VW Crafter 2016 Front

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Volkswagen  varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis Volkswagens populære varevogne hos os. 

Book møde

VW Transporter 2020 6.1 Koerebillede

Erhvervsleasing af populære Volkswagen varevogne

Volkswagen har i mere end 70 år bygget erhvervskøretøjer til alle brancher og opgaver. Med tysk kvalitet, driftssikkerhed og køreegenskaber i verdensklasse kan du glæde dig over at få en varevogn, der aldrig svigter.

Modelprogrammet byder på alle størrelser lige fra den lille Volkswagen Caddy, der er velegnet til mindre transportopgaver og bykørsel, til den store Volkswagen Crafter, hvor der er masser af plads i lastrummet.

Hos LEASING DK hjælper vi dig gerne med at finde den rette varevogn til din virksomhed og opgave, ligesom vi også kan tilpasse varevognen med inventar og ekstra udstyr.

VW Caddy 2021 5 Cargo Lastrum

Leasing af Volkswagens varebiler hos LEASING DK

Skal Volkswagen være din næste varebil, så kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Service, brændstofkort og forsikring kan indgå i aftalen, så der er helt styr på biløkonomien måned for måned.

En af fordelene ved erhvervsleasing er, at du undgår at binde likvider i vognparken, og i stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning.

Er det en travl periode, hvor du har brug for en ekstra varebil, hjælper vi dig også gerne. Helt ned til en måned kan du lease en varevogn hos LEASING DK, og på det giver dig stor fleksibilitet til at tage ekstra opgaver ind, når det er muligt.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.