Årets varebil i Danmark 2020

Ford Transit Custom er en praktisk varebil til bykørsel

Med erhvervsleasing af Ford Transit Custom får du en praktisk og rummelig varebil, som er nem at køre med i byen. Som plug-in hybrid har den en elektrisk rækkevidde på 41 km.

Book møde

Populær varevogn

Erhvervsleasing af Ford Transit Custom – rummelig varebil der gør bykørsel til en leg

Ford Transit Custom er en af de bedst solgte varebiler i Danmark, og det er helt forståeligt. Du får nemlig en fantastisk arbejdsmakker i den praktiske varebil. Den har et kompakt design, der gør den nem at komme omkring med også i byerne, rummeligt lastrum op til 8,3 m³, og så findes den i mange forskellige versioner, der passer til netop din branche.

Transit Custom har Fords EcoBlue dieselmotor, men findes også som plug-in hybrid, hvor den kører op til 41 km på el, inden EcoBoost benzinmotoren tager over. Med Geofencing-teknologi skifter den automatisk til elkørsel, når den kører ind i zoner, hvor det er påkrævet med lavemissionskørsel. Den oplagte varebil til bykørsel. Plug-in hybrid-modellen blev kåret som Årets varebil i Danmark 2020.

Hos LEASING DK kan du lease din nye Ford Transit Custom, og vi kan sammensætte en leasingaftale, der matcher dine ønsker og behov. Service, forsikring og brændstofkort kan tilvælges ved erhvervsleasing, så alle udgifter er inkluderet i den månedlige ydelse.

Kontakt os

Priser for leasing af Ford Transit Custom

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Ford Transit Custom 2019 Eksterioer Forlygter

Ford Transit Custom - dieselmotor eller som plug-in hybrid med automatgear

Ford Transit Custom er en kompakt varebil med en venderadius på kun 10,9 meter, og det gør den utroligt velegnet til bykørsel. Varebilen findes med Fords EcoBlue dieselmotorer med 105-170 hk og med enten manuelt eller automatgear, eller du kan vælge den som plug-in hybrid.

Plug-in hybrid-udgaven blev kåret som Årets varebil i Danmark 2020, og her får du op til 41 km elektrisk kørsel, inden benzinmotoren tager over. Den er med automatgear og har en smart Geofencing-teknologi, som automatisk skifter til elkørsel, når du er i områder, hvor lavemissionskørsel er påkrævet. Det gør den endnu mere velegnet til bykørsel. Der bliver inden længe også lanceret en Ford e-Transit Custom, som er en ren elbil.

Ford Transit Custom findes i to længder (L1 497 cm og L2 534 cm) og to højder (H1 192-206 cm og H2 229-243 cm), og afhængig af hvordan de kombineres, kan der være 6,0-8,3 m³ i lastrummet. Der er plads til tre Europaller, som enten læsses ind fra bagenden eller gennem skydedøren på siden. Er der ikke plads nok, kan der være 1600-2500 kg (med bremser) på anhængertrækket.

Ford E Transit Interior

Mange varianter og udstyrsniveauer på Transit Custom

Ford Transit Custom findes som Van eller Kombi. Van er den funktionelle varevogn med to eller tre sæder foran og vareadskillelse ind til lastrummet. Kombi har op til 30 forskellige sædeindretninger, hvor der er plads til op til ni personer. Sæderne kan klappes sammen eller tages ud for at få mere varerum.

Ford Transit Custom Kombi har standardpakken Ambiente, som indeholder sidespejle med blindvinkelfunktion, opvarmet for- og bagrude, radio med DAB+, Bluetooth, modem til bl.a. fjernstart af motor (kræver aut. Gear) og programmerbar motor-/kabinevarmer. Derefter følger Trend, som er standardudstyret på Van-modellerne. I Trend får du ud over Ambiente blandt andet aircondition, dobbelt passagersæde med foldebord, fartpilot, LED-kørelys, og p-sensorer for og bag.

Til Custom Van-modellerne kan derudover vælge mellem Trail, som bygger videre på Trend og giver forbedret vejgreb for at komme ind på svært fremkommelige steder. Der er Limited, som også bygger videre på Trend, og her får du Ford Sync 2.5 og 8” touchskærm, Apple CarPlay og udsynspakke. Active og Sport bygger videre på Limited, og med Active får du automatgear, enkelt passagersæde, trinbrædder og Active frontgrill. Vælger du i stedet Sport får du Sport styling kit, sæder i dellæder og dæktrykssensorer. 

Ford Transit Custom Phev Varerum

Rummeligt lastrum med smarte opbevaringsdetaljer

Lastrummet på Ford Transit Custom har mange smarte detaljer, som gør det nemmere at få lastet bilen. Bagdørene til lastrummet kan åbnes 180 grader, men for at øge sikkerheden og sørge for, at dørene ikke smækker i, kan de låses, når de er 90 grader åbne. En praktisk foranstaltning, når der er kraftig vind, eller du skal læsse bilen på en skrående overflade. Det lave adgangstrin gør det samtidig nemt at komme ind i lastrummet.

Gulvet i lastrummet er beskyttet af en plastbund. Det gør det nemt at skubbe varer ind og ud, og samtidig er det nemt at holde rent. Ved gulvet er der surrekroge til at sikre lasten. I varerumsadskillelsen er der en opklappelig lastluge i gulvhøjde, som giver mulighed for ekstra opbevaringsplads under de dobbelte passagersæder foran. Op til 3 meter i L1-modellerne og 3,4 meter i L2-modellerne.

Kabinen er desuden indrettet, når du kan bruge Ford Transit Custom som dit mobile kontor. Der er foldebord og forskellige opbevaringsløsninger til flasker, mobiltelefoner og papirer.

Se nærmere på Ford Transit Custom

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Ford Transit Custom

Hvorfor skal jeg lease Ford Transit Custom hos LEASING DK?

Ford Transit Custom er en af de mest solgte varevognsmodeller i Danmark, og det er der mange gode grunde til.

Den kompakte størrelse gør den nem at komme omkring med, men uden at gå på kompromis med lastrummets størrelse. Hele 8,3 m³ kan der være i lastrummet i den største udgave.

Der er mange muligheder for at sammensætte en Transit Custom for eksempel som Kombi med op til ni sæder eller indrettet med inventar.

Hos LEASING DK hjælper vi dig med at finde den rette model til din virksomhed, og vi sammensætter en leasingaftale, så du hver måned kender biløkonomien og ikke skal binde penge i virksomhedens bilpark.

Hvilke mål har Ford Transit Custom?

Ford Transit Custom fås med to længder: L1 497 cm og L2 534 cm, og to højder: H1 192-206 cm og H2 229-243 cm. 

Bredden er 227 cm (med sidespejle).

Findes Ford Transit Custom som hybrid eller elbil?

Ja, Ford Transit Custom fås som plug-in hybrid, hvor den kan køre op til 41 km på ren el.

Hvor meget må Ford Transit Custom trække?

Ford Transit Custom må have 1600-2500 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på Ford Transit Custom?

Ford Transit Custom kan have 6,0-8,3 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Ford Transit Custom

  • "First World Test drive: Ford Transit PHEV Ford hybrid kører som på skinner"
  • "Årets varebil i 2020 er nu også Danmarks mest solgte bil siden årsskiftet – Ford Transit Custom sælger bedre end selv Ford Kuga."
  • "Ford har valgt den rigtige vej i stedet for den billige, da de skulle udvikle en pluginhybrid-version af den populære varebil Transit Custom. Der er op til 41 kilometer rækkevidde på strøm, men hverken lasteevnen eller pladsen i lastrummet lider."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.