MINI 2022 5 Doors Resolute Profil Front

Erhvervsleasing

Stort udvalg i MINI firmabiler

Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis også MINIs populære modeller hos os. 

Book møde

MINI 2022 5 Doors Resolute Front2

Ikonisk design

Et design det tiltrækker opmærksomhed

Se mere om MINI 5-dørs   Skift til os

MINI 2022 5 Doors Resolute Front

Erhvervsleasing af den ikoniske MINI

MINI er en ikonisk bil, som da den først blev lanceret i 1959, var banebrydende. Her var der en bil til overkommelig pris, og den blev et kulturfænomen. I Danmark blev den kendt som Morris Mascot. Den sidste Classic MINI blev produceret i 1999, og året efter bliver den nye MINI præsenteret.

Den nye MINI er en opdateret version af den klassiske udgave, og man kan tydeligt se, hvor den udspringer fra. Man får samme glæde ved at se den nye MINI, og en af de fede detaljer ved den nyeste udgave er Union Jack-baglygterne, som er en hyldest til MINIs hjemland.

Skal MINI være din nye firmabil, kan du her på siden læse mere om de forskellige modeller, ligesom du kan se beskatningsgrundlaget, så du ved, hvad beskatningen er.

MINI 2022 5 Doors Resolution Detalje

Leasing af MINI som firmabil hos LEASING DK

Hos LEASING DK kan du lease MINI som firmabil, og vi sammensætter en erhvervsleasingaftale, der matcher dit behov. Antal kørte kilometer og kontraktens længde tilpasses, ligesom du kan tilvælge både serviceaftale, forsikring og brændstofkort, så der ikke kommer ekstra udgifter til firmabilen gennem leasingperioden.

En af de store fordele ved leasing er netop, at du kender biløkonomien måned for måned, og samtidig bliver der ikke bundet likvider i virksomhedens vognpark. Biludgifter bliver i stedet en løbende driftsomkostning.

Mangler der en model eller udstyrsvariant, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Hos LEASING DK har vi et stort netværk i bilbranchen og har samtidig adgang til særligt udstyrede modeller. Derfor er vi sikre på, at vi altid kan finde den rette firmabil til dig.

Kontakt os

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.