VW T Cross 2021 Profil

FLEKSIBEL SUV

Volkswagen T-Cross: Lille SUV med stort indtryk

Vælg erhvervsleasing af Volkswagen T-Cross, der er VWs mindste SUV. Den imponerer alligevel med et højt udstyrsniveau og et stort bagagerum.

Den kompakte SUV

Erhvervsleasing af VW T-Cross som firmabil
- med lav beskatningspris

Volkswagen T-Cross er en forholdsvis ny SUV fra tyskerne. Den kom i 2019 og er blevet ganske populær som dem, som gerne vil have nem indstigning, sidde højt og have det fulde overblik over vejen. Altså SUV-fordele men i en kompakt bil i samme B-segment som den lavere Polo.

T-Cross er på trods af sin kompakte størrelse ganske rummelig. Den klarer fint to voksne på bagsædet idet bagsæderne også kan forskydes 14 cm frem eller tilbage. Samtidig er den veludstyret til en yderst fair pris. Man føler sig hjemme bag rattet, og T-Cross opfylder således både behovet som dagligt kontor på landevejen med god kørekomfort eller som bybil, hvor det skal være nemt at komme om hjørner og finde en parkeringsplads.

Når du vælger erhvervsleasing af T-Cross hos LEASING DK, får du mange fordele. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger som både finansiel eller operationel leasing – valget er dit.

Priser for leasing af Volkswagen T-Cross

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

 • VW T Cross 2022 Thumbnail
  T-Cross
  F Style

  Topudstyret Style med blandt andet sportsforsæder og Apple CarPlay.

  • 17" letmetalfælge Chesterfield
  • Adaptiv fartpilot m. Stop and Go funktion
  • Digital Cockpit
  • DK komfortpakke
  • App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto
  • Dæktrykskontrolsystem
  • El-opvarmede sprinklerdyser
  • Forsæder med højdeindstilling
  • Forsæder med indstillelig varme
  • 1.5 TSI EVO ACT 150HK DSG7 F Style
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.347 kr./md.
   Beskatning fra 336.994 kr.
  • 1.0 TSI 116HK DSG7 F Style
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.204 kr./md.
   Beskatning fra 320.994 kr.
 • VW T Cross 2022 Thumbnail
  T-Cross
  F Style

  Topudstyret Style med blandt andet sportsforsæder og Apple CarPlay.

  • 17" letmetalfælge Chesterfield
  • Adaptiv fartpilot m. Stop and Go funktion
  • Digital Cockpit
  • DK komfortpakke
  • App-Connect inkl. Wireless Apple Carplay og Android Auto
  • Dæktrykskontrolsystem
  • El-opvarmede sprinklerdyser
  • Forsæder med højdeindstilling
  • Forsæder med indstillelig varme
  • 1.5 TSI EVO ACT 150HK DSG7 F Style
   48 måneder, 15.000 km per år, 50.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.347 kr./md.
   Beskatning fra 336.994 kr.
  • 1.0 TSI 116HK DSG7 F Style
   48 måneder, 15.000 km per år, 48.000 kr. i førstegangsydelse
   fra 3.204 kr./md.
   Beskatning fra 320.994 kr.
VW T Cross 2021 Koerebillede Profil

Økonomiske benzinmotorer med DSG automatgear til ethvert behov

Du kan vælge mellem tre forskellige benzinmotorer til T-Cross. En 1,0 liters trecylindret TSI-motor med 95 hk som både kan vælges med et 5 eller 6-trins manuelt gear.

Vil du have det roste DSG 7-trins automatgear så får motoren i stedet 110 hk og endelig kan du vælge en 1,5 TSI med 150 hk (250 Nm). Brændstofforbruget varierer mellem 15,9 og 17,2 km/l.

VW T Cross 2021 1.0 Tsi Cabine

To udstyrsniveauer: Vælg mellem Life eller Style Plus med DK-pakke

T-Cross Life er fyldt med standardudstyr. Man får blandt andet 16” letmetalfælge, Halogen forlygter med LED-kørelys, længdejusterbare bagsæder, aircondition, tagrælinger i sort, digitalt cockpit med 10” instrumentskærm, app-opkobling, 8” multimedie touchskærm med mobilopkobling, parkeringssensorer og standard sikkerhedsudstyr som Front Assist automatisk nødbremse med fodgængergenkendelse, Lane Assist vejbaneassistent og adaptiv fartpilot.

I Style får man yderligere udstyr som 17” letmetalfælge, tagrælinger i sølv, LED forlygter inkl. tågelygter, sportsforsæder, app-connect med trådløs Apple Carplay / Android Auto, ambient belysning og DK-komfortpakke med induktiv opladning af mobil, forsæder med lændestøtte og tonede bagruder.

Vælger du Plus-udgaven får du en DK-pakke med som består af Climatronic klimaanlæg, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og bakkamera.

VW T Cross 2021 1.0 Tsi Baggagerum

Rummeligt bagagerum og anhængertræk til traileren

T-Cross har en længde på 411 cm og en højde på 158 cm.

Bagagerummet kan rumme op til 455 liter med bagsæderne kørt helt frem. Lægger du dem ned, kan du få plads til 1281 liter.

Med den mindste 95 hk-motor må T-Cross trække 1100 kg. Med 110/150 hk må den trække 1200 kg.

Se nærmere på Volkswagen T-Cross

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om T-Cross

Hvorfor skal jeg lease VW T-Cross hos LEASING DK?

Hos LEASING DK kan du lease Volkswagen T-Cross som firmabil. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der passer til din virksomhed. Vores aftaler er fleksible i både længde og kørte kilometer, og det er også muligt at få både serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned. 

Hvad er beskatningsgrundlaget på VW T-Cross?

Beskatningsgrundlaget på Volkswagen T-Cross afhænger af den valgte model. På vores website kan du selv beregne ydelser og beskatningsgrundlag baseret på model og udstyr. Nem og enkelt.

Findes VW T-Cross som hybrid eller elbil?

Nej, Volkswagen T-Cross fås kun med benzinmotor. 

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på VW T-Cross?

Volkswagen T-Cross har plads til 455 liter i bagagerummet, og hvis bagsæderne lægges ned, er der 1281 liter. 

Hvor meget må VW T-Cross trække?

Med den mindste 95 hk-motor må Volkswagen T-Cross have 1100 kg på anhængertrækket, mens 110/115 hk-motorerne må have 1200 kg. 

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Volkswagen T-Cross

 • "Samlet set fremstår VW T-Cross som en yderst vellykket og kompetent mini-SUV. Den slår konkurrenterne på to områder, der betyder meget i hverdagen: komfort og plads."
 • "VW T-Cross er mere end en høj Polo. Endda til en fornuftig pris når man tager det omfattende sikkerhedsudstyr med i ligningen. "
 • "T-Cross har masser af substans og gør nøjagtigt, hvad du beder den om på mest forudsigelig vis. Komforten er høj og et par niveauer bedre end konkurrenterne – og så skiller den sig tilpas ud fra VW Polo til at retfærdiggøre den højere pris"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.

Volkswagen