CITROEN JUMPER 2020 Miljoe

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Citroën  varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af Citroëns populære modeller hos os. 

CITROEN JUMPY 2016 I Brug (2)

Nyhed

Citroën Jumpy
- nu også som elektrisk

Citoën tilbyder nu også den populære Jumpy som elbil. Navnet er ë-Jumpy

Se mere om Citroën Jumpy

CITROEN JUMPY 2019 Front

Erhvervsleasing af populære Citroën varevogne

Franske Citroën er kendt for at være nyskabende, og den evne holder stadig ved i dag. Gennem tiden har bilmærket nydt stor succes med varebilsmodellerne Type HZ og ikke mindst 2CV, og i dag er det modeller som Jumpy og Jumper, der er de populære varevogne.

Hos Citroën er der et bredt udvalg af erhvervskøretøjer, som kan bruges til enhver virksomhed og opgave. Tilpasningsmulighederne er desuden mange, og varevognene kan indrettes, så de passer til dit behov.

Her på siden kan du se de mest populære modeller fra Citroën. 

CITROEN JUMPER 2020 Forfra

Leasing af elektrisk Citroën varebil hos LEASING DK

Har du meget bykørsel i din varebil, så kan det være en fordel at vælge en elektrisk varebil, og hos Citroën kan det være ë-Jumpy. En varebil på el kan nemlig komme ind i selv de strengeste miljøzoner, fordi den ikke udleder CO2 under kørsel. Samtidig er der ofte fordelagtige parkeringsplads til elbiler, og det kan du få glæde af med en elektrisk varebil.

Hos LEASING DK hjælper vi dig med at finde den rette varebil til din virksomhed, og vi kan sammensætte en aftale, der matcher dine behov og ønsker. Ved at lease binder du ikke likvider i vognparken, men gør biludgifter til en løbende driftsomkostning.

Service, forsikring og brændstofkort inkluderes i aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned. Har du brug for ekstra mandskab i en kort periode, og dermed også en ekstra bil i kort tid, kan vi lave leasingaftaler helt ned til en måned.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.