Opel Crossland 2020 Double

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Opel firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder vores udvalg af populære Opel firmabiler hos os.

Book møde

Opel Corsa 2020 E Opladning

Nyhed

Opel Corsa-e
- den oplagte bybil

Den populære Opel Corsa kan nu også køre på strøm.

Se mere om Opel Corsa og Corsa-e   Skift til os

Opel Corsa 2020 E Front 2

Erhvervsleasing af Opels populære modeller

Opel har produceret biler i 125 år og har lavet kendte biler som Opel Rekord og Opel Kadett, og bilmærket har gennemgået en designrevolution, så bilerne i dag fremstår med et endnu mere skarpt design end tidligere. Et design, der i høj grad taler til dig, som er på udkig efter en præsentabel firmabil.

I 2017 blev Opel opkøbt af fransk PSA, som også råder over mærkerne Peugeot, Citroën og DS. Opels filosofi er at gøre innovation tilgængelig for så mange mennesker som muligt, og derfor bliver den seneste teknologi implementeret i deres bilmodeller.

Her på siden kan du se et udvalg af Opel firmabiler til erhvervsleasing hos LEASING DK. På hver model kan du læse mere og blandt andet se beskatningsgrundlaget, så du ved, hvad beskatningen er på din kommende firmabil.

Opel Crossland 2020 Front

Leasing af Opel firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du erhvervslease din nye Opel firmabil. En af de største fordele ved at lease bilen er, at du ikke binder likvider i virksomhedens vognpark. I stedet bliver bilomkostningerne til en løbende udgift.

Ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi hos LEASING DK nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger. Uanset om du skal køre meget eller lidt hvert år, om du vil have en kort eller lang leasingperiode, så skræddersyer vi en løsning til netop din virksomhed. Service, brændstofkort og forsikring kan også være en del af aftalen, så hele biløkonomien er kendt måned for måned.

Finder du ikke den model eller udstyrsvariant, som du ønsker, så kan vi hos LEASING DK hjælpe dig. Vi har nemlig et stort netværk i bilbranchen, og samtidig har vi adgang til særligt udstyrede bilmodeller.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.