Leasing af Volkswagen varebiler

Mere end hver tiende bil, som man møder i trafikken er en Volkswagen. Samlet set kører der næsten 375.000 VW-køretøjer i Danmark.

Folkevognsfabrikkerne blev grundlagt i 1930’erne som en del af Adolf Hitlers program om ”Kraft durch Freude” - KdF-wagen.

I dag er mærket naturligvis et helt andet sted, og hos LEASING DK har du mulighed for leasing af Volkswagen varebiler til en særdeles attraktiv ydelse og gunstige vilkår.

Den bil, som det hele blev indledt med, var udviklet af Ferdinand Porsche, og blev præsenteret i 1936.

Modellen blev brugt i krigen

Men på grund af Den Anden Verdenskrig nåede netop den bil aldrig ud til den almindelige forbruger, hvilket ellers var kongstanken bag KdF-wagen. 

Efter krigen blev planerne genoptaget, og dermed blev støvet børste af det, der siden blev en fuldstændig ekstrem succes - nemlig udbredelsen af Volkswagen type 1 - bedre kendt som folkevognen eller boblen.

Bilen blev alle tiders mest solgte bilmodel i 1960erne - og den er fortsat i top fem over de mest producerede modeller nogensinde.

Har ikke kigget i bakspejlet

Volkswagen havde i de år svært ved at følge op på succesen - men i 1970erne blev modellerne Golf og Passat sendt på gaden, og siden har producenten i Wolfsburg ikke kigget i bakspejlet.

Præcis som Ford har sin Transit inden for varebilskategorien, så har Volkswagen også sin Transporter - i folkemunde kaldet rugbrødet.

Den har i næsten 70 år været en gigantisk succes - og er fortsat blandt de bedst sælgende i sin klasse.

Særdeles succesfuldt mærke

I Danmark er Volkswagen således et særdeles succesfuldt bilmærke, og har i adskillige år været det bedst sælgende.

Desuden er Volkswagen det mærke, som aktuelt har flest biler kørende på de danske veje.

Mere end hver tiende bil, som man møder i trafikken, er således en Volkswagen, og samlet set kører der næsten 375.000 køretøjer i Danmark med et VW-logo på fronten.

Volkswagen skal leases hos LEASING DK:

  • Vi har næsten 15 års erfaring som leasing-selskab
  • Vi opererer udelukkende med leasing hos LEASING DK - og bliver ikke ”forstyrret” af andre former for bilforretninger
  • Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne - og er vant til at lave de mest skarpe leasingaftaler
  • Vi har et enormt netværk og kan finde den leasing-løsning, der passer bedst til dig og dit behov
  • Vi sætter kunden i centrum - og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du kan blive så godt kørende som overhovedet muligt
  • Når vi taler om at være godt kørende, så handler det både om selve køretøjet - men det handler også om, at din totaløkonomi skal være i orden. Det der dér, at du mærker forskellen på LEASING DK og andre selskaber.

  

Se de forskellige Volkswagen-modeller:


Her kan du lease bil med et smil