Kunde Og Sælger

Brug for at ændre leasingaftalen?

Der kan være flere grunde til, du ønsker at ændre på din leasingaftale. Du kan her læse om mulighederne.

 

Opsigelse og ændring af leasingaftalen

Din leasingaftale kan følge med, når livet forandrer sig. Det kan være en familieforøgelse gør, at minibilen skal skiftes til en stationcar. Eller du ikke længere har et kørselsbehov, og derfor gerne vil ud af kontrakten.

Vi ved, at livet forandrer sig, særligt over tre år, som er den typiske privatleasingperiode. Derfor ved vi også, at der kan opstå spørgsmål omkring ændringer af leasingkontrakten. Du kan læse mere om dine muligheder her på siden. 

 

Kan jeg skifte til en anden bil?

Har du brug for en større eller mindre bil? Eller vil du bare gerne have en anden bil, end den du leaser? Som udgangspunkt kan du ikke ændre bilen undervejs i leasingaftalen, men du har selvfølgelig mulighed for at opsige leasingaftalen efter gældende vilkår. 

Det vil sige, at du efter minimum 11 måneder kan opsige aftalen, hvorefter der er 1 måneds opsigelse. Så efter 12 måneder kan du komme ud af leasingaftalen og eventuelt lease en anden bil, hvis du ønsker.

Har du brug for at udskifte bilen inden, så kontakt os, og vi finder en løsning.

Opsigelse af leasingkontrakt

Den typiske leasingkontrakt løber i 36 måneder, og vil du ud af leasingkontrakten, inden den udløber, kan du opsige den. Du kan først opsige aftalen efter 11 måneder med 1 måneds opsigelse, og dermed kan du komme ud af kontrakten efter 12 måneder.

Har du brug for at opsige aftalen før, så kontakt os, og vi finder en løsning.