CITROËN FIRMABILER

Franske Citroën er fortsat en af spydspidserne, når det drejer sig om spektakulært design og sublime køreoplevelser.

En Citroën Grand C4 Picasso kan sagtens være den ideelle firmabil for dig, der går op i et smart design og en god køreoplevelse.

Hos LEASING DK sidder vi klar til at give dig landets mest fordelagtige leasing-aftale på din kommende firmabil.

Der er mange gode grunde til at vælge en Citroën, da det er et bilmærke, som på mange fronter er og har været first movers.

Med den fine Citroën C4 Picasso - som også fås i den større version, som hedder Citroën Grand C4 Picasso - er der lagt vægt på dynamisk kørestil, et moderne og modigt look samt et ganske eksklusivt udtryk.

Vi finder den perfekte Citroën

Vi har hos LEASING DK erfaring med kombinationen af leasing og firmabiler - og vi har gennem adskillige år opbygget et netværk, som gør os i stand til at få fingrene i lige nøjagtig den model og den udstyrsvariant, som du har brug for. Citroën C4 Picasso

Derfor kan du trygt lade os hos LEASING DK tage os af selve den del, der handler om at finde den perfekte Citroën C4 Picasso - hvis det er lige nøjagtig den bil, du med rette har stirret dig blind på.

Så kan du nemlig fokusere på at de mange kilometer, som du i fin stil kommer til at køre bag rattet i din nye firmabil fra Citroën.

Citroën skaber anderledes biler

Mærket med de karakteristiske to vinkler i sit logo blev grundlagt af André Citroën i 1919, og er dermed tæt på den helt store og runde fødselsdag.

André Citroën blev af mange betragtet som virkelig nyskabende - og netop evnen til at skabe anderledes køretøjer er noget, som den franske producent har formået at holde ved..

I 1934 var mærket blandt de første, som producerede forhjulstrukne biler, og godt to årtier senere opfandt man den hydro-pneumatiske affjedring, som virkelig var et særkende blandt Citroën-modeller i mange år.

Har produceret ikoniske biler

Mange husker sikkert Citroën CX-modellerne fra 1970'erne og 1980'erne, der virkelig var flydere i ordets mest positive forstand.

Men Citroën producerede biler over en bred kam - og både Citroën 2CV, Citroën DS, Citroën SM og senest Citroën C6 var og er modeller, der virkelig skrev sig ind i historiebøgerne.

I dag har man splittet selskabet op i rene Citroën-modeller og DS-modeller - hvor DS står for "different spirit" eller "distingtive series".

Målet har været at skabe lidt mere luksuriøse udgaver af Citroën-modellerne og så markedsføre dem i eget DS-navn.

Den skarpeste leasing-løsning

DS har også et bredt felt af fine firmabiler, som du kan finde mere information om her.

Citroën har mange års erfaring med at levere biler til firmabil-segmentet - og hos LEASING DK har vi erfaring med at tilbyde de mest skarpe leasing-løsninger.

Se mere om de forskellige modeller fra Citroën herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil