MAZDA FIRMABILER

Med en Mazda som firmabil får du en bilmodel, der er pakket med fedt udstyr. Hos LEASING DK er vi klar med en skarp leasing-kontrakt til dig, der vil lidt mere.

Op igennem 1980'erne og 1990'erne var Mazda et af de helt store hit på det danske marked med storsællerterne Mazda 323 og Mazda 626.

Sidstnævnte model, der var en konkurrent til blandt andre Opel Vectra, Toyota Carina og Ford Sierra/Mondeo, blev således kåret til Årets Bil i Danmark 1993.

I dag hedder modellerne Mazda2, Mazda3 og Mazda6 - og desuden er der kommet et par højbenede udgaver til i form af Mazda CX-3 og Mazda CX-5.

Mazda er en firmabil-favorit

Japanske Mazda har eksisteret siden 1920 og har produceret biler siden 1931. Dermed er Mazda en af de ældste bilproducenter i Japan. Mazda6

Mazda begyndte for alvor at titte frem på de danske landevej i slutningen af 1970'erne, hvor modellerne 323 og 626 blev lanceret.

Netop de to biler solgte i nærmest ekstrem stor stil i Danmark i adskillige år - med de to Toyota-modeller Corolla og Carina som de primære konkurrenter.

En favorit blandt firmabiler

I dag er især Mazda6 en favorit blandt firmabilister - og skal det hele være lidt sjovere, så kryber en del entusiaster også gerne ned i den lavt-liggende Mazda MX-5.

Uanset hvilken Mazda-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Mazda herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Book et møde, og prøvekør en Mazda - hos dig

Biler er altid sjovere i virkeligheden end på en hjemmeside eller i en brochure. Booker du et møde kommer vi gerne forbi med den Mazda du ønsker at opleve - uanset hvor I landet du bor. Du er også altid velkommen hos vores kolleger i Bjarne Nielsen, som forhandler Mazda i flere af koncernens bilhuse.

Book et møde

Her kan du lease bil med et smil