Skoda Kodiaq 2021 Koerebillede

7 PERSONERS SUV

Skoda Kodiaq: Kæmpe SUV med plads til syv personer

Med erhvervsleasing af Skoda Kodiaq får du Skodas største SUV. Der er oceaner af plads med helt op til syv sæder, og så er udstyrsniveauet højt.

Kæmpen

Erhvervsleasing af Skoda Kodiaq som firmabil
- til attraktiv beskatning

Kodiaq er en velvoksen SUV, hvor du ikke kommer i pladsproblemer indvendigt. Har du udover tiden som firmabilist også behov for at kunne tage den store familie med på tur, så sidder de mindste rigtig godt på de sidste to sæder. Er I fem passagerer eller derunder, kan I slå sæderne ned og med det store bagagerum få plads til barnevogn, ferieoppakning eller sportsudstyr. Med andre ord klarer Kodiaq det meste.

Kodiaq kom på markedet i 2016 og fik i 2021 et facelift med opdaterede designelementer og udstyr. Kodiaq deler platform med søstermodellerne Volkswagen Tiguan og Seat Tarraco.

Kodiaq fås med solide TSI-benzin- og TDI-dieselmotorer fra VW-koncernen. Den fås ikke som hybrid eller plug-in hybrid.

Vi har gjort leasing af firmabiler nemt. Vælger du erhvervsleasing af Skoda Kodiaq hos os, får du Danmarks (måske) mest fleksible leasingløsning. Vælg for eksempel selv, om serviceaftale, forsikring eller brændstofkort skal være en del af aftalen og tælle med i den månedlige ydelse.

Priser for leasing af Skoda Kodiaq

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Skoda Kodiaq 2021 Front

Økonomiske benzin- og dieselmotorer med DSG-automatgear og firehjulstræk

Kodiaq fås med to benzinmotorer og en dieselmotor. Alle varianter er med et DSG 7 trins automatgear.

Første mulighed er en 1,5 liters TSI-benzinmotor med 150 hk. Anden mulighed er en 2,0 TSI med 190 hk og 4x4 firehjulstræk. Denne kan også opgraderes til en RS-udgave med 245 hk (370 Nm) og en acceleration fra 0-100 km/t på 6,6 sekunder.

Derudover findes en 2,0 liters dieseludgave med enten 150 hk eller 200 hk. Sidstnævnte har også 4x4 firehjulstræk. Brændstofforbruget varierer mellem 11,5-18,2 km/l ved blandet kørsel (WLTP).

Skoda Kodiaq 2021 Cabine

Udstyrsniveau: Vælg mellem Style, Sportline eller RS

Der er tre udstyrsversioner af Kodiaq. Style inkluderer udstyr som 19” alufælge, LED forlygter, LED baglygter med dynamisk blinklys, tågeforlygter, Bolero 8” touchskærm med trådløst Apple Carplay, 10” digitalt cockpit, Climatronic 3 zoner klimaanlæg, multifunktionsrat med varme, parkeringssensor for og bag, bakkamera, nøglefri betjening, LED ambientebelysning, adaptiv fartpilot og sikkerhedsudstyr som eCall automatisk nødopkald og Front Assist nødbremse med udvidet fodgængerbeskyttelse og træthedsregistrering.

I Sportline får du et andet og mere sportsligt design og karbon-look interiør. Derudover også sportsmultifunktionslæderrat, sportssæder i læder/Suedie, el-justerbart førersæde med lændestøtte og memory, progressiv styring, sort loftshimmel og tagrælinger i sort.

RS giver dig endnu flere unikke designdetaljer og 20” alufælge, DCC adaptiv chassis, 8” Amundsen navigation, fuld LED Matrix forlygter, dobbeltbund i bagagerum og 3-eget sportslæderrat, vejskiltegenkendelse og Lane Assist vejbaneassistent.

Skoda Kodiaq 2021 Bagende

Kæmpe bagagerum og anhængertræk til campingvogn eller hestetrailer

Kodiaq har en længde på 470 cm og en højde på 168 cm.

Bagagerummet kan rumme imponerende 835 liter (!) med fem sæder. Eller hele 2065 liter med bagsæderne slået ned til en helt plan overflade.

I 7-sæders udgaven med sidste sæderække slået op rummer bagagerummet stadig flotte 735 liter eller 2005 liter med alle bagsæder lagt ned.

Med firehjulstræk og dieselmotor må Kodiaq trække 2300 kg på krogen. Med tilkøb af tredje sæderække begrænses dette til stadig flotte 2000 kg. Med 1,5 TSI-motoren er den tilladte anhængervægt på 1800 kg.

Se nærmere på Skoda Kodiaq

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Skoda Kodiaq

Hvorfor skal jeg lease Skoda Kodiaq hos LEASING DK?

Skal Skoda Kodiaq være din nye firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Vi tilbyder nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger, og de kan tilpasses dig og din virksomhed. Service, forsikring og brændstofkort kan indgå i aftalen, så der er helt styr på biløkonomien måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på Skoda Kodiaq?

Beskatningsgrundlaget på Skoda Kodiaq afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes Skoda Kodiaq som hybrid eller elbil?

Nej, Skoda Kodiaq fås med enten benzin- eller dieselmotor.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Skoda Kodiaq?

Skoda Kodiaq har plads til 835 liter i bagagerummet og 2065 liter, når bagsæderne er slået ned.

Vælger du udgaven til syv personer, er der plads til 735 liter i bagagerummet og 2005 liter, når bagsæderne er lagt ned. 

Hvor meget må Skoda Kodiaq trække?

Skoda Kodiaq kan med firehjulstræk og dieselmotor have op til 2300 kg på anhængertrækket. Vælges den tredje sæderække, reduceres det til 2000 kg. 

Er Kodiaq med 1,5 TSI-motoren, må den trække 1800 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Skoda Kodiaq

  • "Kodiaq er navnet på den hidtil største Skoda. Bilen rummer op til syv personer, og i denne udgave er der firehjulstræk, god motorkraft og masser af udstyr."
  • "Vil du have en velvoksen SUV med masser af plads og attitude uden at betale en formue, er Skoda Kodiaq et pletskud. Den tjekkiske bamse rammer bilmoden perfekt."
  • "Skoda Kodiaq har oceaner af plads og fedt design, men den er presset af en anden Skoda"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.