PEUGEOT E PARTNER 2021 Lastrum (1)

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Peugeot firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Peugeots populære modeller hos os. 

Book møde

PEUGEOT E PARTNER 2021 Opladning (1)

Nyhed

Peugeot e-Partner
- elektrisk arbejdshest

Se mere om Peugeot Partner   Skift til os

PEUGEOT E EXPERT 2020 Opladning (1)

Erhvervsleasing af populære Peugeot varevogne

Peugeot har et af de bredeste modelprogrammer indenfor varevogne, og du finder varevogne i alle størrelser og til alle typer erhverv og opgaver. De store varevogne kan nemt tilpasses med inventar, så du kan få plads til værktøj, materialer eller hvad der nu skal transporteres.

Hos Peugeot finder du den mindre Partner, som er ideel til bykørsel, og den store Boxer, der giver dig al den plads, du har brug for. Mellem dem er Peugeot Expert, der har et rummeligt lastrum, men samtidig er så kompakt, at den er nem at komme omkring med.

Vi har et stort branchekendskab hos LEASING DK og kan derfor hjælpe dig med at finde den rette varevogn til din virksomhed.

PEUGEOT E EXPERT 2020 Opladning Close Up (1)

Leasing af Peugeots elektriske varebiler hos LEASING DK

Peugeot har lavet flere af deres varebiler i en elektrisk udgave. Peugeot e-Expert blev sammen med søstermodellerne fra Opel og Citroën kåret som International Van of the Year 2021. Uanset hvilken fuldelektrisk varebil du vælger, får du fordelene ved støjsvag kørsel og ingen CO2 udledning under kørsel, der gør, at varebilen kan køre i selv de strengeste miljøzoner.

Skal Peugeot være din kommende varebil, kan du lease den hos LEASING DK. Ved at lease bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning, i stedet for at likvider bliver bundet i en vognpark.

Vi har nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger, som vi kan tilpasse netop dit behov. Har du brug for en varebil i en kort periode, klarer vi også det, ligesom både service, brændstofkort og forsikring kan indgå i leasingaftalen.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.