Ford Kuga Parkeret Med Model

Leasing af firmabiler uden risiko

Operational leasing er leasing uden risiko. Her er der serviceaftale, dæk og alt omkring bilen inkluderet, ligesom du blot afleverer bilen igen, når leasingaftalen udløber. Nemmere bliver det ikke.

Erhvervskunde med operationel leasing

Operationel leasing bliver typisk anvendt til firmabiler og andre personbiler, som virksomheden har stående. Det er leasing uden risiko og med fuld budgetsikkerhed, fordi der både er inkluderet service og dækskifte, ligesom du kan have brændstofkort, ladeløsning og forsikring med i aftalen.

Med operationel leasing afleverer du blot bilen tilbage, når leasingaftalen udløber, og du skal derfor ikke tænke over restværdi eller andet. Er der skader på bilen, som ikke svarer til, hvad man kan forvente i forhold til bilens alder, skal de udbedres for din regning, men ellers kan du blot aflevere nøglerne og finde din nye bil.

Er du allerede operationel leasingkunde hos LEASING DK, kan du her læse mere om, hvad der er særligt for den type aftale.

 

Operationel leasing med serviceaftale

Når du har en operationel leasingaftale, er der helt styr på alt omkring bilen:

  • Serviceaftale til at tage sig alle service- og værkstedsbesøg
  • Dæk til både sommer og vinter
  • Tilvalg som brændstofkort, ladeløsning og forsikring

Eneste krav er, at du overholder service og altid benytter et autoriseret værksted. Der er frit valg mellem alle autoriserede værksteder, så du kan benytte det, der giver mest mening for dig. Du afleverer blot en kopi af vores servicebetingelser til det ønskede værksted, som kontakter os, og vi ordner papirarbejdet. Har du bilen i en periode, hvor der er brug for syn, så er det også inkluderet i prisen. 

Det er kun selvforskyldte eller udefrakommende skader på bilen, som forsikringen skal dække. Altså påkørsler, parkeringsskader og lignende. 

Ford Kuga Graa

Udløb af leasingaftale

Når leasingaftalen udløber, skal du aflevere bilen tilbage til os. Du skal derfor ikke tænke på restværdi, eller om du kan sælge den videre. 

Bilen kommer igennem en uvildig gennemgang, hvor det bliver vurderet, om bilens stand passer til alderen. Det er forventeligt, der vil komme ridser med årene, og derfor vurderes standen i forhold til alderen på bilen. Er der større skader, skal de udbedres for din regning, og det tager vi en dialog omkring. 

Aftalen kan ikke forlænges, ligesom du ikke kan købe bilen, men vi kan enten lave en ny aftale eller finde en tilsvarende bil, hvis du ønsker at købe den. 

Oftest vil man bare lave en ny leasingaftale på en ny firmabil.

Kunde Og Sælger Udveksler Nøgler

Aflevering af leasingbilen

Når leasingaftalen udløber, og du skal aflevere leasingbilen tilbage til os, bliver bilen gennemgået af en uvildig tredje part. Her vurderes det, om bilens stand passer til alderen. Der vil komme slid på en bil, der bliver brugt mange tusinde kilometer hvert år, og derfor er det klart, at der vil være ridser og/eller buler. 

Er der større skader, skal de udbedres for din regning, og det tager vi en dialog om for at finde en rimelig løsning. Du får altid mulighed for at klare det via egen forsikring, og vi giver gerne et tilbud for at få håndteret skaderne. 

Vi har et ry for at være ”til at tale med” i forbindelse med en afleveringsforretning. Vi lever af dig som kunde - og vi vil meget gerne beholde dig som kunde og dermed give dig endnu en ny bil at køre i.