MAN 2017 TGE Arbejde

Masser af muligheder

MAN TGE: Varevogn, minibus eller kabine med lad

Erhvervsleasing af MAN TGE giver dig en mangfoldig kassevogn, der også fås som elektrisk eTGE. Vælg mellem hele tre forskellige længder og højder.

Book møde

Det billigere alternativ

Erhvervsleasing af MAN TGE - tilpas bilen til dig

MAN TGE kom til verden i 2017, da dens søstermodel Volkswagen Crafter kom i sin anden generation. MAN TGE deler således både platform og motorer med VW Crafter og nyder godt af alle Volkswagens erfaringer med varebiler.

TGE er hurtigt blevet et populært alternativ til den dyrere Crafter. Den bruges i dag som blandt andet ambulance i flere regioner. Ligesom Crafter fås TGE i et hav af forskellige varianter med en totalvægt mellem 3000-3500 kg. Den kan tilpasses ethvert behov i forhold til varerumsstørrelse og antallet af skydedøre eller almindelige døre. Vælger du den som ladvogn med chassis, kan den både have enkelt- og dobbeltkabine og for eksempel tippelad, kran, mandskabslift eller boks med lift. MAN TGE fås også som minibus med plads til ni personer og mulighed for at indrette kørestolspladser.

Du kan også få en elektrisk eTGE med en elmotor på 136 hk (290 Nm) og en opgivet rækkevidde på 115 km, der især henvender sig til bynære kurerer, ekspresbude og pakkedistributører.

Når du vælger erhvervsleasing af MAN TGE hos LEASING DK, handler du ikke med bankfolk, men bilfolk. Vi er en del af en af Danmarks største bilkoncerner, så vi kan hjælpe dig med kyndig rådgivning omkring opbygning og indretning, lifte, kraner, lad osv. Vi har prøvet det før.

Kontakt os

Priser for leasing af MAN TGE

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

MAN 2020 TGE Bagende

Dieselmotor med automatgear, firehjulstræk og anhængertræk

TGE fås med en firecylindret 2.0 liters dieselmotor. Du kan vælge den med 140 hk (340 Nm) med enten forhjulstræk (FWD) eller firehjulstræk (4x4) og med 6 trins manuelt gear eller 8 trins automatgear.

Du kan også opgradere til 177 hk (410 Nm). Som udgangspunkt med forhjulstræk og manuelt gear, men her kan du også opgradere til både automatgear og firehjulstræk.

Totalvægten er 3500 kg. TGE er forberedt til anhængertræk og tilvælger du dette, må TGE med begge motorer trække hele 3000 kg på krogen.

Den maksimalt tilladte totalvægt lyder på op til 6000 kg med firehjulstræk og 5500 kg med forhjulstræk.

MAN 2017 TGE Interior

Masser af standardudstyr i MAN TGE

TGE har et højt niveau af standardudstyr som blandt andet indbefatter Climatic klimaanlæg, MAN Media Van Pakke med 6,5” touchskærm og mobilopkobling, fartpilot, multifunktionsrat, dobbelt passagersæde, forberedt til anhængertræk og blitzblink, sædevarme, komfortførersæde med 2-vejs lændestøtte, fjernbetjent centrallås, LED-kabinebelysning, bakkamera og sikkerhedsudstyr som Front Assist automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse, træthedssensor, automatisk nødopkald og igangsætningsassistent.

Du kan tilvælge en række ekstraudstyrspakker. For eksempel en aktiv sikkerhedspakke med adaptiv fartpilot, 360 graders parkeringshjælp med sensorer og vognbaneassistent. Du kan også vælge en komfortpakke med blandt andet endnu bedre komfort-førersæde med 4-vejs elektrisk lændestøtte, Premium lyddæmpning af kabinen, bedre sædeindtræk og motor- og kabinevarmer.

MAN 2020 TGE Detalje

Find dine mål: Standard, lang eller ekstra lang med stort varerum

MAN TGE fås i tre forskellige længder – også benævnt Standard L3, Lang L4 og Ekstra lang L5. Længderne er henholdsvis 599 cm, 684 cm og 739 cm. Selve varerummets længde er henholdsvis 345, 430 og 485 cm.

Du kan vælge tre forskellige taghøjder. Fladt tag (H2), højt tag (H3) og super højt tag. Her er højden henholdsvis 235,5 cm, 259 cm eller 280 cm og højden i lastrummet henholdsvis 172, 196 eller 219 cm.

I Standardudgaven med normalt tag kan varerummet rumme fire europaller eller 9,9 m3 (L3H2) og 11,3 m3 med højt tag (L3H3). Den lange udgave rummer seks europaller og kan med højt tag (L4H3) klare 14,4 m3. Vælger du den ekstra lange udgave, kan varerummet mønstre seks europaller. Med højt tag 16,4 m3 (L5H3) eller hele 18,4 m3 med super højt tag (L5H4).

Totalvægten kan enten være 3000-3500 kg. Nyttelasten varierer alt efter variant mellem 753-1379 kg.

Se nærmere på MAN TGE

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om MAN TGE

Hvorfor skal jeg lease MAN TGE hos LEASING DK?

Skal MAN TGE være din nye varevogn, så kan du lease den hos LEASING DK. Vi kan sammensætte en aftale, som matcher din virksomheds behov. Vi har nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, og du kan få serviceaftale, forsikring og brændstofkort med i aftalen, så der er styr på biløkonomien måned efter måned. 

Hvilke mål har MAN TGE?

MAN TGE fås i tre forskellige længder – også benævnt Standard L3, Lang L4 og Ekstra lang L5. Længderne er henholdsvis 599 cm, 684 cm og 739 cm. 

Du kan vælge tre forskellige taghøjder. Fladt tag (H2), højt tag (H3) og super højt tag. Her er højden henholdsvis 235,5 cm, 259 cm eller 280 cm.

Den er 243 cm bred (med sidespejle).

Findes MAN TGE som hybrid eller elbil?

Ja, MAN TGE fås i en fuldelektrisk udgave kaldet MAN eTGE, som har en rækkevidde op til 115 km. 

Hvor meget må MAN TGE trække?

MAN TGE må have 3000 kg på anhængertrækket.

Hvor stort er lastrummet på MAN TGE?

MAN TGE kan have 9,9-18,4 m³ i lastrummet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om MAN TGE

  • "Standard er ikke et ord, man bruger hos MAN, der med MAN TGE-modellen tilbyder en stærk og solid erhvervsbil, der kan bygges op til branchens specifikke behov."
  • "Let i en tung verden Det mest spændende ved MAN TGE er, hvordan den tunge organisation takler tilværelsen som let leverandør. Varebilen fejler i hvert fald ikke noget"
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.