Tesla 3 2019 Oppefra (2)

Banebryderen

Tesla slog for alvor igennem med elbilen

Elektrisk firmabil? Tesla er et populært valg for rigtig mange. Hos LEASING DK har vi gjort det nemt og enkelt at lease biler. Du finder naturligvis hele det store udvalg af populære Tesla firmabiler hos os.

Tesla 3 2019 Koerebillede (2)

Tesla erhvervsleasing af populære modeller

Når man siger elbil, tænker de fleste nok på Tesla. Tesla har gjort den fuldelektriske bil tilgængelig for alle, og med deres få, men gennemførte modeller har de banet vejen for den elektriske fremtid. Den første bil Tesla Roadster blev lanceret i 2008, men det var først med Model S i 2012, at Tesla fik gang i salget.

Model 3 blev lanceret i Europa i 2019, og den blev gennembruddet for Tesla i Danmark. Modellen er mindre og billigere, og med dens nyskabende design og betjeningspanel blev elbilen kåret som Årets Bil i Danmark i 2020.

Med en lang liste over udstyr og teknologier er Tesla erhvervsleasing et godt bud, hvis du vil den elektriske vej med din kommende firmabil. Du kan her på siden se de forskellige Tesla firmabiler, og på hver modelside kan du se beskatningsgrundlaget.

Tesla 3 2019 Betjening

Leasing af Tesla firmabil hos LEASING DK

Skal du have en Tesla firmabil, kan du lease den hos LEASING DK. Ingen virksomheder er ens, og derfor tilbyder vi nogle af Danmarks mest fleksible leasingløsninger. Vi kan tilpasse både leasingaftalens længde og antal kørte kilometer, så det passer til din virksomheds behov. Service og forsikring kan også være en del af aftalen, så biløkonomien er kendt måned for måned.

En af de store fordele ved erhvervsleasing er, at du ikke binder penge i virksomhedens vognpark, men i stedet er biludgifterne en løbende driftsomkostning.

Er der en bestemt Tesla firmabil, du ønsker, kan vi hos LEASING DK helt sikkert hjælpe dig. Vi har et stort netværk i bilbranchen, ligesom vi også har adgang til særlige udstyrede bilmodeller. Derfor finder vi helt sikkert også den rigtige Tesla firmabil til dig.

BN Webikoner 5 Book Vaerksted
Høj faglig viden.
Vi er bilfolk.

Siden 2004 har vi arbejdet med leasing af firmabiler. Samtidig har vi et tæt forhold til vores kolleger i Nielsen Car Group, der rummer bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus, og mange, mange års erfaring.

LDK Webikoner 9 Fleksible Løsninger
Fleksible leasingløsninger

Med vores fleksible leasingløsninger vælger I selv løbetiden. Vi tilbyder alle former for leasing af biler. Med MiniLeaseTM kan du lease helt ned til 1 måneds varighed.

LDK Webikoner 10 Landsdaekkende
Landsdækkende levering

Uanset hvor du bor i Danmark, kan vi hjælpe jer med at blive kørende. Vi samarbejder med værksteder og bilforhandlere over hele landet.

LDK Webikoner 8 Kontaktperson
Altid samme ansigt og stemme

Når du handler med os får du en fast kontaktperson, som kan hjælpe dig, hvis der skal ændres i leasingløsningen, udskiftes biler og meget mere.