HVIS DU LEDER EFTER NY VAREBIL - SÅ BEHØVER DU IKKE LEDE MERE

Vi tilbyder enhver form for leasing af varebiler hos LEASING.DK. Vi har mange års erfaring, og vi har viljen til at finde den bedste løsning hver gang.

LEASING.DK samarbejder direkte med bilimportørerne i Danmark og kan derfor imødekomme langt de fleste ønsker til bilmærke og model.

Hos LEASING.DK har vi mange års erfaring med at finde den helt rigtige løsning - ikke mindst når det handler om varebiler, som jo er dit firmas ansigt udadtil.

Det er ofte via varebilen, at kunden fysisk møder virksomheden - og derfor er det vigtigt, at køretøjet er med til at efterlade et positivt indtryk, uanset hvor den kommer frem.

For dig som bruger er det naturligvis vigtigt, at varebilen opfylder en række helt konkrete behov. 

Komforten er yderst vigtig

Du skal sidde godt, føle dig mere end bare tilpas bag rattet og have en god fornemmelse i køretøjet. Som selvfølgelig også skal være nem at håndtere i trafikken. 

Forestil dig, at du skal bruge den valgte bil i de næste tre, fire, fem år - i mange timer hver eneste dag.

Så er det altså ikke lige meget, om der er fartpilot, automatgear, to kopholdere og bremseassistent.

Vores erfaring er din fordel

Og lige netop der er det, at vores viden om bilmodeller sammenholdt med erfaringen kommer dig til gode.

Vi ved, hvad der er vigtigt for dig som daglig bruger og chauffør - og det er mere end bare fornuftigt at have LEASING.DK med på sidelinjen.

Din bil skal nemlig - og det er uanset, om det er en lille varebil, en kassevogn eller en ombygget personbil - være stemt af med de udfordringer, som du kommer til at møde i løbet af en arbejdsdag. 

Et andet plus er, at de professionelle medarbejdere hos LEASING.DK ikke har noget afhængighedsforhold til konkrete bilmærker.

LEASING.DK er helt uafhængige

Derfor er vi også helt uafhængige af, om der skal stå Mitsubishi eller Mercedes-Benz, Renault eller Range Rover, Ford eller Fiat på bagsmækken af dit næste køretøj.

Når bare du er tilfreds med selve bilen, så går vi mindre op i, hvad det er en model.

Vi er klar til at hjælpe dig igennem de mange nødvendige valg, som du skal tage stilling til, når du sætter kryds ved din næste varevogn.

Du kan roligt tage fat i os - vi er specielt uddannede til at håndtere dine ønsker og drømme.

Er det i stedet en firmabil, du er på udkig efter - så klik her.


Her kan du lease bil med et smil