DSC03806

Varebiler, kassevogne, ladbiler
- uanset type, så har vi det hele. 

Vi kan hjælpe jer med at finde den eller de helt rigtige varebiler og samtidig sørge for indretning og opbygning.

Kontakt os

Se udvalget

Varebiler fra alle de populære mærker

- Vi har et bredt udvalg og hjælper dig med at finde den rigtige

Vi har samlet varebiler fra alle de populære mærker her på siden, og vi tilbyder mange former for leasing til din varebil hos LEASING DK. Hos os får du nogle af markedets mest fleksible leasingløsninger i kort eller lang tid.

Her på siden kan du beregne ydelser og se beskatning på alle de mest leasede modeller i Danmark.

Har du spørgsmål, så sidder vi klar til at hjælpe på chat og telefon.

Book møde   Skift til os

Bemærk 

Den globale bilproduktion er ramt af forsinkelser som følge af mangel på chips og komponenter.  Leveringssituationen er derfor usikker i øjeblikket, men vi anbefaler, at du lægger din bil i ordre for at være sikker på at få en bil. Kontakt os på 70 70 11 70, hvis du har brug for en bil hurtigt. Vi tilbyder blandt andet MiniLease, mens du venter.

Populære varebiler

DSC03562

Ingen kapitalbinding: Få fuldt overblik over dine månedlige omkostninger

Med leasing slipper du for at udfordre din likviditet ved at binde mange penge i dine varebiler. Du ejer ikke bilen, men har fuld brugsret over den, og betaler blot en fast månedlig ydelse. Det gør leasing til den mest benyttede måde at købe en varebil eller kassevogn. Samtidig sparer du tid og penge på administration.

Fleksible leasingløsninger

Hos LEASING DK kan du tilvælge forsikring, service- og vedligeholdelsesaftale alt afhængigt af, hvilken leasingform du vælger.

Læs om leasingløsninger

DSC03842

Vælg leasing og undgå bekymringer om værditab

Når din leasingperiode ophører, kan du med operationel leasing blot aflevere bilen til os igen. Vi tager risikoen for værditab som er indregnet i leasingydelsen. Du kan også vælge en finansiel leasingaftale, hvor du selv indestår for restværdien og dermed køber bilen til en fastsat pris, når leasingaftalen udløber. 

Vores leasingaftaler løber typisk 1-48 måneder, hvor du efter endt leasingperiode igen kan vælge en ny model. 

Opbygning og indretning efter dine behov

Vi har stor erfaring i at bygge og tilpasse varebiler og kassevogne efter dine ønsker. Skal den indrettet med hylder, reoler, bord, skabe eller noget helt andet, så har vi med garanti prøvet det før. 

LDK Guy Office

Vores erfaring. Din fordel.

Vores store viden om de forskellige varebiler på markedet kommer dig til gode. Vi ved, hvad der er vigtigt for dig som daglig bruger.

Din bil skal nemlig - og det er uanset, om det er en lille bil, en mellemstor SUV eller en luksusbil fra øverste hylde - kunne udfylde de drømme, ønsker og behov, som du kommer til at møde i løbet af en arbejdsdag.

Et andet plus er, at vi hos LEASING DK ikke har noget afhængighedsforhold til konkrete bilmærker eller banker, men kan rådgive dig frit om hvilken bil, der er den helt rigtige.

Kontakt os   Skift til os

Ofte stillede spørgsmål om leasing

Tilbyder I leasing af brugte varebiler?

Ja, det gør vi. Du kan enten finde en brugt varebil hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, Bilernes Hus eller Motorpoint, eller henvende dig til os med, hvad du søger. Så finder vi ud af, om vi kan skaffe det i Danmark eller via import fra udlandet. Vi har stor erfaring i at hente specifikke ønsker hjem fra udlandet.

Hvordan ophører leasingaftalen?

Har du valgt operationel leasing afleverer du blot bilen hos os. Her vil vi foretage en gennemgang af varebilen for skader. Du betaler ikke for almindelig slitage.

Har du valgt en anden leasingform - eksempelvis finansiel leasing - så står du selv for restværdien på bilen, og kan enten købe den selv eller anvise en køber.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 5 Telefon (1)

Ring til os på 70 70 11 70

Hverdage 08.00-20.00.
Weekend 09.00-16.00.

LDK Webikoner 6 Chat (1)

Skriv til os

Du kan skrive til os på [email protected]. Vi svarer typisk samme dag.

LDK Webikoner 7 Book Møde (1)

Book møde

Du kan booke et møde med vores leasingkonsulenter

Book her