PEUGEOT PARTNER 2018 Road (1)

Prisvindende Partner

Peugeot Partner varebil til mange forskellige erhverv

Vælg erhvervsleasing af Peugeot Partner og e-Partner, som er mindre varevogne, der er ideelle til bykørsel. Med plads til 3,3-4,4 m³ i lastrummet. Bilen blev kåret som International Van of the Year 2019.

Book møde

Kompakt, kvik og robust

Erhvervsleasing af Peugeot Partner – pålidelig varebil gennem årtier

Med mere end 20 år på bagen har Peugeot Partner løbende fornyet sig, så den stadig er blandt de bedste på markedet. Varebilen bruges i mange forskellige erhverv, og med sin kompakte størrelse er den nem at komme omkring med. Den blev kåret som International Van of the Year 2019.

Er du klar til ren elektrisk kørsel, er Peugeot e-Partner et godt bud på din nye varebil. Elbilen har et batteri på 50 kWh og en rækkevidde op til 275 km. Den udleder ingen CO2 under kørsel, og derfor kan den komme ind i selv de strengeste miljøzoner.

Hos LEASING DK er vi klar til at hjælpe dig, hvis du vælger erhvervsleasing af Peugeot Partner eller e-Partner. Herunder kan du se forskellige leasingforslag, og du kan få skræddersyet en erhvervsleasingaftale, så den passer præcis til din virksomhed.

Kontakt os

Priser for leasing af Peugeot Partner

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

PEUGEOT PARTNER 2018 Lastrum (1)

Benzin eller diesel? Manuelt eller automatgear? Vælg den Peugeot Partner som passer bedst

Peugeot Partner er en mindre varebil, som kan bruges til mange forskellige erhverv. Den fås med benzin- eller dieselmotor, ligesom du kan vælge mellem sekstrins manuelt gear eller ottetrins automatgear.

Partner fås i to forskellige længder: L1 (4,4 meter) og L2 (4,75 meter). Afhængig af kan der være 3,3-4,4 m³ i bilens lastrum. Er pladsen ikke nok, kan der være op til 1350 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Multiflex er det dobbelte passagersæde, som enten kan bruges til to passagerer, eller du kan nedfælde det midterste ryglæn, som bliver til en drejelig skriveplade. Her kan du arbejde med computer eller tablet. Passagersædet kan desuden foldes ned, så der åbnes en luge til varerummet, og det gør det muligt at transportere lange genstande op til 3,4 meter.

PEUGEOT E PARTNER 2021 Opladerstik (1)

Ren elektrisk kørsel med Peugeot e-Partner

Alle kvaliteterne fra Peugeot Partner i en ren elektrisk udgave. Det er, hvad du får med Peugeot e-Partner. Den har adgang til selv de strengeste miljøzoner i byen, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel. Stor fordel, hvis du har meget bykørsel, og samtidig er der ofte fordelagtige parkeringspladser til elbiler i danske byer.

Batteriet er på 50 kWh, og det har en rækkevidde op til 275 km. Opladning fra 0-80% tager blot 32 minutter ved en lynlader.

Batteriet er placeret, så der ikke mistes plads i lastrummet, og e-Partner kan trække op til 750 kg på anhængertrækket. Med en elbil får du en meget støjsvag kørsel, der er både glidende og jævn. Det giver en øget kørekomfort.

PEUGEOT PARTNER 2018 Infotainment (1)

Zap, Plus, Grip eller Ultimate? Find det rette udstyrsniveau i Peugeot Partner

Peugeot Partner findes i fire forskellige udstyrsniveauer: Zap, Plus, Grip og Ultimate. Zap er standardmodellen, og her får du Peugeot i-Cockpit, 8” touchskærm med Apple CarPlay, aircondition og Hill Holder Control. Med Plus-udgaven får du derudover forrude med Visker de-icer, Multiflex dobbeltpassagersæde, p-sensorer bag, skridsikkert gulv af plastik i varerummet og ekstra støjdæmpning ved dørene.

Grip-versionen har stort set Plus-udstyrsniveau, men med en Off Road Pakke og Avanceret Grip Control, som har fem forskellige køreprogrammer til blandt andet sne, mudder og sand. Den er lavet til kørsel i vanskeligt terræn og transport af tung og lang last.

Med Ultimate får du Plus-udstyrsniveau, dog ikke Multiflex dobbeltsæde (kan tilkøbes), og derudover er der adaptiv fartpilot, nøglefri adgang, oliefyr med timer, automatisk klimaanlæg, ekstra støjdæmpning og Surround Rear Vision, som er et digitalt bakspejl og bakkamera.

Se nærmere på Peugeot Partner

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Peugeot Partner

Hvorfor skal jeg lease Peugeot Partner hos LEASING DK?

Peugeot Partner har mere end 20 år på bagen, og den har tydeligvis ikke mistet sin popularitet.

Med sit kompakte ydre og rummelige indre kan varebilen bruges til mange forskellige erhverv. Velegnet til bykørsel og med mulighed for at lave midtersædet om til et bord, så du har et kontor på hjul.

Vælger du at lease Peugeot Partner hos LEASING DK, kan du sammensætte en leasingaftale, der passer perfekt til din virksomhed. Skal du have service, brændstofkort eller forsikring med? Det klarer vi også.

Findes Peugeot Partner som hybrid eller elbil?

Ja, Peugeot Partner fås som fuldelektrisk udgave i form af Peugeot e-Partner. Elbilen har en rækkevidde op til 275 km.

Batteriet er på 50 kWh. En af de største fordele er, at e-Partner ikke udleder CO2 under kørsel, og den kan derfor komme ind i selv de strengeste miljøzoner.

Derfor er den oplagt til bykørsel, hvor der kan være restriktioner på biler med benzin- eller dieselmotor. Derudover har flere byer fordelagtige parkeringsmuligheder, når man har en elbil.

Hvilke mål har Peugeot Partner?

Peugeot Partner fås i to længder: L1 på 440 cm og L på 475 cm. Den har en højde på ca. 182 cm, og bredden inklusiv sidespejle er 191 cm.

Hvor meget må Peugeot Partner trække?

Peugeot Partner må have 1350 kg på anhængertrækket, mens e-Partner må have 750 kg.

Hvor stort er lastrummet på Peugeot Partner?

Peugeot Partner har et lastrum på 3,3-4,4 m³.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Peugeot Partner

Peugeot Partner har været populær blandt anmelderne, og det afspejler sig også i salget.

 

  • "Køreturen efterlod et klart indtryk af, at det store drejningsmoment, der er mere eller mindre konstant på 260 Nm fra de allerførste meter, er mere end rigeligt til at trække den store vægt."
  • "Peugeot Partner er blevet stærkt forbedret i seneste udgave med fine køreegenskaber og et meget højt udstyrsniveau for biltypen."
  • "Normalt er det et skidt kompromis at lave både personbils- og varebilsudgaver af samme bil. Men fordelen er, at varebilen nyder godt af personbilens indretning og udstyring"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.