13 2019 New Renault TRAFIC And New Renault TRAFIC Spaceclass

Erhvervsleasing

Stort udvalg i Renault varevogne

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis Renaults populære varevogne hos os. 

Renault Kangoo Espress

Erhvervsleasing af populære Renault varevogne

Renault er en af Europas førende varebilsproducenter, og der er et bredt udvalg af varevogne i alle størrelser i deres modelprogram. Lige fra den kompakte og rummelige Express til de store Trafic og Master, der med det store lastrum kan have plads til det meste.

Varevognene kan tilpasses og opbygges, så de passer til din virksomhed, uanset om du er håndværker, cateringfirma eller butiksejer. Der er uanede muligheder, og Renault varevogne er designet til at tilpasse sig dig og ikke omvendt.

Hos LEASING DK har vi et stort branchekendskab og kan derfor hjælpe dig med at finde den rigtige varevogn til opgaven.

8 2019 New Renault TRAFIC Spaceclass Press Tests In Portugal

Leasing af varebil fra Renault hos LEASING DK

Skal der stå Renault på din kommende varebil, hjælper vi dig hos LEASING DK med en erhvervsleasingaftale. Ved at lease bliver biludgifterne til en løbende driftsomkostning, og samtidig undgår du at binde likvider i en vognpark.

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og vi tilbyder derfor nogle af Danmarks måske mest fleksible leasingløsninger, som vi tilpasser til dit behov. Der kan indgå både service, brændstofkort og forsikring i leasingaftalen, så du har det fulde overblik over biløkonomien måned for måned.

Har du ekstra travlt og brug for ekstra mandskab og en varebil mere for en periode, kan du hos LEASING DK lease erhvervskøretøjer ned til en måned ad gangen, så du får maksimal fleksibilitet.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.