Fiat Doblo 2022 V Front

Praktisk varebil

Fiat Dobló eller E-Dobló – kompakt og rummelig varebil

Fuldelektrisk eller benzin-/dieseldreven varebil med 3,3-4,4 m³ i varerummet. Med erhvervsleasing af Fiat Dobló eller E-Dobló får du en kompakt varebil, der er alsidig og kan bruges til mange erhverv.

Book møde

Med 3,3-4,4 m³ i varerummet

Erhvervsleasing af Fiat Dobló eller E-Dobló – alsidig varebil med plads til det vigtigste

Fiat Dobló er den mindste varebil i Fiats varebilsprogram, og den er enormt alsidig og kan bruges til mange opgaver. Lige fra mindre transportopgaver, til håndværkeren eller vinduespudseren. Der er mange muligheder med et varerum på 3,3-4,4 m³ afhængig af modellen.

Den fås med benzin-/dieselmotor, ligesom den også er kommet i en fuldelektrisk udgave som E-Dobló. Den elektriske varebil er ideel til bykørsel, og den kører op til 273 km (WLTP) på en opladning. Uanset om du er til el eller diesel får du en velkørende og pålidelig varebil, der giver dig den plads, sikkerhed og komfort, du har brug for.

Hos LEASING DK kan du vælge erhvervsleasing af Fiat Dobló eller E-Dobló, og vi kan tilpasse leasingaftalen til netop jeres virksomhed. Vi ved, at ingen er ens og lytter til jeres behov, så aftalen passer jer bedst muligt. Vælger I den fuldelektriske varebil, kan vi også hjælpe med ladeløsning.

Kontakt os

Priser for leasing af Fiat Dobló

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Fiat Doblo 2022 H Side

Fiat Dobló med velkørende benzin-/dieselmotor eller elmotor

Fiat Dobló blev lanceret i 2000, og det er den mindste varebil i Fiats varebilsprogram. Her får du en fleksibel og alsidig varebil, og den kan bruges af mange erhverv. Den har en solid benzinmotor på 100 hk eller en 130 hk dieselmotor. Udgaven med 100 hk er med manuelt gear, mens udgaven med 130 hk er med automatgear.

Den er også kommet i en fuldelektrisk udgave, som har navnet E-Dobló, og den er med et 50 kWh-batteri, der giver en rækkevidde op til 273 km (WLTP). Den kan lade med 11 kW ved hjemmeladning, og ved lynlader lader den med 100 kW, og her lader den fra 0-80% på 32 minutter.

Fiat Doblo 2022 V Side

To udstyrsniveauer og Magic Cargo varerum

Fiat Dobló og E-Dobló fås i to forskellige udstyrsniveauer: Classic og Pro. Classiv giver blandt andet fartpilo, radio med Bluetooth og sædevarme for at fremhæve nogle af fordelene. Pro giver en 8” touchskærm, Apple CarPlay og Android Auto, bakkamera og P-sensorer bag samt Magic Cargo.

Magic Cargo-funktionen giver dig flere muligheder for at indrette varebilen. Der kan transporteres op til tre personer på forsæderne eller lastkapaciteten kan øges. Det giver mulighed for at have op til 4,4 m³ i lastrummet.

Fiat Doblo 2022 Bagagerum

Plads til 3,3-4,4 m³ og op til 1350 kg på anhængertrækket

Med Fiat Dobló og E-Dobló kan du vælge mellem to længder: L1 og L2, og hvad du skal vælge, afhænger af hvor meget plads der skal være i varerummet. L1 giver 3,3 m³ og med Magic Cargo får du 3,8 m³, mens L2 har plads til 3,9 m³ og op til 4,4 m³ med Magic Cargo.

Begge modeller kan få anhængertræk, og den fuldelektriske må trække op til 750 kg., mens den dieseldrevne må trække 1000-1350 kg afhængig af varianten.

Se nærmere på Fiat Dobló

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Fiat Dubló

Hvorfor skal jeg lease Fiat Dobló eller E-Dobló hos LEASING DK?

Fiat Dobló og E-Dobló er til dig, der ønsker en alsidig og fleksibel varebil, der samtidig er nemt at komme rundt med i byen. Den kan bruges til mange forskellige erhverv, ligesom den altså fås med dieselmotor og elmotor, hvis du er klar til elektrisk kørsel.

Hos LEASING DK kan vi sammensætte en erhvervsleasingaftale, der matcher jeres behov og ønsker. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor skræddersyer vi aftalen til netop jer. Vi tilbyder desuden både serviceaftale, forsikring, brændstofkort og ladeløsning.

Hvor stort er lastrummet på Fiat Dobló og E-Dobló?

Fiat Dobló og E-Dobló har et varerum på 3,3-4,4 m³.

Hvor meget må Fiat Dobló og E-Dobló trække?

Fiat Dobló må med L1 trække op til 1350 kg, mens den længere udgave L2 må trække op til 1000 kg. Den fuldelektriske udgave må trække op til 750 kg.

Hvad måler Fiat Dobló og E-Dobló?

Fiat Dobló og E-Dobló fås i to størrelser. L1 har en længde på 470,3 cm og højde på 180 cm, mens L2 har en længde på 475,3 cm og en højde på 184 cm. Begge udgaver har en bredde på 184,8 cm.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Fiat Dobló

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.