Ioniq6 2023 Bagfra

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Hyundai firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Hyundais populære modeller hos os. 

Hyundai Tucson 2022 Front

Erhvervsleasing af populære Hyundai modeller

Sydkoreanske Hyundai har været repræsenteret i Danmark siden 1992, og i løbet af de senere år er de blevet en større spiller på firmabilsmarkedet. Lige fra stationcaren i30 til elbilen Kona har Hyundai nogle gode bud på en kommende firmabil, og derfor ser flere også i deres retning, når der skal vælge firmabil.

Hyundai har været blandt de første til at introducere brint- og eldrevne hybridbiler, så vil du have mere bæredygtige biler, er Hyundai et godt bud, fordi de er langt fremme med deres udvikling. Hyundai hører desuden sammen med Kia i Hyundai Motor Company, som er den tredje største bilproducent i verden.

På denne side kan du se et udvalg af Hyundais modeller, som du kan lease som firmabil hos LEASING DK. Du kan på hver side læse mere om bilen og de forskellige varianter, ligesom du finder beskatningsgrundlaget, så du kender beskatningen på bilen, når du skal vælge, hvilken model du skal have som firmabil.

Hyundai 2022 Ioniq 5 Front

Leasing af Hyundai som firmabil hos LEASING DK

Du kan lease din kommende firmabil fra Hyundai hos LEASING DK. En af de store fordele ved at lease firmabilen er, at man ikke binder likvider i vognparken, men i stedet gør biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilpasser vi leasingaftalen til netop dine behov. Det betyder, at længde og kilometerantal kan justeres, ligesom der kan indgå både serviceaftale, forsikring og brændstofkort i aftalen.

Endnu en fordel ved at lease firmabilen hos LEASING DK er, at vi har et stort netværk i bilbranchen og adgang til særligt udstyrede bilmodeller, så mangler der en variant på listen, kan du altid kontakt os, og så kan vi helt sikkert hjælpe dig med den rette bil.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.