Mazda CX 30 2020 1600 99

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Mazda firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Mazdas populære modeller hos os. 

General Logo

Erhvervsleasing af Mazdas populære bilmodeller

Med en Mazda som firmabil får du en bilmodel, der er pakket med fedt udstyr og smarte designdetaljer. Bilerne er bygget og designet til at skabe køreglæde, og Mazda er kendt for de sportslige køreegenskaber.

Det japanske bilmærke har virkelig taget et skridt op, hvad angår designet på deres biler. Med udgangspunkt i Mazdas filosofi KODO: Soul of Motion har bilerne fået mere liv og personlighed, og de er i høj grad kendetegnet ved den markante front, som går igen på de fleste biler. Og med Skyactive Technology er motorernes brændstofeffektivitet og ydeevne forbedret.

Her på siden kan du læse mere om de forskellige modeller fra Mazda, og du kan på hver bil se, hvad beskatningsgrundlaget er, så du kender beskatningen på netop den bil, du ønsker.

Mazda CX 30 2020 1600 Ed

Leasing af Mazda som firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du lease en af de lækre Mazda bilmodeller som din nye firmabil. En af de store fordele ved erhvervsleasing er, at man ikke binder likvider i virksomhedens vognpark, men i stedet laver biludgifter om til en løbende driftsomkostning.

Vi kan skræddersy din leasingaftale, så den matcher dine behov. Der kan være serviceaftale, brændstofkort og forsikring med i aftalen, så der er fuldt overblik over biløkonomien måned for måned.

Hvis du mangler en model eller udstyrsvariant på listen her på siden, så kontakt os gerne. Hos LEASING DK har vi nemlig et stort netværk i bilbranchen og adgang til særligt udstyrede varianter, så vi kan helt sikkert finde den Mazda, du vil køre i.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.