Motorpoint Mercedes GT Fra Hoejre

Leasingaftale

Flexleasing til erhverv

Flexleasing er en fleksibel leasing, der særligt bruges til premiumbiler, og giver mulighed for at køre bil efter sæson og humør.

Book møde

Fleksibel leasing

Flexleasing af premiumbiler til erhverv

- Betal registreringsafgift, når bilen er aktiv, og få adgang til premiumbiler med flexleasing

Flexleasing er en populær leasingform, fordi den er så fleksibel og samtidig giver mulighed for at lease premium- og luksusbiler til en fordelagtig pris.

Som navnet også antyder, så er flexleasing den mest fleksible form for leasing. Typisk er en flexleasingaftale op til 12 måneder, men den kan sagtens være kortere eller længere. Når du flexleaser, betaler du kun registreringsafgift for den periode, at bilen er aktiv, og det gør leasingformen attraktiv.

Premiumbiler på attraktive vilkår. Flexleasing giver muligheder.

Der kan være mange grunde til at vælge flexleasing erhverv. Det kan være, du har et stort kørselsbehov og vil skifte bil ofte. Du ønsker at køre cabriolet om sommeren og SUV om vinteren. Du opholder dig i udlandet i længere perioder, men har et kørselsbehov, når du er i Danmark. Eller du bare vil køre i en lækker premiumbil. Alt sammen kan lade sig gøre med en flexleasingaftale.

Flexleasing er finansiel leasing, og det betyder, at du skal indestå for bilens restværdi, når aftalen udløber. Enten ved at lease bilen igen, købe den selv eller ved at sælge den til en anden.

Vi kan rådgive dig om flexleasing og finde den rette bil.

Kontakt os

Hvad er flexleasing?

Det ligger næsten i ordet. En ekstraordinært fleksibel leasingaftale. Har du for eksempel et specielt kørselsbehov, eller har du bare en drøm om at sidde bag rattet i en helt særlig bil i en kortere eller længere periode, så kan flexleasing være den helt oplagte løsning.

Den store fordel med flexleasing er, at du kun betaler for bilens registreringsafgift, når bilen er aktiv og indregistreret. Her betaler du en procentdel af afgiften og deler det op i månedlige rater og slipper dermed for den store økonomiske belastning ved at betale fuld pris for bilen på én gang.

Det er os som leasingselskab, der køber bilen og leaser den til dig på denne fordelagtige aftale. Det er en finansiel leasingform, og det betyder, at når leasingaftalen udløber, er du forpligtet til at købe bilen af os eller anvise en køber. Beløbet, der skal indfries, er restværdien, som vi har beregnet i aftalen. Vi kan også genberegne aftalen, så du kan fortsætte med at køre i samme bil, men på en ny aftale.

Se andre leasingløsninger

Motorpoint Mercedes GT Oppefra

Vi vejleder

Hvordan fungerer flexleasing?

Flexleasing er særligt velegnet til premium- og luksusbiler, hvor registreringsafgiften hurtig ville gøre bilen dyr. Ved at dele den ud til de måneder, hvor bilen er aktiv, bliver den økonomiske belastning ikke den samme.

Vælger du en bil, der er over 36 måneder gammel, får du samtidig den laveste sats for, hvad den månedlige betaling skal være:

 • 0-3 måneder – månedlig betaling på 2% af den totale registreringsafgift.
 • 3-36 måneder – månedlig betaling på 1% af den totale registreringsafgift.
 • 36+ måneder – månedlig betaling på 0,5% af den totale registreringsafgift.

Det er typisk biler, der importeres fra Tyskland, og hvor aftalen køres gennem virksomheden, mens medarbejderen bliver beskattet af det. Når aftalen udløber, skal restværdien indfries. 

Motorpoint Mercedes GT Skraa Oppe

NÅR AFTALEN UDLØBER

Indfrielse af restværdi

Når en flexleasingaftale udløber, skal restværdien indfries - helt på samme måde som en finansiel leasingaftale. Det gøres ved at købe bilen, anvise en købe eller lave en ny aftale på samme bil.

Derfor er det vigtigt at sætte den rigtige restværdi, så man ikke skylder for meget på bilen i forhold til, hvad man kan sælge den for.

Fastsættelse af restværdi har betydning for den månedlige leasingydelse, fordi der i ydelsen ligger en afbetaling på bilen.

Motorpoint Mercedes GT Skov Fra Siden

Leasingaftale

Sådan fastsætter vi restværdi

Fastsættelse af restværdien har betydning for den månedlige leasingydelse:

 • Sætter man restværdien højt, bliver leasingydelsen mindre
 • Sætter man restværdien lavt, bliver leasingydelsen højere

Derfor er det vigtigt at sætte restværdien rigtigt, så man ikke står med en ekstra regning ved indfrielse, og samtidig ikke betaler for meget hver måned.

Derudover er det vigtigt at være opmærksom på restværdi, når du undersøger priser for flexleasing, så man ikke bliver fristet af en lav leasingydelse.

Motorpoint Mercedes GT Bygning

Tilvalg til aftalen

Tilvælg services til leasingaftale

Vi tilbyder forskellige tilvalg til flexleasingaftalen. Det kan være brændstofkort, ladeløsning, forsikring, serviceaftale og dækaftale, så der er styr på alt omkring bilen. 

Ofte er flexleasingaftaler så korte, at service ikke er relevant, men det kan være, der er brug for et afsluttende service, inden bilen skal videre. 

Vi har et netværk af samarbejdspartnere over hele Danmark, og de aftaler kommer dig som kunde til gode. Du kan nemlig plukke fra vores hylde af forskellige tillægsydelser til favorable priser.

Vi vejleder dig om tilvalg og leasingaftale.

Kontakt os

Motorpoint Mercedes GT Forfra

Håndplukkede biler

Alle vores premium-biler hos Motorpoint

Motorpoint er LEASING DKs afdeling for premiumbiler. Her finder du et bredt udvalg af håndplukkede premiumbiler på lager, og vi importerer naturligvis også gerne din drømmebil. 

Så uanset om du er privatperson eller virksomhed, kan vi hjælpe. 

Vi har tre Motorpoint-afdelinger i hele landet.

Besøg Motorpoint

LDK Guy Office

Brug for rådgivning?

Vi er klar til at vejlede dig

- Hos LEASING DK er vi eksperter i leasing og svarer gerne på alle dine spørgsmål

Der er mange ting at forholde sig til, når du skal vælge den rette leasingløsning. Det er blandt andet her, at LEASING DK’s erfarne konsulenter sidder klar med gode råd og masser af viden på specifikke bilmærker.

Du kan trygt regne med, at LEASING DK holder dig i hånden hele vejen gennem de mange valg. Du er med andre ord sikret en personlig og yderst professionel rådgivning. 

Overvejer du leasing, er du altid velkommen til at spørge os.

Kontakt os

 • Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Bilfolk. Ikke bankfolk.
  Kvalificeret rådgivning om både biler og leasing.
 • Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Kort tid. Lang tid. Du bestemmer.
  Fleksible leasingløsninger med valgfri løbetid.
 • Landsdækkende levering og service
  Landsdækkende levering og service
  Erhvervsleasing til hele Danmark.