Dacia Sandero + Sandero Stepway 2023

Klar til byen

Dacia Sandero – smart og velkørende

Dacia Sandero er en moderne bybil, der kan fås både som hatchback og SUV’en Sandero Stepway. Uanset udgave bliver du godt kørende til en skarp pris.

Book møde

Hatchback eller SUV

Erhvervsleasing af Dacia Sandero – den moderne bybil

Skal du have en prisvenlig bybil, så er Dacia Sandero et virkelig godt bud. Bilen er med sin kompakte størrelse oplagt til bykørsel, men den er stadig komfortabel på længere ture. Den har et moderne design, det mest nødvendige udstyr og kan fås med 90 hk benzinmotor.

Dacia Sandero er en hatchback, men fås også som SUV/crossover i udgaven Sandero Stepway. Så er du til den høje indstigning og gode overblik, der er nogle af SUV’ens fordele, så skal du vælge Stepway-versionen. Den løser virkelig transportbehovet uden alt muligt ekstra – og det er derfor, at mange vælger Dacia: En god pris for en velkørende bil.

Er Dacia Sandero din nye firmabil? Du kan erhvervslease den hos LEASING DK. Vi er specialister i erhvervsleasing, og vi kan sammensætte den helt rigtige leasingaftale for dig og virksomheden. Vi ved, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af de mest fleksible leasingløsninger.

Kontakt os

Priser for leasing af Dacia Sandero

Inkluderet i prisen for leasing er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Dacia Sandero 2023 fra siden miljoe

Dacia Sandero med 90 hk benzinmotor

Der er ikke mange valgmuligheder med motoren på en Dacia Sandero. Den fås nemlig med en TCe 90 hk benzinmotor. Den har et femtrins manuelt gear. Er du mere til automatgear, skal du have en Sandero Stepway, der både fås med det manuelle gear og et automatgear.

Uanset hvad du vælger, får du en velkørende bil med en motor, der sagtens kan køre på længere ture, men også er virkelig fin til bykørsel.

Dacia Sandero 2023 forsaede

Udstyrsniveauer: Essential og Expression

Der er to udstyrsvarianter at vælge mellem, når du skal have Dacia Sandero: Standardniveauet Essential og topmodellen Expression. Med Essential får du som navnet antyder, det mest essentielle udstyr. Her er der automatisk nødbremse, parkeringssensor bag, fartpilot med hastighedsbegrænser og manuelt klimaanlæg.

Med topmodellen Expression får du derudover bakkamera, advarsel for blinde vinkel, parkeringsassistance for og bag, 8” touchskærm med DAB-radio og Bluetooth. Derudover kan der tilkøbes forskellige pakker.

Dacia Sandero 2023 bagagerum

Rummeligt bagagerum og op til 1100 kg på trækket

Dacia Sandero har et fint bagagerum, hvor der er plads til 328 liter. Hvis bagsæderne lægges ned, kan der være op til 1108 liter. Der er derfor god plads til indkøb og andre ting, når du er på farten.

Det er også muligt at få monteret anhængertræk på både Sandero og Sandero Stepway. Begge modeller må trække op til 1100 kg.

Se nærmere på Dacia Sandero

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Dacia Sandero

Hvorfor skal jeg lease Dacia Sandero hos LEASING DK?

Dacia Sandero er en prisvenlig bybil, og den løser dit transportbehov, som den skal. Skal det være din nye firmabil, kan du med fordel lease den hos LEASING DK. Vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der kan tilpasses netop jeres behov.

Hvad er beskatningsgrundlaget på Dacia Sandero?

Beskatningen på Dacia Sandero afhænger af, hvilken udgave du vælger. På vores hjemmeside kan du derfor se, hvad beskatningsgrundlaget er baseret på model og udstyr. Nemt og enkelt.

Hvor mange liter kan der være i bagagerummet på Dacia Sandero?

Der er plads til 328 liter i bagagerummet på Dacia Sandero, og hvis du lægger bagsæderne ned, kan der være op til 1108 liter.

Hvor meget må Dacia Sandero trække?

Dacia Sandero må have op til 1100 kg på anhængertrækket.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Dacia Sandero

  • "Piben har fået en anden lyd, og den nye Sandero er faktisk blevet rigtig god! Billigbilen er faktisk blevet lækker."
  • "Den billige pris køber dig nu en komfortabel hverdagsmakker, der får dig komfortabelt og sikkert frem."
  • "Prisen får nu et lille nøk opad, men mekanikken tager et tigerspring fremad. Man får meget bil for pengene."
LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.