CITROEN NEWC5AIRCROSS 2022 Front

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Citroën firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Citroëns populære modeller hos os. 

C4 CL 20.026.030

Citroën erhvervsleasing af populære modeller

Der er mange gode grunde til at vælge en Citroën som firmabil. Det franske bilmærke har på mange fronter været first movers og er det stadig i dag. Citroën blev skabt i 1919 af André Citroën, og han blev af mange betragtet som værende virkelig nyskabende, og det er netop evnen til at skabe anderledes køretøjer, der stadig holder ved i dag.

Rummelighed og komfort er noget af det, som Citroën lægger vægt på, og de tager altid udgangspunkt i kundernes behov. Derfor er det også et populært og sikkert valg, når du skal have ny firmabil.

På denne side finder du et udvalg af muligheder for Citroën erhvervsleasing. Du kan læse mere om de populære modeller på deres side, så du kan blive klogere på netop den model, du ønsker. Når du skal have en firmabil, er det ret vigtigt at kende beskatningen, og du kan derfor på hver model se, hvad beskatningsgrundlaget er.

CITROEN C5AIRCROSS 2020 PHEV Lader

Leasing af Citroën som firmabil hos LEASING DK

Der er mange fordele ved at vælge Citroën erhvervsleasing for en virksomhed. I stedet for at binde likvider i vognparken bliver biludgifter til en løbende driftsomkostning ved at lave en leasingaftale. Så udgifter til biler er altid kendt, særligt hvis aftalen også indeholder serviceaftale, forsikring og brændstofkort.

Citroën har gennem tiden produceret mange ikoniske bilmodeller, og skulle der mangle en model, som har din interesse, kan vi hos LEASING DK helt sikkert hjælpe dig. Vi har nemlig et stort netværk i bilbranchen.

Hos LEASING DK har vi samtidig adgang til særligt udstyrede bilmodeller, og derfor kan vi helt sikkert også finde den rette firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.