ord, du kan sætte på Opel Movano, der er den største varevogn i Opels varebilsprogram. Med et varerum på 10-13 m³ og op til 3000 kg på trækket afhængig af modellen kan den rumme det meste og have det meste med. Det er en solid arbejdsmakker i hverdagen, og så fås den i en Chassis-udgave, som kan opbygges, som du ønsker.

Udover det rummelige varerum byder Opel Movano på et fint udstyrsniveau, der med forskellige teknologier gør det nemmere og mere sikkert at komme omkring med den store varebil. Det er for eksempel fartpilot, blindvinkel alarm samt advarselslyde for fodgængere og krydsende trafik.

Med erhvervsleasing af Opel Movano hos LEASING DK sørger vi for at skræddersy en erhvervsleasingaftale, der passer præcis til jeres virksomhed. Vi ved, at ingen er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger.

Kontakt os

Priser for leasing af Opel Movano

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Opel Movano 2023 Opbevaring

Opel Movano med stærke dieselmotorer

Opel Movano fås med to forskellige dieselmotorer: En med 140 hk og en med 165 hk. Begge er med 6-trins manuelt gear, og de giver dig den styrke, du har brug for i så stor en varebil.

Den fås i forskellige længder og højder, og de forskellige kombinationsmuligheder har betydning for, hvor stort et varerum bilen har. Den går fra 10 til 13 m³. Den mindste hedder L2H1, mens den største er L3H2.

Opel Movano 2023 Bag Instrumentbræt

Ét udstyrsniveau og mulighed for tilvalg

Der er ét udstyrsniveau på Opel Movano, nemlig Enjoy+. Her får du virkelig meget godt standardudstyr som fartpilot, DAB+ radio med Bluetooth, 7” touchskærm, komfort-førersæde med varme, parkeringssensor med kamera, vognbaneassistent, blindvinkel alarm (inkl. trailer) og sidevindsassistent. Noget udstyr er ikke tilgængeligt på Chassis og dobbeltkabine/mandskabsvogn.

Derudover kan der tilkøbes for eksempel en skydedør i venstre side, ekstra airbags og flere forskellige farver.

Opel Movano 2023 Bag Opbevaring

Varevogn, Chassis eller mandskabsvogn og op til 3000 kg på trækket

Opel Movano er meget fleksibel og kan fås som varevogn, ligesom den kan fås som Chassis til ladopbygning eller mandskabsvogn/dobbeltkabine, hvis du har brug for flere passagersæder. Det gør den ekstremt anvendelig til mange erhverv og situationer.

Derudover kan der monteres træk, og den trækker 2500-3000 kg afhængig af varianten.

Se nærmere på Opel Movano

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Opel Movano

Hvorfor skal jeg lease Opel Movano hos LEASING DK?

Opel Movano er en fleksibel, rummelig og alsidig varevogn, der kan klare mange forskellige opgaver.

Hos LEASING DK kan vi tilbyde nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, og vi skræddersyer en erhvervsleasingløsning, der passer til jeres virksomheds behov. Vi kan også tilbyde både serviceaftale, forsikring og brændstofkort.

Hvor stort er lastrummet på Opel Movano?

Opel Movano har et varerum på 10-13 m³.

Hvor meget må Opel Movano trække?

Opel Movano må trække 2500-3000 kg afhængig af modellen.

Hvad måler Opel Movano?

Opel Movano fås i to forskellige længder og to forskellige højder, som kan kombineres på forskellig vis. L2 er en længde på 541,3 cm, mens L3 giver en længde på 599,8 cm. H1 har en højde på 225,4 cm, mens H2 har en højde på 252,2 cm. Bredden er den samme på alle og måler 205 cm.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.