DSC03380

Operationel leasing

Leasing uden risiko. Få en fast månedlig ydelse med alt inkuderet og uden risiko for meromkostninger.

Operationel leasing til erhverv

Operationel leasing er den mest bekvemme form for leasing for jer som virksomhed, og det er helt uden risiko. I finder bilen, kører i den i den aftalte periode og leverer bilen tilbage til os. Ingen bekymringer om restværdi, værditab, udgifter til service, dæk eller lignende. I betaler blot den faste leasingydelse hver måned for at kunne bruge bilen.

Det er typisk firmabiler til medarbejderne eller administrationsbiler, som står til rådighed for medarbejderne i virksomheden, der finansieres med operationel leasing. Så er der nemlig styr på alt omkring bilen. Vi tilbyder desuden et administrationsværktøj til jer, så det er nemt at få overblik over alle leasingaftaler. I slipper derfor for løbende at administrere bilflåden.

Når leasingperioden er ovre, afleveres bilen blot til os igen, og så kan der laves en aftale på en ny bil efterfølgende. Som virksomhed får du samtidig fordelen ved ikke at binde likvide midler i vognparken, og i stedet bliver udgifter til biler en månedlig leasingydelse, der kan trækkes fra. Mange vælger operationel leasing for at få fuld tryghed og ingen risici ved leasingaftalen.

Kontakt os og hør mere

Hvad er operationel leasing?

Fordelen ved operationel leasing fremfor finansiel leasing er, at det er en leasingform uden risiko. Her er alt omkring bilen inkluderet som serviceaftale, dæk og reparationer, og du betaler en månedlig leasingydelse. Der kan tilføjes brændstofkort, ladeløsning og forsikring til aftalen, hvis du ønsker, at alt er dækket ind.

Med operationel leasing har du brugsretten til bilen, og du forpligter dig dermed til at passe på den, servicere den og overholde antallet af opgivne kilometer i kontakten. Men det er uden bekymringer om værditab, restværdi og uventede værkstedsregninger. Når leasingaftalen udløber, leveres bilen nemlig bare tilbage til os.

Det er altså en måde at finansiere virksomhedens vognpark, og det er generelt fordelagtigt for virksomheder at bruge leasing, fordi man undgår at binde likvide midler i en vognpark. Udgifter til biler bliver i stedet en løbende driftsomkostning, der betales måned for måned. Leasingydelsen kan desuden trækkes fra.

Ford Mach E BH00019

Hvordan fungerer operationel leasing?

Operationel leasing er leasing uden risici. Alt omkring bilen dækkes ind i leasingaftalen, og du skal ikke bekymre dig om restværdi, værditab eller dyre værkstedsregninger undervejs. Du betaler en månedlig leasingydelse, og når leasingaftalen udløber, afleverer du blot bilen tilbage.

Vil du lease virksomhedens biler som operationel leasing, skal du vælge den bil eller de biler, som du ønsker, og så sammensætter vi en leasingaftale, der matcher dine behov for kørsel, antal år du have bilen, og hvis du ønsker tilvalg som forsikring, brændstofkort eller ladeløsning.

Det er typisk firmabiler til virksomhedens medarbejdere eller biler, der står i virksomheden, som alle kan benytte, der er operationelt leaset. Med operationel leasing er der taget hånd om langt de fleste udgifter til bilen, og virksomheden kan trække leasingydelsen fra. Du får også fordel af, at der ikke bindes likvide midler i vognparken, og i stedet bliver bilernes en løbende driftsomkostning. Leasingaftalen løber som regel i 36 eller 48 måneder.

Tre fordele ved operationel leasing

DSC03688 V2

Aflevér bilen kvit og frit

Ved operationel leasing indestår LEASING DK for restværdien. Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit uden at skulle tænke på restværdien.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende, og bilen skal leveres tilbage til os, bliver der lavet en afleveringsforretning, hvor det enkelte køretøj naturligvis bliver gennemgået for skader af en uvildig tredjepart.

Her vurderes det, om bilens stand er som forventet i forhold til alderen på bilen. Er der større skader eller andet, skal de udbedres for din regning, men det tager vi altid en dialog om.

DSC03447

Nem administration af bilerne

Med operationel leasing bliver administration af bilerne nemt. Du får adgang til vores administrationsværktøj, hvor du får det fulde overblik over virksomhedens biler. Her er samlet alle fakturaer, alle informationer og aftaler omkring bilerne.

Derfor skal du ikke bruge tid og ressourcer på at holde overblikket – det får du nemlig, når du leaser bil hos os.

Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Vælg dit foretrukne værksted

Når leasingbilen skal til service, skal det være på autoriseret værksted, men du vælger selv, hvilket du vil bruge. Det kan være Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, som er en del af Nielsen Car Group-koncernen, ligesom vi også er. Eller det kan være et andet værksted. Vi har nemlig et stort netværk af samarbejdspartnere over hele Danmark, og det kommer dig til gode, fordi du kan vælge præcis det autoriserede værksted, du ønsker.

Hvis du vælger et andet værksted, skal du aflevere en kopi af vores servicebetingelser til det ønskede værksted, som kontakter os, og vi ordner papirarbejdet.

LDK Guy Office

Vi er klar til at vejlede

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.