Rummeligt lastrum

Ford Transit er varevognen med plads til det hele

Få maksimal plads med erhvervsleasing af Ford Transit, som kan have op til 15,1 m³ i lastrummet. Transit er alsidig og kraftfuld, og derfor anvendes den i mange forskellige brancher.

Book møde

Til alle transportopgaver

Leasing af Ford Transit – kraftfuld og rummelig varevogn

Ford Transit er bygget til hårdt arbejde og tunge læs, og den rummelige varevogn kan have op til 15,1 m³ i lastrummet. Det er en populær varevogn, fordi den kan imødekomme alle behov, og det er muligt at tilpasse den, så den passer til netop din virksomhed.

Den fås med forskellige højder og længder, og afhængig af, hvordan de kombineres, ændres pladsen i lastrummet. Der er nem adgang til lastrummet, og med avancerede tilslutningsmuligheder og assistance-teknologier kan kabinen bruges som rullende kontor. 

Skal Ford Transit være din nye varevogn, kan du erhvervslease den hos LEASING DK. Vi sammensætter en aftale, der matcher dine behov, og den kan også inkludere både service, brændstofkort og forsikring.

Kontakt os

Priser for leasing af Ford Transit

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Ford Transit 2019 Eksterioer Masser Af Plads

Ford Transit kassevogn er bygget til hårdt arbejde

Smartere, bedre og endnu mere effektiv. Ford Transit er bygget til hårdt arbejde, og det rummelige lastrum gør den velegnet til mange brancher. Transit fås i tre længder (L2 553 cm, L3 598 cm og L4 670 cm) og to højder (H2 247-253 cm og H3 271-278), og afhængig af hvordan de kombineres kan der være 9,5-15,1 m³ i lastrummet.

Ford Transit fås med EcoBlue dieselmotor med 130-170 hk, og der kan vælges mellem manuelt gear eller automatgear. Kassevognen fås også i en 5-tons-udgave, som kan transportere last op til 2457 kg. Kabinen kan bruges som mobilt kontor, og der er masser af opbevaringsmuligheder til papirer, flasker og hvad du ellers har brug for at have ved hånden.

Der er nem adgang til lastrummet med de dobbelte bagdøre, der kan åbnes til 270 grader, eller ved at bruge skydedøren i siden. Der er næsten helt lodrette sider og fladt varerumsgulv, der gør det nemt at laste bilen. Den kan have op til fem Europaller i lastrummet, og der kan være op til 2900 kg (med bremser) på anhængertrækket afhængig af model.

Ford Transit 2019 Interioer Veludstyret Komfortabel

Udstyrsniveau fra Trend til Limited eller Trail til svært tilgængelige områder

Standardudstyret i Ford Transit hedder Trend, og her får du blandt andet programmerbar motor-/kabinevarmer, opvarmet forrude, radio med BT ratbetjening, 4 højttalere, DAB og modem, dobbelt passagersæde med opbevaringsrum og foldebord, aircondition for, fartpilot med justerbar hastighedsbegrænser, parkeringssensor for og bag, Lane Keeping Aid (ej 4WD), Lane Change Warning og Nødbremse med fodgængergenkendelse.

Herefter kan du vælge mellem Limited eller Trail, som er bygget til svært tilgængelige områder, hvor den med sit forbedrede vejgreb kan mindske hjulspind, især på løse overflader. Mekanisk begrænset spærrediffentiale (mLSD) hedder teknologien. Derudover er der designmæssige forskelle som den unikke Trail frontgrill med FORD bogstaver.

Limited har også nogle designmæssige forskelle i forhold til Trend, men indeholder desuden bakkamera, LED-lys ved bagdøre og radio med Sync 4 og 12” skærm med navigation.

Ford Transit Ladvogn 2019 Eksterioer Lyseblaa Kran Leasing

Varevogn, ladvogn eller Kombi med plads til 11 passagerer

Ford Transit findes i mange forskellige kombinationsmuligheder, og den kan indrettes, så den passer til netop din virksomhed. Ford Transit Van er den kendte og klassiske varebil med det rummelige lastrum. Her kan du få indsat inventar til værktøj eller andet udstyr.

Det er muligt at få den som ladvogn i modellen Ford Transit Chassis, som også kan være med tippelad, blive en kølebil, eller hvad du har brug for.

Ford Transit Kombi er den ultimative passagervogn eller minibus, hvor der er plads til op til 11 passagerer. Tre rækker med sæder kan der sættes ind, og sæderne kan foldes sammen efter behov, så du kan få mere plads til varer, hvis der er brug for det.

Se nærmere på Ford Transit

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Ford Transit

Hvorfor skal jeg lease Ford Transit hos LEASING DK?

Hos LEASING DK ved vi, at ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. 

Du kan derfor lease Ford Transit til favorabel pris og sammensætte aftalen med både brændstofkort, serviceaftale og forsikring, hvis du ønsker. 

Findes Ford Transit som hybrid eller elbil?

Ja, Ford E-Transit er den fuldelektriske udgave af Transit. Den har et 68 kWh batteri med en rækkevidde op til 317 km.

Det er den oplagte varevogn, hvis du har meget bykørsel, fordi du ikke skal bekymre dig om strenge miljøzoner. Den har nemlig ingen CO2 udledning under kørsel. Derudover er der ofte fordelagtige parkeringspladser i byerne til elbiler.

Hvilke mål har Ford Transit?

Ford Transit fås i tre længder (L2 553 cm, L3 598 cm og L4 670 cm) og to højder (H2 247-253 cm og H3 271-278).

Den er 247 cm bred med sidespejle.

Hvor meget må Ford Transit trække?

Ford Transit må have op til 2900 kg på anhængertrækket afhængig af modellen.

Hvor stort er lastrummet på Ford Transit?

Der kan være 9,5-15,1 m³ i lastrummet på Ford Transit.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

Det siger anmelderne om Ford Transit

  • "Takket være markante mekaniske optimeringer kan Transit klare tungere arbejdsopgaver end nogensinde før."
  • "Årets varebil i 2020 er nu også Danmarks mest solgte bil siden årsskiftet – Ford Transit Custom sælger bedre end selv Ford Kuga."
  • "Ny Ford E-Transit - Endelig en el-varevogn med rækkevidde"
LDK Webikoner 1 Bilfolk

Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid

Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue

Ingen døgnfluer her.
Lease trygt hos os.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Læg dertil, at vi har en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service

Landsdækkende levering og service

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.