DSC03380

Ingen risiko

Operationel leasing til erhverv

Leasing uden risiko. Få en fast månedlig ydelse med alt inkluderet og uden risiko for meromkostninger.

Book møde

Budgetsikkerhed

Operational leasing er uden risiko

- Ingen bekymringer om restværdi og udgifter til service med operationel leasing

Operationel leasing er den mest bekvemme form for leasing for jer som virksomhed, og det er helt uden risiko. I finder bilen, kører i den i den aftalte periode og leverer bilen tilbage til os. Ingen bekymringer om restværdi, værditab, udgifter til service, dæk eller lignende. I betaler blot den faste leasingydelse hver måned for at kunne bruge bilen.

Det er typisk firmabiler til medarbejderne eller administrationsbiler, som står til rådighed for medarbejderne i virksomheden, der finansieres med operationel leasing. Så er der nemlig styr på alt omkring bilen.

Vi administrerer bilerne. I bruger dem. Uden bekymring. 

Vi tilbyder desuden et administrationsværktøj til jer, så det er nemt at få overblik over alle leasingaftaler. I slipper derfor for løbende at administrere bilflåden, og der er altid styr på bilerne.

Når leasingperioden er ovre, afleveres bilen til os igen, og så kan der laves en aftale på en ny bil efterfølgende.

Som virksomhed får du samtidig fordelen ved ikke at binde likvide midler i vognparken, og i stedet bliver udgifter til biler en månedlig leasingydelse, der kan trækkes fra. Mange vælger operationel leasing for at få fuld tryghed og ingen risici ved leasingaftalen.

Lad os regne på en operationel leasingaftale til din virksomhed.

Kontakt os

Hvad er operationel leasing?

Fordelen ved operationel leasing fremfor finansiel leasing er, at det er en leasingform uden risiko. Her er alt omkring bilen inkluderet som serviceaftale, dæk og reparationer, og du betaler en månedlig leasingydelse. Der kan tilføjes brændstofkort, ladeløsning og forsikring til aftalen, hvis du ønsker, at alt er dækket ind.

Med operationel leasing har du brugsretten til bilen, og du forpligter dig dermed til at passe på den, servicere den og overholde antallet af opgivne kilometer i kontakten. Men det er uden bekymringer om værditab, restværdi og uventede værkstedsregninger. Når leasingaftalen udløber, leveres bilen nemlig bare tilbage til os.

Denne type leasing bruges ofte til firmabiler til virksomhedens medarbejdere eller biler, der står i virksomheden, som alle medarbejdere kan benytte sig af. Leasingaftalen løber typisk i 36 eller 48 måneder.

Se andre leasingløsninger

Ford Mach E BH00019

Vi vejleder

Hvordan fungerer operationel leasing?

Operationel leasing er leasing uden risici. Alt omkring bilen dækkes ind i leasingaftalen, og du skal ikke bekymre dig om restværdi, værditab eller dyre værkstedsregninger undervejs.

Vi sammensætter en leasingaftale ud fra:

 • Hvilken bil der skal leases
 • Leasingperioden
 • Forventet kørselsbehov
 • Eventuelle tilvalg som dæk, brændstofkort eller ladeløsning

Du betaler en månedlig leasingydelse, og når leasingaftalen udløber, afleverer du blot bilen tilbage.

Tre fordele ved operationel leasing

DSC03688 V2

Aflevér bilen kvit og frit

Ved operationel leasing indestår LEASING DK for restværdien. Det betyder, at du efter endt leasingperiode kan aflevere bilen tilbage til os kvit og frit uden at skulle tænke på restværdien.

Når leasingkontrakten er ved vejs ende, og bilen skal leveres tilbage til os, bliver der lavet en afleveringsforretning, hvor det enkelte køretøj naturligvis bliver gennemgået for skader af en uvildig tredjepart.

Her vurderes det, om bilens stand er som forventet i forhold til alderen på bilen. Er der større skader eller andet, skal de udbedres for din regning, men det tager vi altid en dialog om.

DSC03447

Nem administration

Med operationel leasing bliver administration af bilerne nemt. Du får adgang til vores administrationsværktøj, hvor du får det fulde overblik over virksomhedens biler.

Her er samlet alle fakturaer, alle informationer og aftaler omkring bilerne.

Derfor skal du ikke bruge tid og ressourcer på at holde overblikket – det får du nemlig, når du leaser bil hos os.

Vaerkstedsbilleder 2023 BH

Vælg dit foretrukne værksted

Når leasingbilen skal til service, skal det være på autoriseret værksted, men du vælger selv, hvilket du vil bruge. Det kan være Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, som er en del af Nielsen Car Group-koncernen, ligesom vi også er. Eller det kan være et andet værksted.

Vi har nemlig et stort netværk af samarbejdspartnere over hele Danmark, og det kommer dig til gode, fordi du kan vælge præcis det autoriserede værksted, du ønsker.

Hvis du vælger et andet værksted, skal du aflevere en kopi af vores servicebetingelser til det ønskede værksted, som kontakter os, og vi ordner papirarbejdet.

DSC03337

Fordelagtig finansiering

Udgifter til biler bliver løbende omkostning

Leasing er en måde at finansiere virksomhedens vognpark. Her undgår du at belaste likviditeten, fordi udgifterne til biler bliver en løbende driftsomkostning.

Udgiften til biler betales som leasingydelse måned for måned, og der er fradragsret på ydelsesbeløbet. 

Skal vi rådgive dig?

Kontakt os

Ford Kuga Graa

Se udvalget

Alle firmabiler

Vi tilbyder alle mærker og modeller som firmabil. Du kan se udvalget her, og på hver models side finder du beskatningsgrundlaget.

Alle firmabiler

Varebil Vinduesvask (4)

Se udvalget

Alle varebiler

Vi har et bredt udvalg af varebiler og varevogne indenfor alle mærker. Vi hjælper også gerne med opbygning og indretning.

Find alle varebiler

LDK Guy Office

Brug for rådgivning?

Vi er klar til at vejlede dig

- Hos LEASING DK er vi eksperter i leasing og svarer gerne på alle dine spørgsmål

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Overvejer du leasing, er du altid velkommen til at spørge os.

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.