Dacia Jogger 2023 Koerende Forfra

Op til 7 sæder

Dacia Jogger – stor og rummelig familiebil

Dacia Jogger kombinerer stationcarens længde, MPV’ens rummelighed med SUV’ens design. En oplagt familiebil med plads til 7 personer.

Book møde

Rummelig familiebil

Erhvervsleasing af Dacia Jogger – her får du plads til det hele

Ønsker du en stor og rummelig bil men uden at skulle sprænge budgettet? Dacia Jogger er alle familiers bedste svar på en rummelig bil, der giver dig plads til alt. Der er op til 7 sæder i bilen, men længden er blot som en almindelig stationcar.

Dacia Jogger har et SUV-design, som giver dig en god og nem indstigning og et godt overblik over vejen. Du får en virkelig veldesignet og velkørende bil og til Dacias meget fornuftige priser. Så har du brug for pladsen, er det Dacia Jogger, der skal være din nye firmabil.

Du kan erhvervslease Jogger hos LEASING DK. Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige erhvervsleasingaftale, og vi ved, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingaftaler.

Kontakt os

Priser for leasing af Dacia Jogger

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Dacia Jogger 2023 Koerende

Dacia Jogger med 110 hk benzinmotor

Dacia Jogger har i Danmark én mulighed for motor, nemlig en TCe 110 hk benzinmotor. Den er med seks trins manuelt gear.

Som standard er bilen med syv sæder, og der er tre sæder på anden sæderække og en tredje sæderække med to sæder. Den tredje sæderække kan fjernes, så du får ekstra plads i bagagerummet, hvis du ønsker.

Dacia Jogger 2023 forsaeder

Standardudstyret Essential eller topmodellen Extreme

Standardversionen af Dacia Jogger hedder Essential, og her får du det essentielle udstyr. Det er blandt andet fartpilot, DAB-radio med Bluetooth-forbindelse, parkeringssensor bag og LED-signaturlys med automatisk LED-kørelys.

Topmodellen hedder Extreme, og udover Essential-udstyret får du Extended Grip (ESC), parkeringssensor for, bakkamera og advarsel i blinde vinkler, automatisk klimaanlæg og 8” media display med Apple CarPlay og Android Auto.

Dacia Jogger 2023 bagagerum

Stort bagagerum og mulighed for 1200 kg på anhængertræk

Med Dacia Jogger får du et rummeligt bagagerum, som kan have 212 liter, når alle sæder er i brug. Lægges tredje sæderække ned, kan der være 699 liter, og hvis den fjernes helt, kan der være 829 liter. Er anden sæderække også lagt ned, kan der være helt op til 2085 liter.

Det er også muligt at få anhængertræk på Dacia Jogger. Den må køre med en anhængervægt op til 1200 kg, hvis anhængeren er med bremse.

Se nærmere på Dacia Jogger

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Dacia Jogger

Hvorfor skal jeg lease Dacia Jogger hos LEASING DK?

Dacia Jogger er til dig, der har brug for god plads til familien eller bare generelt i bilen, men ikke ønsker at sprænge budgettet. Her får du en gedigen bil, der har det vigtigste udstyr, men ellers er holdt nede i pris. Du kan lease den som firmabil hos LEASING DK. Vi er specialister i leasing af biler, og vi kan sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher dine behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Dacia Jogger?

Beskatningen på Dacia Jogger afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Dacia Jogger?

Med alle sæder oppe er der plads til 212 liter. Der kan være 699 liter, hvis tredje sæderække lægges ned, og hvis den fjernes helt, kan der være 829 liter. Er anden sæderække også lagt ned, er der plads til 2085 liter.

Hvor meget må Dacia Jogger trække?

Dacia Jogger må trække op til 1200 kg.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Dacia Jogger

  • "Nu kommer Jogger, som er anderledes frisk at se på, men stadig hamrende praktisk. Det er en syv-personers MPV, som er nærmest fed."
  • "Dacia giver ikke udtryk for at være mere, end det er, og det er derfor, at jeg rigtig godt kan lide det mærke. Sådan er det også med Dacia Jogger."
  • "En rummelig bil til den store familie er ved at blive en mangelvare. Men lavprismærket Dacia holder fast i de familievenlige MPV’er ved at lancere Jogger."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.