Leasing af Citröen varebiler

Franske Citroën har i årtier været en af de store spillere på det danske marked - både inden for personbiler og varevogne.

Hos LEASING DK har du mulighed for leasing af Citroën varebiler til en særdeles attraktiv ydelse og gunstige vilkår.

Mærket med de karakteristisk to vinkler i sit logo blev grundlagt i 1919 af André Citroën, som på mange måder blev betragtet som nyskabende.

I 1934 var mærket blandt de første, som produceres forhjulstrukne biler, og godt to årtier senere opfandt man den hydro pneumatiske affjedring, som virkelig var et særkende blandt Citroën-modeller i mange år. 

Kom stærkt tilbage

Det franske mærke gik faktisk konkurs i 1974 men blev - efter en stærk opfordring fra den franske regering - kort efter fusioneret med Peugeot ind i det, der i dag hedder PSA-gruppen. Også DS og Opel er i dag en del af den koncern.

Citroën er også en stor aktør inden for varebiler, og har blandt andet nydt stor succes med modeller som Type HZ og ikke mindst 2CV.

I dag hedder storsællerterne Berlingo Cityvan, Jumpy og den store Jumper.

Derfor skal du lease din Citroën varebil hos LEASING DK:

  • Vi har næsten 15 års erfaring som leasing-selskab
  • Vi opererer udelukkende med leasing hos LEASING DK - og bliver ikke ”forstyrret” af andre former for bilforretninger
  • Vi er professionelle helt ud i fingerspidserne - og er vant til at lave de mest skarpe leasingaftaler
  • Vi har et enormt netværk og kan finde den leasing-løsning, der passer bedst til dig og dit behov
  • Vi sætter kunden i centrum - og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du kan blive så godt kørende som overhovedet muligt
  • Når vi taler om at være godt kørende, så handler det både om selve køretøjet - men det handler også om, at din totaløkonomi skal være i orden. Det der dér, at du mærker forskellen på LEASING DK og andre selskaber.

 

De forskellige Citroën-varebiler:


Her kan du lease bil med et smil