Seat Leon 2022 E Hybrid Familien

Erhvervsleasing

Stort udvalg i SEAT firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af populære SEAT firmabiler hos os. 

Book møde

Seat Terraco 2022 E Hybrid Front 2

SEAT erhvervsleasing af populære modeller

Spansk temperament og tysk grundighed lød det tidligere slogan fra SEAT, og det er stadig gældende i dag. SEAT blev grundlagt i 1950 af Instituto Nacional de Industria (INI), som er et statsejet industri-holdingselskab. I dag er det ejet af den tyske bilkoncern Volkswagen Group, og SEAT bliver markedsført som koncernens ungdommelige og sportslige bilmærke.

Gennem tiden har SEAT leveret mange markante bilmodeller som SEAT Leon og SEAT Ateca samt Årets Bil i Danmark 2018, SEAT Arona.

Her på siden kan du se et udvalg af populære firmabilmodeller fra SEAT erhvervsleasing. Læs mere om hver model og se, hvad beskatningen er på den firmabil, du ønsker. Der står nemlig et beskatningsgrundlag på hver variant.

SEAT Arona 2021 Bagende Detalje

Leasing af SEAT firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du lease din nye SEAT firmabil. En af de store fordele ved leasing er, at man ikke binder likvider i virksomhedens vognpark. I stedet bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning, som betales måned for måned.

Har du brug for firmabilen i flere år, eller er det kun for en kortere periode? Leasing giver dig fleksibiliteten, og vi tilpasser leasingaftalen til netop din virksomheds behov. Service, forsikring og brændstofkort kan være en del af aftalen, så der er helt styr på bilen.

Er der en bestemt model eller udstyr, som du ønsker, så kan vi hjælpe dig hos LEASING DK. Vi har et stort netværk i bilbranchen og har samtidig adgang til særligt udstyrede bilmodeller. Derfor kan vi helt sikkert finde den rette SEAT firmabil til dig.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.