OPEL FIRMABILER

Med en firmabil fra Opel kan du trygt køre fremtiden i møde. Hos LEASING DK er vi klar til at skabe leasing-aftale, der er meget fordelagtig for dig.

Opel har helt siden 1950'erne været en af de førende bilmærker på det danske marked.

Dengang hed modellerne Opel Kaptajn, Opel Admiral og Opel Rekord. I dag hedder modellerne blandt andet Opel Karl, Opel Astra og Opel Insignia.

Det tyske bilmærke blev grundlagt helt tilbage i 1862, hvor der i første omgang var fokus på produktion af symaskiner. Senere gik man over til motorcykler og fra kort før årtusindskiftet begyndte Opel at producere biler og lastbiler.

Verdens største bilproducent

I 1929 blev en del af det oprindelige firma solgt til amerikanske General Motors (GM) på grund af en dyr arvesag - og to år senere overtog GM hele Opel-koncernen. Opel Insignia GSi

Det amerikanske moderselskab, der i mange år været verdens største bilproducent, bevarede ejerskabet helt til 2017, hvor Opel blev solgt til franske PSA, der i forvejen ejer Peugeot-, Citroën- og DS-mærkerne.

 I Danmark har Opel været blandt de store mærker i adskillige årtier - og modeller som Opel Kadett, Opel Vectra og Opel Astra har været blandt de bedst sælgende i sine klasser.

Opel Astra var den bedste bil

Opel har mange gange hentet titlen som henholdsvis Årets Bil i Danmark og International Car of the Year - senest i 2016, hvor man med Opel Astra gjorde rent bord i begge kåringer.

Uanset hvilken Opel-model du vælger, så sidder LEASING DK’s erfarne konsulenter klar til at skræddersy en leasing-løsning, der passer dig bedst.

Se mere om de forskellige modeller fra Opel herunder - eller kontakt os for yderligere information.


Her kan du lease bil med et smil