FORD FIRMABILER

Hvis du ønsker en optimal bil og en lige så optimal leasing-aftale, så skal du se nærmere på en firmabil fra Ford gennem LEASING DK.

Ford blev grundlagt af den legendariske Henry Ford, som også er kendt for at være manden, der som den første indførte samlebåndsproduktion i industrien.

Det skete i forbindelse med udviklingen af Ford T tilbage i 1908, og det gjorde med et slag Ford-fabrikken kæmpestor - og siden har man stort set ikke set sig tilbage.

Ford etablerede sit danske datterselskab i 1919. Dermed var den danske importør en af de første Ford-importører i Europa, og mærket har siden da været blandt de danske bilkøberes foretrukne mærke.

Har vundet masser af bilpriser

I Danmark er Ford det mærke, der har vundet den eftertragtede Årets Bil i Danmark næst flest gange, nemlig syv. Ford Mondeo Leasing DK

Med den legendariske Capri var Ford faktisk den producent, der vandt kåringen som den første - det var tilbage i 1969. Siden har både Fiesta, Escort (forløberen for Focus), C-Max, Sierra (forløberen for Mondeo) og Scorpio vundet - og dermed er Ford det bilmærke, som har vundet kåringen i flest segmenter.

Ford har da også altid været et populært mærke i Danmark - og er således det bilmærke, som der findes tredjeflest biler af i Danmark.

I dag hedder modellerne Fiesta, Focus, Mondeo, C-Max, S-Max og Kuga - og populariteten strækker sig også langt ind i firmabil-segmentet.

En yndling blandt firmabilerne

Her har Ford Mondeo altid været en yndling - ikke mindst med de særligt lukrative Vignale-versioner. Men også Ford Focus og Ford Kuga er populære firmabiler.

Og vi forstår godt, at bilerne fra Ford er populære. Vi har også et godt øje til Ford - og hos LEASING DK sidder vi klar til at skræddersy den leasing-løsning, der mest præcist passer til de behov, som du måtte have.

Se mere om de forskellige modeller fra Ford herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Prøvekør en Ford - hos dig

Biler er altid sjovere i virkeligheden end på en hjemmeside eller i en brochure. Booker du et møde kommer vi gerne forbi med den Ford du ønsker at se - uanset hvor I landet du bor. Du er også altid velkommen hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, som er Danmarks største Ford-forhandler.

Book et møde

Her kan du lease bil med et smil