Vinduesvasker Varebil

Velkommen til LEASING DK

Alt du skal vide som erhvervskunde

Som erhvervskunde er det særligt vigtigt, der er styr på alt omkring virksomhedens biler. Hos LEASING DK sørger vi for at gøre det nemt og gennemskueligt at lease biler, og vi har samlet de vigtigste information, du har brug for som erhvervskunde.

Holder din virksomhed kørende

Erhvervskunde hos LEASING DK

Har du brug for en firmabil, varebil eller en flåde af biler? Hos LEASING DK kan vi det hele, og vi sørger for at holde din virksomhed godt kørende. LEASING DK er en del af bilkoncernen Nielsen Car Group, og vi varetager leasing for hele koncernen. Vi er bilfolk og ikke bankfolk, og vi er derfor ikke afhængige af bestemte banker, men kan rådgive frit ud fra vores kendskab og viden som bilfolk. 

Det skal være trygt at være erhvervskunde hos os, og derfor er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har samlet de vigtigste spørgsmål om erhvervsleasing her på siden, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Kontakt os

 

DSC03636

Leasing frigiver penge til drift

Mange virksomheder vælger leasing, når de skal have nye biler til virksomheden. Ved at lease bilerne i stedet for at købe dem, undgår man at binde likvider i en vognpark. I stedet bliver udgiften til en månedlig omkostning, der indgår i driftsbudgettet.

Vi tilbyder alle former for leasing, uanset om det er en enkelt bil, firmabiler til medarbejderne eller en hel flåde af biler. Vi leaser både små biler og store kassevogne, og alt indimellem. Vi kan det hele, og vi kan også hjælpe dig.

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service.
  Landsdækkende levering og service.
  Leasing til hele Danmark.