Tesla 2022 Model S Front 2

Lynhurtig familiebil

Tesla Model S – aerodynamisk og effektiv elbil

Lynhurtig acceleration, lang rækkevidde og rummelig kabine og bagagerum. Der er flere grunde til at vælge erhvervsleasing af Tesla Model S.

Book møde

Dynamisk og sporty

Erhvervsleasing af Tesla Model S
– giver dig mere af det hele

Er det en sportsvogn eller familiebil? Teslas Model S imødekommer begge behov med en lynhurtig bil, der har god plads på bagsædet og i bagagerummet. Udgaven Model S Plaid kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 2,1 sekunder, har 1020 hk og en topfart på 322 km/t. Samtidig er det muligt at have 709 liter i bagagerummet og få monteret anhængertræk.

Tesla Model S er designet med effektivitet for øje. Det er den meste aerodynamiske produktionsbil i verden, og den mindre vindmodstand er med til at øge rækkevidden, så Model S kører helt op til 634 km på en opladning. Og med en hurtig opladning, hvor du på en SuperCharge-ladestander kan lade op til 322 km på blot 15 minutter.

Vælg erhvervsleasing af Tesla Model S hos LEASING DK, hvis det skal være din nye firmabil. Vi sammensætter en leasingaftale, der matcher dine behov. Service, forsikring og ladeløsning kan være en del af aftalen, hvis du ønsker.

Kontakt os

Priser for leasing af Tesla Model S

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • Tesla S 2022 Thumbnail
  Model S
  F Plaid

  Tesla Model S Plaid med en rækkevide på op til 600 km. Udover den lange rækkevide kører Plaid versionen bilen fra 0-100 km/t på blot 2,1 sekund, samt kan ramme en topfart på 322 km/t.

  • BEV F PLAID 4WD AUTO
   48 måneder, 15.000 km per år, 155.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 8.736 kr./md.
   Beskatning fra 1.016.050 kr.
 • Tesla S 2022 Thumbnail
  Model S
  F

  Model S har en rækkevidde op til 634 km.

  • BEV F ALL-WHEEL DRIVE AUTO
   48 måneder, 15.000 km per år, 137.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 7.598 kr./md.
   Beskatning fra 888.050 kr.
 • Tesla S 2022 Thumbnail
  Model S
  F Plaid

  Tesla Model S Plaid med en rækkevide på op til 600 km. Udover den lange rækkevide kører Plaid versionen bilen fra 0-100 km/t på blot 2,1 sekund, samt kan ramme en topfart på 322 km/t.

  • BEV F PLAID 4WD AUTO
   48 måneder, 15.000 km per år, 155.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 8.736 kr./md.
   Beskatning fra 1.016.050 kr.
 • Tesla S 2022 Thumbnail
  Model S
  F

  Model S har en rækkevidde op til 634 km.

  • BEV F ALL-WHEEL DRIVE AUTO
   48 måneder, 15.000 km per år, 137.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 7.598 kr./md.
   Beskatning fra 888.050 kr.
Tesla 2022 Model S Front Detalje

Tesla Model S eller Model S Plaid med hurtig acceleration og lang rækkevidde

Tesla Model S fås i to versioner: Model S og Model S Plaid. Tesla Model S har en dual motor med firehjulstræk, og motoren yder 670 hk. Den har en rækkevidde op til 634 km med en topfart på 250 km/t. Den kan accelerere fra 0-100 km/t på blot 3,2 sekunder.

Model S Plaid er dog endnu hurtigere end Model S. Her får du en Tri-Motor med firehjulstræk, og den yder helt op til 1020 hk. Med en tophastighed på 322 km/t og en acceleration fra 0-100 km/t på 2,1 sekunder er den det hurtigste køretøj i produktion. Og det går endda ikke ud over rækkevidden – her kan den køre op til 600 km på en opladning.

Begge modeller har Teslas lynhurtig opladning, hvor den på SuperCharge-ladestandere kan oplade op til 322 km på blot 15 minutter.

Tesla 2022 Model S Glastag

Lækkert interiør og smarte selvkørende features

Tesla Model S styres fra en 17” touchskærm, hvor du får alle oplysninger om kørsel, kan indstille klimaanlæg og meget mere. Skærmen kan vippes til højre og venstre og kan endda bruges til spil og film. Bagsædet er designet, så der er plads til tre voksne, ekstra plads til ben og hoved, og integreret opbevaring i midterkonsollen, hvis det kun er to af sæderne, der bruges.

Tesla Model S har en basis autopilot, som gør bilen i stand til at styre, accelerere og bremse automatisk. Autopiloten kan opgraderes til enhanced autopilot, som blandt andet hjælper ved at placere bilen rigtigt på vejen og ved tilkørsler på motorvejen, så sammenfletning bliver nemmere. Den kan også parkere for dig, og med Smart Summon kan din parkerede bil finde dig og endda parkere sig selv. Du kan også få fuldt selvkørende egenskaber, som har trafiklys- og stopskiltkontrol og løbende får flere selvkørende funktioner.

Tesla 2022 Model S Bagagerum

Rummeligt bagagerum og 1600 kg på anhængertrækket

Teslas Model S er en mere sporty bil, men der er stadig prioriteret god plads i bagagerummet. Her kan der være 709 liter, og hvis bagsæderne lægges ned, kan der være 1739 liter. Det er muligt at lægge bagsæderne ned, så bagagerumsgulvet bliver helt fladt, og det gør det nemt at få bagage ind og ud. Der er endda plads til en cykel uden, at hjulet skal tages af.

Foran er der et såkaldt frunk på 89 liter. Det ligger under motorhjelmen og er en praktisk opbevaringsplads til for eksempel ladekablerne, så de altid er lige ved hånden. Det er også stort nok til at rumme en kabinekuffert.

Det er også muligt at få anhængertræk på Model S. Den kan klare op til 1600 kg på anhængertrækket.

Se nærmere på Tesla Model S

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Tesla Model S

Hvorfor skal jeg lease Tesla Model S hos LEASING DK?

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger.

Service, forsikring og ladeløsning kan også være en del af aftalen, så der er styr på biløkonomien måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på en Tesla Model S?

Beskatningen på Tesla Model S afhænger af, hvilken udgave du vælger.

På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Tesla Model S?

Der er plads til 709 liter i bagagerummet på Tesla Model S. Lægges bagsæderne ned, kan der være 1739 liter. I frunken er der plads til 89 liter.

Hvor meget må en Tesla Model S trække?

Tesla Model S må have 1600 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Tesla Model S

 • "Tesla Model S er en lang og flot sedan med fantastiske køreevner, et stilrent design og god komfort. Model S kan hurtigt lades op og har derefter en lang rækkevidde, så man ikke behøver at bekymre sig om at løbe tør for batteri."
 • "Selvom Tesla Model S har nogle år på bagen, fremstår den stadig som en smuk, topmoderne og ualmindelig velkørende elbil. Her er der ingen rækkeviddeangst, og der er masser af plads og komfort på et højt plan. Den lader endda ekstra 200 km på kun en halv time."
 • "Væk med fordommene! Tesla Model S er gennemført og er ift. konkurrenterne et røverkøb. Tør du hoppe på bølgen?"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.