ERHVERVSLEASING

Stort udvalg i Ford firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Fords populære modeller hos os.

 

Ford Focus Active 2021 (22)

Ford erhvervsleasing af populære modeller

Ford er en klassiker blandt firmabiler, og tidligere har særligt Ford Mondeo været et populært valg. I dag er det biler som Ford S-Max, Ford Kuga og Ford Focus, der ofte bliver valgt, når Ford skal være firmabilen.

Bilmærket blev grundlagt af Henry Ford, og det er med tiden blevet et særdeles populært mærke i Danmark. Ford er det bilmærke, der er solgt tredje flest biler af i Danmark, og har vundet den eftertragtede Årets Bil i Danmark næst flest gange.

Her på siden kan du se forskellige modeller, der bruges som Ford erhvervsleasing hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere om bilen og se de forskellige varianter. Det er også her, du finder beskatningsgrundlaget, så du kender beskatningen på bilen, når du skal vælge firmabil.  

Ford Kuga 2020 1600 B7

Leasing af Ford firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du erhvervslease alle de populære modeller fra Ford, og vi sammensætter en aftale, der passer til netop din virksomhed. Service, brændstofkort og forsikring kan være en del af leasingløsningen, så biløkonomien ligger fast måned for måned. Vi kan også justere på kilometerantal og længde på kontrakten.

En af de store fordele ved at lease en Ford firmabil er, at virksomheden ikke binder likvider i vognparken, men i stedet er biludgifterne en løbende driftsomkostning. Samtidig kan man oftere skifte bilen ud, uden at man selv skal få solgt bilen videre.

Vi har et bredt udvalg af Ford firmabiler, men mangler en bestemt variant eller model her på siden, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi har nemt et stort netværk i bilbranchen og adgang til særligt udstyrede biler.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.