Opel Combo 2018 H Forfra

Kompakt varebil

Opel Combo og e-Combo - varebiler designet til bykørsel

Med deres kompakte størrelse og rummelige varerum er der her to modeller, der er oplagte varebiler til bykørsel. Vælg erhvervsleasing af Opel Combo og e-Combo, hvis du skal have en byvenlig varebil.

Book møde

3,3-4,4 m³ i varerummet

Erhvervsleasing af Opel Combo og e-Combo – alsidig og innovativ varebil

Opel Combo og dens elektriske søster e-Combo er nogle kompakte varebiler, og de mindste i Opels varebilsprogram. Og derfor er der skruet op for innovative tiltag, der gør varebilen endnu mere anvendelig. Med FlexCargo får du for eksempel en stigeluge, bænk med arbejdsbord og bund i varerummet. Det giver dig øget fleksibilitet for at få plads til lasten.

Med to forskellige dieselmotorer og en elmotor er der tre motorer at vælge mellem, og det er nogle pålidelige motorer, der leverer dag efter dag, kilometer efter kilometer. Præcis som din arbejdsmakker på landevejen skal kunne. Den fuldelektriske e-Combo har en rækkevidde op til 275 km (WLTP), hvilket understreger, at varebilen er ideel til byen.

Få erhvervsleasing af Opel Combo og Opel e-Combo hos LEASING DK. Vi tilbyder nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger, og vi ved, at ingen virksomheder er ens. Derfor tilpasser vi erhvervsleasingaftalen til netop jeres virksomhed. Og vi kan også hjælpe med både serviceaftale, forsikring, brændstofkort og ladeløsning, hvis I vælger den elektriske.

Kontakt os

Priser for leasing af Opel Combo

Inkluderet i prisen er en service- og reparationsaftale. Dæk, forsikring og grøn ejerafgift er ikke inkluderet, for at få en pris på dette, eller på andre modeller end de viste så kontakt vores team af bilrådgivere.

Opel Combo 2018 V Side Bag

Tre motorer: Stærke Opel Combo og e-Combo

Opel Combo findes i to udgaver: En dieseldreven og en fuldelektrisk. Den dieseldrevne fås i to udgaver med enten 102 hk med 6-trins manuelt gear eller 130 hk med 8-trins automatgear. Nogle stærke motorer, der nok skal få dig godt igennem arbejdsdagen.

Derudover er den kommet i en fuldelektrisk udgave kaldet e-Combo. Elmotoren er med et 50 kWh-batteri og har 136 hk. Den har en rækkevidde op til 275 km (WLTP). Den kan lade med 11 kW AC-ladning og op til 100 kW DC-ladning. Den lynlader fra 0-80% på 32 minutter, så du hurtigt er videre.

Opel Combo 2018 Forsæder

Tre udstyrsniveauer og mulighed for tilvalg

Der er en Opel Combo til enhver smag – den fås i hvert fald i tre forskellige udstyrsniveauer, så du kan finde det udstyr, du har brug for. Der er desuden nogle tilvalgsmuligheder.

Laveste niveau er Essentia, som byder på fartpilot, sædevarme og aircondition. Med næste niveau, Enjoy+, får du derudover 8” touchskærm med Apple CarPlay/Android Auto, ligesom den har parkeringssensor, bakkamera og Flex Cargo med 3 sæder og stigeluge. Topniveauet er Innovation+, som er det eneste niveau for e-Combo.

Her får du derudover de øvrige niveauer blandt andet træthedsregistrering, automatisk skiltegenkendelse og 3,5” instrumentdisplay i farve. Derudover kan du vælge farve, ekstra skydedør og træbeklædning af varerumsbunden.

Opel Combo 2018 Bagdør

Plads til 3,3-4,4 m³ og op til 1500 kg på anhængertrækket

Der er flere måder at kombinere længder og højder på Opel Combo og e-Combo, og det er afgørende for, hvor stort varerummet er. Det varierer mellem 3,3-4,4 m³. Der er to længder, L1 og L1, og to højder V1 og V2.

Alle udgaver kan få anhængertræk, og e-Combo trækker mindst med 750 kg, mens Combo kan trække 1000-1350 kg afhængig af modellen.

Se nærmere på Opel Combo

Billedmateriale er kun vejledende. Der kan være sket ændringer ligesom udstyr og specifikationer afhænger af valgt bilmodel og årgang.

Ofte stillede spørgsmål om Opel Combo og e-Combo

Hvorfor skal jeg lease Opel Combo eller e-Combo hos LEASING DK?

Med Opel Combo og e-Combo får du en kompakt, fleksibel og rummelig varebil, der er velegnet til mindre transportopgaver – og gerne i byen, hvor dens størrelse gør det nemt at komme omkring. Varerummet kan være 3,3-4,4 m³, så der er fin plads at gøre med.

Hos LEASING DK kan vi skræddersy en erhvervsleasingaftale til jeres virksomhed, og vi kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtige aftale. Vi tilbyder også serviceaftale, forsikring, brændstofkort eller ladeløsning, hvis I vælger den fuldelektriske udgave.

Hvor stort er lastrummet på Opel Combo og e-Combo?

Opel Combo og e-Combo har et varerum på 3,3-4,4 m³.

Hvor meget må Opel Combo og e-Combo trække?

Opel Combo må trække mellem 1000-1350 kg, mens e-Combo må trække op til 750 kg.

Hvad måler Opel Combo og e-Combo?

Opel Combo og e-Combo fås med to forskellige længder og to højder, der kan kombineres. L1 måler 440,3 cm, mens L2 måler 475,3 cm. Højden er enten V1 eller V2. V1 varierer afhængig af, hvilken længden den kombineres med. Så her er højden 179,6-181,2 cm, mens V2 er 186 cm.

Bredden er den samme på 192,1 cm (210,7 cm inkl. sidespejle).

BN Webikoner 5 Book Vaerksted

Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger

Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af varebiler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende

Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson

Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.

LDK Webikoner 1 Bilfolk
Bilfolk.
Ikke bankfolk.

Vi er ægte bilfolk og rådgiver derfor ikke kun om pakker, afskrivning og økonomi, men også om kørekomfort og det helt rigtige valg af bilmærke og model.

LDK Webikoner 2 Kort Tid
Kort tid. Lang tid.
Du bestemmer.

Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder en løsning som matcher deres behov 100 procent. Vi tilbyder alle former for leasing af biler med løbetider helt ned til en måned ad gangen. 

LDK Webikoner 3 Dognflue
Ingen døgnfluer.
Tryg leasing.

Vi slog dørene op første gang i 2004, og I kan trygt stole på, at vi også er her mange år endnu. Vi er en del af en stor bilkoncern og har desuden en AAA-kreditrating.

LDK Webikoner 4 Levering Service
Landsdækkende service og levering.

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi har kontorer i både Jylland og Sjælland og samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

Forbehold

Alle priser er vejledende udsalgspriser ekskl. moms. Endelig pris fastsætter i form af tilbud ved bestilling. Der tages forbehold for trykfejl, ændrede priser og vilkår.

Energioplysninger og brændstofforbrug fremgår af modelspecifikationerne. Vælg en bil, og klik lease nu hvorefter første step viser oplysningerne. Alt billedmateriale er vejledende. Biler kan være vist i andre udstyrsvarianter end hvad der kan leveres i Danmark og/eller med ekstraudstyr. For spørgsmål kontakt os.

Leasingtilbud præsenteres i henhold til gældende vilkår. Leasing forudsætter positiv kreditgodkendelse.