BMW 2 Series 2021 Coupé Oppefra

Flexleasing

Fleksibel leasing af premiumbiler og giver mulighed for at køre bil efter sæson og humør.

Flexleasing til erhverv

Flexleasing er en populær leasingform, fordi den er så fleksibel og samtidig giver mulighed for at lease premium- og luksusbiler til en fordelagtig pris. Som navnet også antyder, så er flexleasing den mest fleksible form for leasing. Typisk er en flexleasingaftale op til 12 måneder, men den kan sagtens være kortere eller længere.

Der kan være mange grunde til at vælge flexleasing erhverv. Det kan være, du har et stort kørselsbehov og vil skifte bil ofte. Du ønsker at køre cabriolet om sommeren og SUV om vinteren. Du opholder dig i udlandet i længere perioder, men har et kørselsbehov, når du er i Danmark. Eller du bare vil køre i en lækker premiumbil. Alt sammen kan lade sig gøre med en flexleasingaftale.

Når du flexleaser, betaler du kun registreringsafgift for den periode, at bilen er aktiv, og det gør leasingformen attraktiv. Samtidig slipper du som virksomhed for at binde penge i bilen og betaler hver måned en leasingydelse i stedet. Flexleasing er finansiel leasing, og det betyder, at du skal indestå for bilens restværdi, når aftalen udløber. Enten ved at lease bilen igen, købe den selv eller ved at sælge den til en anden.

Kontakt os og få et tilbud

Hvad er flexleasing?

Det ligger næsten i ordet. En ekstraordinært fleksibel leasingaftale. Har du for eksempel et specielt kørselsbehov, eller har du bare en drøm om at sidde bag rattet i en helt særlig bil i en kortere eller længere periode, så kan flexleasing være den helt oplagte løsning.

Den store fordel med flexleasing er, at du kun betaler for bilens registreringsafgift, når bilen er aktiv og indregistreret. Her betaler du en procentdel af afgiften og deler det op i månedlige rater og slipper dermed for den store økonomiske belastning ved at betale fuld pris for bilen på én gang.

Det er os som leasingselskab, der køber bilen og leaser den til dig på denne fordelagtige aftale. Det er en finansiel leasingform, og det betyder, at når leasingaftalen udløber, er du forpligtet til at købe bilen af os eller anvise en køber. Beløbet, der skal indfries, er restværdien, som vi har beregnet i aftalen. Vi kan også genberegne aftalen, så du kan fortsætte med at køre i samme bil, men på en ny aftale.

Motorpoint Mercedes GT Oppefra

Hvordan fungerer flexleasing?

Flexleasing er særligt velegnet til premium- og luksusbiler, hvor registreringsafgiften hurtig ville gøre bilen dyr. Ved at dele den ud til de måneder, hvor bilen er aktiv, bliver den økonomiske belastning ikke den samme. Vælger du en bil, der er over 36 måneder gammel, får du samtidig den laveste sats for, hvad den månedlige betaling skal være:

 • 0-3 måneder – månedlig betaling på 2% af den totale registreringsafgift.
 • 3-36 måneder – månedlig betaling på 1% af den totale registreringsafgift.
 • 36+ måneder – månedlig betaling på 0,5% af den totale registreringsafgift.

Det er typisk biler, der importeres fra Tyskland, og hvor aftalen køres gennem virksomheden, mens medarbejderen bliver beskattet af det.

Når aftalen udløber, skal restværdien indfries. Det gøres ved at købe bilen, anvise en købe eller lave en ny aftale på samme bil. Helt på samme måde som ved finansiel leasing. Her er restværdien vigtig, og vi gør alt, vi kan for at ramme den helt rigtige restværdi.

Tilvælg services som brændstofkort og forsikring

Det er også på flexleasingaftaler muligt at tilvælge brændstofkort, ladeløsning og forsikring, hvis du ønsker det. Ligesom du også kan få en serviceaftale og dækaftale, så der er styr på service af bilen og sommer- og vinterdæk. Vi anbefaler altid at få bilen serviceret efter forskrifterne samt køre på dæk, der er tilpasset årstiden.

Vi har et netværk af samarbejdspartnere over hele Danmark, og de aftaler kommer dig som kunde til gode. Du kan nemlig plukke fra vores hylde af forskellige tillægsydelser til favorable priser.

LDK Guy Office

Vi er klar til at vejlede

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.